reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie, u nas dzisiaj slonecznie ale chlodem wieje...spacerk sobie darujemy, bo Jula dalej bierze antybiotyk:sorry::sorry::sorry:

Agaciu nie martw sie, wszystko bedzie dobrze...tyle mamusiek trzyma kciuki wiec o pogode nie martw się:tak::tak::tak::tak:

Mi tez podoba sie ten w krateczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i myśle o zamówieniu:tak:

Kokusia
udanego weekendu!!!

I juz nie wiem co jeszcze mialam napisac:-:)-:)-:)-(dziecię wdrabuje mi się na krzesło znikam

reklama
Witajcie

:szok::szok::szok: co tutaj się dzieje :szok:, pusto od wczoraj 21 :szok::szok::szok:

Jutro wielki dzien , trzymajcie kciuki zeby wszytsko sie udaoło. Pogoda u nas dzisiaj od rana ok, ale zimno starsznie. Jutro ma byc jeszcze gorzej :-(no ale taki mój los.

Agaciu będzie wspaniale nie martw się!!!:-):-)

A my wstałyśmy o 9 :tak:
Teraz Pysia marudzi w łóżeczku więc pewnie za nie długo padnie.
Potem zje rosołek ubierzemy się ciepło i znowu wybywamy na kilka godzin na dworek :-)

Mój M. podpisał dzisiaj umowę do połowy grudnia.
Niestety za trochę mniejszą kasę ale ważne , że choć trochę będziemy mieć.

Pozdrawiam

Witajcie;
u nas też zimno, ale za to słoneczko świeci, więc pewnie niedługo wybierzemy się na spacer.

Witajcie

:szok::szok::szok: co tutaj się dzieje :szok:, pusto od wczoraj 21 :szok::szok::szok:

Jutro wielki dzien , trzymajcie kciuki zeby wszytsko sie udaoło. Pogoda u nas dzisiaj od rana ok, ale zimno starsznie. Jutro ma byc jeszcze gorzej :-(no ale taki mój los.

Agacia będziesz się tak dobrze bawiła, że zapomnisz o temperaturze:tak:.

Marzycielko dobrze, że trochę kasy wam wpadnie.

Agatkas musisz miec w firefoxie zainstalo9wana wtyczke adblock plus w niej dodac regule blokowanie #div(sledzik-box) i juz:tak::tak::tak::tak:

jesli w prawym gornym rogu masz taki jakby czerwony znak stop a w nim napis ABP to chodzi o to. wchodzisz w to i wpisujesz #div(sledzik-box) i to wszystko

Ja już mam ten "znaczek stop" ale nie mogę go otworzyć :-( i co teraz ?

Witam piątkowo

Agaciu, nie stersuj się, zobaczysz będzie cudnie, zazdroszczę że ja nie miałam wielkiego ślubu i weselicha:zawstydzona/y:, w poniedziałek czekamy na relacje co i jak i fotki oczywiscie.

Olcia, udanej zabawy, szalejcie do rana, odeśpisz na emeryturze.

Kokusia, bawcie sie dobrze u siostruni

Marzycielko, gratuluje pracki.

Dziewczyny powstawiałyście wczoraj tyle tych linków z bielizną i innymi bajerami, że aż sie napaliłam, dobrze że A. dzisiaj wraca:zawstydzona/y::szok::-).

Witajcie

Agatko, ja życzę Ci wspaniałych dni na nowej drodze życia, przede wszystkim szczęścia, dużo miłości i zrozumienia.

