reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Super sprawa z takim kalendarzem:tak:

Ale si wkurzyłam,poodpisywałam i mio wcięło posta:wściekła/y:drugi raz sie nie podejmuje:no:
ja dzis byułam na zakupach i wydałam tyle kasy ze szok:szok:ale stwierdziłam ,ze jak mój chłop mozev wydac 2000 na pierdoły to mi pare groszyb nie zaszkodzi i tym sposobem nabyłam tuniczke,spodnie bojówki ,torebke,buty adidasy,spodnie i czapke dla Oskara i kamizelke dla młodszego synusia:-Dhumor sobie momentalnie poprawiłam i nawet mi nie zal tej kasy co wydałam -w koncu mi tez sie cos nalezy:tak:
Oskarkowi juz lepiej i jutro juz do szkoły pójdzie .W piątek ma pasowanie na ucznia i jeszcze koszule musze mu dokupic:tak:
Mojego chłopa olewam całkowicie-moze w koncu do niego trafi ze juz kawalerem nie jest:tak:
Dziewczynki nie dajcie sie choróbskom:no:u mnie leje i leje:-(

:-D
I prawidłowo, tak trzymać:-D:tak: tobie też się coś należy od życia i zrobiłaś bardzo pożyteczne zakupy:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
Pogoda pod psem ale ja mam dobry nastrój. Wróciłam z pracy, za godzinę spowrotem.
Otrzymałam z superfoto.pl przesyłkę. Przez ostatnie dni robiłam mamie kalendarz ścienny na 2010 ze zdjęciami naszej rodzinki i dla szwagra album na 50 urodziny. Matko jakie to boskie przyszlo.... kalendarz wspaniały, napratrzeć się nie mogę. Jakość super, wysiliłam swe komórki i mamie na każdy miesiąc wklejałam cytat i zdjęcie dopasowane do miesiąca i czyichś urodzin lub waznych u nas w rodzinie dni.
Cudo!
labamba - to super ;-) komórki twoje pracują na wysokich obrotach nadal to fajnie :-D:-D a po angielsku to już wow... :-)

Dziewczyny najbardziej boski serial na świecie to "39,5" na tvn - jezu.... oglądacie? :rofl2:
Lubię też "Teraz albo nigdy" a nawet bardzo lubię ;-)
Z telenowel to "Klan" ale mogę z 2 lata nie oglądać i potem znów... :-D

super taki kalendarz na bank się mama ucieszy:-)a co do serialu 39,5 :-Dno nie powiem takze go lubie:rofl2:ale nie ogladam go tak żebym pilnowała tylko jak się akurat przypomni a jeszcze mam siły aby obejżeć(bo ostatnio jestem już o takiej godzinie śpiąca)to sobie obejże:-)a teraz czekam na Brzydule:-p

Dzieciaczki normalnie się rodzą hehe mojego kolegi córcia po północy się dzisiaj urodziła 3300 kg i 52 cm:-)

A ja dzisiaj mialam bardzo aktywny dzien..pojechalam z rodzicami jako doradca bo meble kupowali i tak sie nalazilismy..ze nogi mi w tylek wchodza..i wlasnie sobie leze. Znalazlam przy okazji super hurtownie dla niemowlat i jest tam tyyyle slicznych rzeczy ze juz sobie obiecalam ze jak tylko dostane wyplate jade tam i nakupuje wszystkiego maluszkom:tak:

Joasia - proponuje coś takiego: zjedz czekolady, cukierka albo wypij bardzo słodki sok. Następnie połóż się w pozycji w której najczęściej go czułaś - ......i czekaj... Jeśli w ciągu ok 2 godz. w ogóle się nie poruszy (ani nie poczujesz, ani nie zobaczysz ruszającego się brzuszka*) a będziesz bardzo zdenerwowana, pojedz do lekarza. Ale sądzę że po takiej dawce energii rozkopie się w najlepsze:tak:A może masz w domku detektor tętna, żeby się uspokoić?

* - ja od czasu do czasu nie czuję kopniaków, tylko widzę jak się powierzchnia brzucha zmienia. Podejrzewam że wtedy maleństwo jakoś się obraca albo fika w drugą stronę, dlatego nie czuje kopniaków ani ruchów tylko widzę to na powierzchni. Może dziś Twój synuś tak samo robi?

na pewno wszystko jest dobrze, tylko sprobuj się nie denerwować:tak::tak:

ps: chwała detektorom tętna!!

