mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Pszczyna
eee no to bliziutko
a do tychow do jakiegos super gina jezdzi gro mooich znajomych ... ale nie pamietam jak sie gosc nazywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pszczyna
Ja chodzę do takiej ginki, z której jestem szalenie zadowolona:-) Raz nie byłam jak mnie straszyła zastrzykami hehehe. Ale tak to jest świetna i to najważniejszeeee no to bliziutkoja pracuje w suszcu wiec do pszczyny mam rzut beretem
a do tychow do jakiegos super gina jezdzi gro mooich znajomych ... ale nie pamietam jak sie gosc nazywa![]()
Ja chodzę do takiej ginki, z której jestem szalenie zadowolona:-) Raz nie byłam jak mnie straszyła zastrzykami hehehe. Ale tak to jest świetna i to najważniejsze
USG 3D będę miała u ginekologa Gwary Wojciecha, może o tym mowa? Ponoć świetny. Z Tychów.
ja tez tak mam..
24h na dobe mysle o nim...
a dzis w dodatku zaczal mnie przerazac porod...
moja lekarka mnie odsyla i czuje sie jak bezdomna...
Hehe, Moja dziś od porannej kawki tak szalejeeee, cały czas, przywykłam:-) Uwielbiam jej kuksańce:-)jestem okopana![]()
tylko że moja siedzi między żebrami i boli mnie jak choleraHehe, Moja dziś od porannej kawki tak szalejeeee, cały czas, przywykłam:-) Uwielbiam jej kuksańce:-)
tylko że moja siedzi między żebrami i boli mnie jak cholera