reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ty to spokojnie dotrwasz do 36 tygodnia :D
eh bardzo bym chciala dotrwac do tego 36... jeszcze z miesiac, zeby bable wazyly chociaz po 2 kilogramy, a najlepiej jak by wazyly minimum 2,5 albo oczywiscie wiecej. Bo ciekawa jestem jak to sie ma do tej wagi wyliczanej na USG. Na tym co mi wyszlo w szpitalu ta masa ciala dzieci 1440 i 1580 to byl blad pomiaru 210g

reklama
dziewczyny..a racze te ktore maja juz dzieciatka, a zwlaszcza synkow;-)
mam do was pytanie...
czytam rozne poradniki o pielegnacji dziecka i w jednych znaduje informacje ze pielegnujac siusiaka naszych pociech nie powinno sie nic z nim robic..
a w innych ze powinno sie go przemywac zagotowna woda zeby sie napletek nie zrosl ze skora i zeby nie stworzyla sie stulejka..
powiedzcie mi co robic??:szok:
nie no chyba trzeba go myc, ale czekam na info od bardziej doswiadczonych mam siusiakow :p Bo ja bede miala 2 do pielegnacji hahaha, nie liczac tego duzego <hahaha>

nie no chyba trzeba go myc, ale czekam na info od bardziej doswiadczonych mam siusiakow :p Bo ja bede miala 2 do pielegnacji hahaha, nie liczac tego duzego <hahaha>
polozna w szpitalu mowila ze nie wolno nc tam ruszac...
i w gazecie (chyba m jak mama) tak samo czytalam...
a na necie ze jak sie nie sciaga napletka to ze sie zrosnac moze...
i badz tu madra....
jak w kazdej kwestii sa dwie odmienne szkoly...

ten duzy to da rade sam :)

ja juz po sniadanku ... musze sie wziac za jakies porzadki w kuchni bo po wczorajszym leniwym acz ciekawym wieczorze zostal tam lekki sajgonik !! musze to jakos ogarnac bo popoludniu jedziemy do mamy na obiad a wieczorem pewnie tesciowa wraca ...

ten duzy to da rade sam :)

ja juz po sniadanku ... musze sie wziac za jakies porzadki w kuchni bo po wczorajszym leniwym acz ciekawym wieczorze zostal tam lekki sajgonik !! musze to jakos ogarnac bo popoludniu jedziemy do mamy na obiad a wieczorem pewnie tesciowa wraca ...

Mea ale zajmować się tym dużym to sama przyjemność:-D
Marta gdybym ja miała rodzić w 36 tc to zostały by mi 2 tyg i 5 dni-o nie!!!!!!!
myślę co na śniadanko zjeść-chyba będzie jajecznica:tak:

Cześć dziewczyny:-)
Dziś już mi wrócił humorek choć znów się nie wyspałam....na lewym boku mnie jakieś skórcze łapią, na prawym biodro boli a na plecach oddychać nie umię:-)
Chyba zostało mi siedzieć;-)

Ja też się boję tej opieki nad siusiakiem!
Z tego co ja słyszałam nie powinno się go ściągać tylko myć ile się da:-)

reklama
Ja też mam dziś wszystkiego dość!!!!!!!!!!!!!!!!! A najbardziej M, nawet mu się kazałam pakować, ale mnie nie posłuchał. Doprowadza mnie do szału! Z nerwów brzuszek mi się stawia i placek mi nie wyszedł.
Aga6671 a propos ciąż to ja mam tak samo. W pierwszej czułam się fenomenalnie, atrakcyjnie i kwitnąco, a teraz NNNUUUUUDDDDAAAA! Już to znam i wcale mnie tak nie cieszy. Szkoda, że każda kolejna ciąża nie jest krótsza od poprzedniej, fizjologicznie.
A jeśli chodzi o libido to ponoć zwyżka u kobiet przypada na wiek 30-40 lat, u mężczyzn . . . wiadomo 20-30lat (potwierdziło to wielu moich kolegów - i o sobie i o kobietach). Tak więc gratuluję wszystkim kobiałkom, które mają młodszych mężów. A właśnie, są tu takie? Ja tego szczęścia nie mam. Ale za to wchodzę w wiek największego pobudzenia i liczę tym samym na największe doznania :-) Jak znowu będę się czuć sexi ofc.
ja też nie mam tego szczęścia:-Dbo między nami jest spooooooooora różnica

co do obwodu to mam 89!!!!
czytam dalej:tak:

Do góry