ha... 4 sledzie w zaprawie.. popite Kubusiem marchewkowo - malinowym .. a cala reszta zagryziona bananem.. :-d ja to mam miksy![]()
szał!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha... 4 sledzie w zaprawie.. popite Kubusiem marchewkowo - malinowym .. a cala reszta zagryziona bananem.. :-d ja to mam miksy![]()

zmienna jaka baba w ciąży..Ja nigdy nie farbowałam włosów. Od lipca miałam chętki by farbnąć, ale z wielu względów nie mogłam to czekałam aż urodzę. No a teraz odechciało mi się farbować, nie chcę niszczyć włoskówJa to zmienna jestem
![]()
dziwne nie?
Hehe w sumie ich nie hoduje wcale bo od zawsze mam takie wlosy nie zapuszczam nie prostuje rosna sobie podcinam co 2-3 miesiace i tyle mysle w sumie o jakims cieniowaniu albo lekkich pazurkach ale tylko na koncach bo dlugie poki co mi sie nie znudzily i lubie u siebie dlugie stara nie jestem moge nosic jeszcze takieja pierwszy raz w ciąży farbowałam przed świętami jak jeszcze niektóre nie wiedziały o ciążyto było w 7 czy 8 tc i nikt mi nic nie mówił więc dalej farbuję
rozjaśniam rozjaśniaczem a resztę ciemnymi farbamiwięc i tak farbę mam na całej głowie
a teraz pytanko:ile je hodowałaś??
Nooooooozmienna jaka baba w ciąży..dziwne nie?
![]()

hahaha i własnie w brzuchu usłyszałam takie PLUMszał!!!![]()

mój gin mówi: dbać, dbać i jeszcze raz dbać o siebie!!!!Ja jak byłam w 4 miesiącu to farbowałam szamponem - ginka powiedziała mi że nie wolno farbować tylko w pierwszym trymestrze. Moja koleżanka robiła nawet balejaż w 5 czy 6 miesiącu i dzieciątku się to nie odbiło na zdrówku. Ma już 6 miesięcy jej synek.

no ze 14 ..moja pierwsza fajka była jak miałam chyba 10 lat
pozniej jakos na przełomie 6 klasy podstawówki a pierwszej gimnazjum.. bodajze w wakacje to zaczelam juz tak 'na serio' ale odkad nie pale czuje sie lepiej
zobaczymy jak to po ciazy i po odstawieniu dziecka od piersi bedzie.. ale juz raczej do tego nie wrócę..![]()
wiem sama po sobie ale sie zawzielam i postanowilam ze nie bede juz palic,od tamtej ciazy nie mialam papierosa w ustach a chcialo sie ,chcialo
musisz sie zawziasc i juz bo inaczej nie ma szans
ja balam sie ze nawet jak sobie raz pociagne to ogarnie mnie slabosc
w sylwka minie 4 lata jak nie pale wogole:-)i jestem z tego dumna bo jak widze ile kasy teraz kosztuja to szok
Hmmm sledziki mniam a mi lekarka mowila ze nie mam jesc kurna wedzonego lososia i sledzi bo to surowe niby a toxo nigdy nie mialam a mam taka ochote na sledzie po sultansku ze masakra chyba sobie zrobie.
NO i jeszcze mi wlosy zabronila farbowac juz z 4 razy pytalam i mam odrost na pol glowy Wy farbujecie normalnie? NIe mowie o balejazu czy paemkach tylko o takiej normalnej farbie na caly lepek bo bym sobie przed porodem zrobila wlosy w koncu/??
wlasnie slyszalam ze powinno sie jesc duzo sledzi w ciazy
ja farbuje Loreal Casting.ja bym się orzygała!!!hahaha i własnie w brzuchu usłyszałam takie PLUM
zaraz se walne herbatke z SAGI.. z miodem cytryna i mieta .. mmm te smakowe herbaty z sagi to są boskie![]()

Ja sobie poprawiam zakupami dla Małej bądź dla siebie:-)mój gin mówi: dbać, dbać i jeszcze raz dbać o siebie!!!!
głównie,żeby sobie samopoczucie poprawić![]()