Tak sobie ogladama szukasz czegos konkretnego?????

No i widzialam fajny zegarek playboya

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sobie ogladama szukasz czegos konkretnego?????
Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołaniea tak chciałam wygrać
![]()
antek spał całe 25 minut no wymiękanzdążyłam tylko ziemniaki obrać i doprawić mięso ogarnełam pół kuchni i koniec
a jest niewyspany na maxa i mega marudny
i do tego leje a muszę iść po julię do szkoły i do lekrza
a do tego mam jakiegoś doła:-
-
-(
medea a Ty swoja droga moglabys juz urodzic bo chcialam przyjechac
a poki nie mamy jeszcze remontow to bylby dobry moment hahahaha![]()
Witam! Zuza śpi, ja mam lenia. Chyba jutro pójde do lekarza-myslałam ze mi przeszło bo wczoraj sie czułam elegancko a dzisiaj mam kaszelPogoda fatalna.
[*]
oj zdrówka i oby to nie bielactwo moja babcia to ma:--( najpierw miała tylko na dłoniach a teraz całe ręce nogi brzuch i co najgorsze twarz:-(ale moja babcia ma ponad 75 lat a jak miała pierwsze białe plamy też juz była po 60
a ciekawe kochna czy to nie jest właśnie po sokach marchwiowych julka jak miała 2 lata też piła bardo duzo soków marchwiowych aż miała zółte dłonie i właśnie białe plamy i bardzo suchą skórę zresztą ona ma bardzo przesuszoną skórę
kochana przekonuj go do mebli które tobie sie bardziej podobaja wkońcu to ty więcej jestes w domu i sprzątasz
my juz po obiadku mieliśmy dzisiaj karkówke w sosiku buraczki i ziemniaczki było pycha antonio zjadł tyle że byłam w szokui jak ja mam się diecić jak taki dobry obiadzio zrobiłam
![]()
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce
WYOBRAŹ SOBIE KOCHANA ŻE TAKkurcze sorry za caps
antoni jada wszystko a czosnek lubi pani doktor dzisiaj powiedziała ze jak mu smakuje to proszę bardzo
A jemu smkuje i to bardzo
![]()
witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie![]()
wiki uśniesz o tej porze ????
ja w zyciu nie usnę przed 21.00 a teraz z reguły chodze o 23.00 jakos tak.czasem są wyjątki.
w takim razie dobranoc :-)
Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.
No to nasze dzieci sie teraz zamienily
Moje same wolaja ze chca isc spac juz zawsze okolo 21![]()
ja zimowe mam chyba sprzed 3 lat,ale ja nie niszcze butowAnabuba już widziałam fotki,slicznie wyglądałaś
a jeśli chodzi o pogodę to też słyszałąm ze niebawem śnieg ma spaść.
kurcze masakra jakaś bo Oliwka nie ma kozaków,dopiero co jej półbuty kupowałam , i ja tez zimowych nie ma.ja nie chce tak szybko zimy.a gdzie jesień?????![]()
znowu mnie głowa boli,cos ostatnio za częstoide się położyć
dobranoc wszystkim :-)
Zdrowka dla dzieciakow
Ale masz dobrzeMoj Dominik najprawdopodobniej na weekend pojedzie do swojej chrzestnej:-)
MALINUS
Zdrowka dla AntkaBuziaki od cioci
Ja bylam u lekarza i na zakupkachNie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne
Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce
witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie![]()
no i juz po Brzydulioj za krutkie są te odcinki mogłyby godzinke trwać
![]()
Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.
ANABUBKA
Wlasnie poogladalam sobie twoje foteczki na nk:-)Kochana wygladalas przeslicznie w tych loczkachA jaka masz figurke fiu-fiu:-)
U mnie wszyscy maja wszystko na zime:-)Mlodzi amja wszystko z zeszlego roku,ja w sumie tez ale kupilam sobie jeszcze 2 kurtki i musze sobie sprawic jakies nowe kozaczki
AGNES
Dobranoc:-)