reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko przekaż jej,że trzymamy za nią kciuki.:tak::tak:
A nie wiesz o co chodzi dokładniej?
Kurcze ty zaraz do pracy i nie zdasz nam relacji :-(
Tak,wszystkie kciuki trzymamy!Jejku,żeby to tylko nic groźnego:szok:Na bank to przez to pieprznięte babsko i jej ciągłe podtruwanie ich gazem:shocked2:
lubiczanko:prosimy bardzo,jak wrócisz z pracy a będziesz coś więcej wiedzieć,daj nam znać.

Kurczę,ażsię popłakałam:zawstydzona/y:Przed chwilką dzwoniła MartaF i powiedziała,że ją wypuścili-na szczęście z Maleństwem wszystko w porządku,ale z mamunią nie najlepiej-bardzo złe wyniki:-(...Alw wszystko zda już Wam sama zainteresowana...Do juterka kochane.Lecę

Kurczę,ażsię popłakałam:zawstydzona/y:Przed chwilką dzwoniła MartaF i powiedziała,że ją wypuścili-na szczęście z Maleństwem wszystko w porządku,ale z mamunią nie najlepiej-bardzo złe wyniki:-(...Alw wszystko zda już Wam sama zainteresowana...Do juterka kochane.Lecę
Jessssuu,lubiczanko!!:szok:Jak przeczytałam pierwsze zdanie,to mi serce na moment stanęło:shocked2:,wystraszyłaś mnie nie na żarty:shocked2:
Na szczęście,jest na tyle w porządku(jako takim:unsure:),że wychodzą do domku.Teraz czekamy na wieści od MartyF.

Czekam z Wami .... to juz nie przelewki :sorry:

Siedze sobie z Niki, malzonek się połozył , bo cos zle się czuje i Miśka tez:eek: lepiej było ich odseparowac na góre.Oby to nic powaznego, bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko... i mąz do tego ( sam jak duze dziecko) :confused2:;-)

hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki

nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(

mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez:wściekła/y:

MartaF:jak dobrze,że jesteś!!!:tak:Może nie powinnam tak mówić,ale przez to pier****te babsko mogło się to wszystko zakończyć wielkim dramatem:wściekła/y::realmad::wściekła/y:
Nie wiem czy można pozwać,ale myślę,że tak.Nie wiem też jak w Twojej okolicy,ale w Dublinie przyjmują polscy prawnicy,pewnie wiedzieliby co i jak z tym zrobić:tak:Z tego co wiem za poradę nie biorą(przynajmniej kiedyś nie brali) kasy,dopiero gdy jakiś list piszą w imieniu petenta.
Musisz Martuś coś z tym zrobić,musisz!!!A i landlordowi też bym nie popuściła,w sumie to nie zrobił nic w kierunku,żeby Ci pomóc:wściekła/y::no:I jeszcze skurczybyk się pulta,że depozytu nie odda,baran skończony:angry::crazy::angry:

hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki

nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(

mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez:wściekła/y:
marta wspolczucie.....dobrze ze wrocilas dbaj kobitko o siebie:tak:;-)

dzieki dziewczyny :-)kochane jesteście, ja mam swoją adwokatke to jutro zadzwonie i spytam czy da sie coś zrobić:tak:mam nadzieje ze sąsiadka zapamięta mnie do końca życia:wściekła/y:
tak apropo to zajrzyjcie na nk:-)

reklama
Witam
Gastone wszystkiego najjjjj
Po pracy skoczyłam do TK MAXX i kupilam kilka rzeczy odrazu mi lepiej hihihih zaraz jade na NCT do pózniej

Do góry