R
rouż
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja miło zaczynam dzień a dlatego bo pierwszy synek konczy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc
(...)
Wszystkiego najlepszego dla synusia!!! Samych radosnych dni!!!
Kurcze, jak my wytrzymamy to napiecie czekajac az do jutra na Twoj tescik(...)
Ps. A test zrobie jutro rano bo mąż pojechał do apteki i za nim wróci to mi pęcherz pęknie... wiem że mogę zrobić po południu, ale będę spokojniejsza jak zrobie go rano:-)

A cuda sie zdazaja, wiec licze na II

I gratulacje z okazji zdania prawa jazdy!!!
Hmm, ja chce donosic jak najdluzej i po dzisiejszej wizycie jestem pozytywnie nastawiona(...)
Royanna a ja nie wiem czy Mały sie spieszy na świat czy nie bo nie mam porównania tak jak Ty z poprzednią ciążąale też chciałabym donosić do końca, albo trochę krócej, mogłabym rodzić na koniec października :-) myślisz że historia lubi się powtarzać w przypadku Twoim i mamy? hmm zobaczymy, ja życzę Ci żebyś do końca donosiła ciążę i tak jak mówiła połozna poród był błyskawiczny, oby tylko zdążyć do szpitala dojechać ;-):-)(...)

Ps. Fete jem systematycznie przynajmniej raz w miesiacu

Dam rade:-), powiedzialam mojemu M, ze chocby za 2tyg miala juz lezec tylko, ale donosze do terminu;-)royanna lepiej by bylo gdybys donosila ciaze zawsze dzidzi dobrze u mamusi i nigdzie indziej nie dostanie tego co u ciebie w lonie..wiec kulaj sie jakos do konca..

Anufifi- glupie i nieodpowiedzialne zarty niektorzy sobie robia...Ale miej sie na bacznosci.
Betti- i ja przylaczam sie do zyczonek urodzinowych!!! Wszystkiego najlepszego!
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam!
Ja dzis pozno bo miala wizyte u gin i wszystko jest ok. Rozwarcie sie nie powieksza, leki mam nadal brac(a myslalam, ze kaze powoli odstawiac)wiec na pewno dotrwam do konca choc lezec nie musze. Wyniki chyba tez dobre, mowie chyba bo nic nie mowila, a ja jeszcze do nich nie zagladalam. Ochrzanila mnie, ze za duzo waze, bo jak to potem zrzuce

Wrocilam taka glodna bo to wszystko sie przeciagnelo, ze wciagalam do brzucha wszystko co sie dalo...i jak nie tyc...Zaraz chyba sie poloze, bo od rana u nas lalo, teraz mzy, a mnie sennosc ogarnia...tylko ja nie umiem lezec w dzien

Tyle w skrocie