Hej Dziołszki, u mnie błogiego lenistwa dzień kolejny :-) Mam nadzieję, że po powrocie do Belfastu ( a już na pewno po ślubie) będę mogła sobie w końcu posiedzieć na BB.
Pozdrowionka i buziaki z domu moich Rodziców:-)

Hello
Ja znowu sie melduje po pracy. Jutro wolne i wizyta w szpitalu:tak: Co do L4 to nie wiem jak tu z tym jest do konca ale na pewno mniej placa:-( wiec musze sie jeszcze troche pomeczyc ale jak juz nie bede dawala rady to pojde na L4. teraz spadam leniuchowac.
Milego wieczoru:-)

Hello
Ja znowu sie melduje po pracy. Jutro wolne i wizyta w szpitalu:tak: Co do L4 to nie wiem jak tu z tym jest do konca ale na pewno mniej placa:-( wiec musze sie jeszcze troche pomeczyc ale jak juz nie bede dawala rady to pojde na L4. teraz spadam leniuchowac.
Milego wieczoru:-)

Jolu jesli masz umowę o pracę to Zus płaci średnią z ostatnich 12 miesięcy.więc jesli w przeciągu ostatnich 12 mies byla sna zowlnieniu to wtedy automatycznie dostaniesz mniej.

a ja dziewczynki mam kolejny samotny wieczór. M dalej w delegacji..wraca dopiero w czw.ale w sumie dobrze bo zdarzymy się stęsknić za sobą;-)

reklama
Dziewczyny w szkole rodzenia położna mówiła, żeby nie pić malinowej herbaty bo rozgrzewa i maleństwo ma w tedy o 2 stopnie wyższą temperaturę niż my i to niedobrze, a ja w przeziębieniu piłam ją litrami żeby się wypocić i pociłam sie rzeczywiścia jak prosiak na ruszcie, nie wiem ile w tym prawdy ale na wszelki wypadek uważajcie:tak:
Andzia76 wracaj do zdrowia!
co do kurtek to szukam w lumpie ale nic ostatnio nie było, więc póki co chodzę w tym co mam ale się nie zapinam, ale za to gruby sweter pod spód i gra gitara:-D
Agagsm u mnie włosy też super aż nie wierzę, oby tak się jak najdłużej utrzymało!

Witam nowe mamusie!!!!:-D

Paulinaa rzeczywiście dziwna ta twoja glukoza ale moze akurat u ciebie robią tak dokładnie?:eek:
Pysia510 hehe po ciąży to już w ogóle póki co sobie nie wyobrażam serduszkowania jak pomyslę o ewentualnym bólu!!!:szok:
hehe meża Marysi też nie zazdroszczę bo facet przegina ale tak z parę procent to by się wszystkim naszym facetom sprzydało;):-D
Justys85 u mnie dzidzia nie odzwywała się właściwie 3dni i pojechałam do gina sprawdzić a dzidzia miała się dobrze ale ułożyła się głową w dół i po prostu ja matka nieczuła nic nie czułam, dopiera jak ma nogi w dole to bardzie odczuwam:tak:
Ivi jak głowa?
Kaja_10 ja nie straszę to mnie tam straszą ja się czuję dobrze ale w tych warunkach odpuszczam sobie nie chcę się narażać bo u mnie to mega hałas non stop i nerwy nerwy nerwy a to dzidzi nie jest potrzebne:tak:
Paula3 zaatakawałam lumpik z rana przytaszczyłam reklamówę ciuchów, w tym kurteczkę zimową, wszystko dla dzidzi a połowa z h&m!!!za jedyne 60zł:)może jutro dam rade to zrobię forty:cool2::-D:-D:-D:-D
Pasibrzuch nie chcę zapeszać ale ja nie wiem co to zgaga bo nigdy nie miałam! a pomidory pochłaniam kilogramami od początku:-D

Mnie nikt nie puszcza w kolejkach a jakby było mało to mi się w kolejkę wtryniają i to wcale nie ciężarne:no:

Agbar77 zazdroszczę ci tego lenia giganta ale już niedługo i cie dogonię:-D
Ivi ale Joasia nie może słodkiego, jest na tej ścisłej diecie o ile pamiętam:-(

uff odpisałam, teraz na wspólnej, potem m jak miłość i przesłodzony mąż Marysi, 39,5, w przerwie szybki prysznic i do wyrka;):-D:-D:-D
dobrej nocki i żadnych koszmarów!!!:-D

Do góry