A jeśli o wesele chodzi, to jako doświadczona:-Dsłodzić Ci nie będę, bo jak kiedyś powiedziała moja dobra psiapsióła, tez zaraz po weselu wpadki zawsze będą, ale....jakby wpadek nie było, to by było nudno, i na pewno byś tego tak nie zapamiętała. U mnie była wpada za wpadą, ale pamiętam też , że gardło mi się zacisnęło, jak patrzyłam na swojego małżonka i mówiłam przysięge, i świeczki w oczach miałam, i pamiętam też, że bawiliśmy się genialnie, a zleciało to w sekundzie, więc tak ode mnie: nawet jak coś się przydarzy nie martw sie tym, to Wasz dzień i od was zależy czy będzie wspaniale, bawcie się cieszcie sobą, a na pewno będzie i tego Ci życzę, a z reszty....to juz i za kilka miesiecy śmiać się będziecie, tak jak ja teraz kiedy oglądam płutę z wesela i patrzę jak tańczyłam pierwszy taniec z odstającym ogonem, bo mi się tasiemki od trenu poodrywały i nikt tego powiązać nie potrafił:-D:-D:-Da ja wtedy taka zesresowana byłam....ale i tak sie dobrze bawiłam.....uffff, ale ci wykład strzeliłam:-D:-D:-Djednym zdaniem Udanej Zabawy!!!:tak:

a ja dziś na luch sie wybieram z koleżanką, mama niedługo wyjeżdża, więc trzeba jeszcze wolnośc wykorzystać....wczoraj było fajnie, ale....dziś rano biegałam i stwierdziłam, że przy takiej diecie i treningu juz nigdy więcej alkoholu i chodzenia spać o 12, była tylko mała lampka wina, a dziś rano czułam się fatalnie forma spadła normalnie o połowę, :szok:...a do tego kupiłam dziś na ebayu....pedometer:-D:tak::tak::tak:chyba mnie całkiem wzięło, ale fajnie, bo przynajmniej będe wiedziała teraz jaki robię dystans i ile palę kalorii, super sprawa

a najważniejsze....Wiki zdrowy Bogu dzięki!tylko drze się teraz...o matko wytrzymac się z nim nie da, taki rozdarciuch sie zrobił....i....do raczkowania jeszcze troche , ale dziś były pierwsze 3kroczki na czworaczka:tak:, ale byłam z niego dumna!:tak:
buziaczki i miłego dzionka kochane, ja jeszcze biegne po zakupki przed tym lunchem, do później

Beciaczku ja się zgadzam. Z wesela bez wpadek nie byłoby wspomnień:-D.
Wiecie co tak mi się ta bielizna podoba, że zastanawiam się nad kupnem;-)

a najważniejsze....Wiki zdrowy Bogu dzięki!tylko drze się teraz...o matko wytrzymac się z nim nie da, taki rozdarciuch sie zrobił....i....do raczkowania jeszcze troche , ale dziś były pierwsze 3kroczki na czworaczka:tak:, ale byłam z niego dumna!:tak:
buziaczki i miłego dzionka kochane, ja jeszcze biegne po zakupki przed tym lunchem, do później

Pati też od jakiegoś czasu rozdarciuchem się zrobiła:-D Jak tylko coś pójdzie nie po jej myśli, to wrzask, zaraz wielki płacz bez żadnej łzy:-D i spowrotem próbuje broić:sorry: No ale czekamy, wkońcu jej to chyba minie.

Nareszcie dzisiaj piątek:-) Jutro idziemy porozglądać się za kombinezonem i bucikami dla Patrycji. Musimy też kupić jej jakiegoś pchacza, bo pcha po mieszkaniu swój wózek:sorry::-D

reklama
Beciaczku ja się zgadzam. Z wesela bez wpadek nie byłoby wspomnień:-D.
Wiecie co tak mi się ta bielizna podoba, że zastanawiam się nad kupnem;-)

na mój ślub.... ksiądz się spóźnił pół godziny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja czekałam przed kościołem z tatą ( bo wymyśliłam sobie że tata będzie mnie wprowadzał do kościoła ), Olek czekał przy ołtarzu i cała jego rodzina myślała że to ja się spóźniam :crazy: a ja marznęłam przed kościołem :wściekła/y: moja siostra poszła szukać księdza, puka na plebanię, otwiera gospodyni, siostra pyta gdzie jest ksiądz bo czekamy , ponieważ o 14 miał udzielić ślubu, a gospodyni mówi że ksiądz je obiad :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i że zaraz przyjdzie :confused2::confused2::confused2:
normalnie nie mogłam w to uwierzyć, myślałam że takie rzeczy to tylko w kiepskich komediach :no:

Do góry