reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej laseczki
no w koncu i moa mala usnela:-)
bylam dzis u mamy,mala zostawilam i poszlam z Paulina na rozaniec.w polowie myslalam ze zasne:-D:-D:-D:-D:rofl2:
taka monotonia i zmeczenie dalo o sobie znac:rofl2:

dzis Weronika zlaiczyla 3 mokre wpadki z zcego 2 to z mojeej winy bo jak poszlam wieszac pranie to nie spytalam czy chce siku a ona mnie woala a ja nie skumalam co chce:sorry:
i biedna od razu plakala bo wiedziala ze zle zrobila.

widzialam pogode na na caly tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:u mnie jutro 5 stopni,w srode 2 a od czwartku do konca tygodnia 1 plus snieg i snieg z dezszczem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zima w polowie pazdiernika:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dobrze ze mala ma kurtke i sposdnie i buty ktore dostalamod kolezanki.na cala zime nie wystarcza ale na pewno na poczatke.nie sadzilam ze tak szybko sie przydadza,a w szafie jeszcze wisza Pauliny letnie keicki:eek::eek::eek::eek:

mam nadzieje ze ta zima to tylko na chwile....
musz e zrobic porzadki w ciuchacah i przyniesc ze strychu te ciplejsze i je odswierzyc,juz nie mowiac o tym ile mam prasowania.ktoras chetna???????????:-D:-D:-D:-D:-D

no i wrzucilam pare fotek na nk z wesela:-)

Ja tez ogladalam pogode i jestem w szoku:szok::szok::szok:Nawet u mnei ma padac deszcz ze sniegiem- no masakra poprostu:no::no::no:

ANABUBKA
Ja tez bede miala full prasowania bo dwie pelne suszarki wisza na balkonie:no:No ale mam nadzieje ze siora mi wyprasuje

Anabuba już widziałam fotki,slicznie wyglądałaś :tak::tak::tak::tak:

a jeśli chodzi o pogodę to też słyszałąm ze niebawem śnieg ma spaść.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
kurcze masakra jakaś bo Oliwka nie ma kozaków,dopiero co jej półbuty kupowałam , i ja tez zimowych nie ma.ja nie chce tak szybko zimy.a gdzie jesień?????:sorry:

znowu mnie głowa boli,cos ostatnio za często :sorry: ide się położyć :tak::tak::tak::tak: dobranoc wszystkim :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają:tak::tak:
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!:szok:aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek:-D:-D:-D
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął:shocked2:
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołanie :szok:a tak chciałam wygrać:-p

zdrowka dla dzieciaczkow
to Ty hazardzista jestes:-D:-D:-D:-D

antek spał całe 25 minut no wymiękan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdążyłam tylko ziemniaki obrać i doprawić mięso ogarnełam pół kuchni i koniec:no: a jest niewyspany na maxa i mega marudny:wściekła/y:i do tego leje a muszę iść po julię do szkoły i do lekrza:wściekła/y:a do tego mam jakiegoś doła:-:)-:)-(

biedny Antos
a ja jestem przezd @ i mnie wszytsko wnerwia...

medea a Ty swoja droga moglabys juz urodzic bo chcialam przyjechac:laugh2::laugh2::laugh2:
a poki nie mamy jeszcze remontow to bylby dobry moment hahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

oj moglabys juz urodzic:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam! Zuza śpi, ja mam lenia. Chyba jutro pójde do lekarza-myslałam ze mi przeszło bo wczoraj sie czułam elegancko a dzisiaj mam kaszel:wściekła/y::wściekła/y: Pogoda fatalna.

[*]

na suchy meczacy kaszel polecam Tiocodin-tabletki,kosztuja chyba z 8zl,ale bardzo dobre,pod warunkiem ze nie karmisz i nie pijesz alkoholu;-)
albo syrop prawoslazowy.
a ma mokry kaszel-ambroksan w tabl albo mukosolvan

oj zdrówka i oby to nie bielactwo moja babcia to ma:-:)-( najpierw miała tylko na dłoniach a teraz całe ręce nogi brzuch i co najgorsze twarz:-(ale moja babcia ma ponad 75 lat a jak miała pierwsze białe plamy też juz była po 60 :no: a ciekawe kochna czy to nie jest właśnie po sokach marchwiowych julka jak miała 2 lata też piła bardo duzo soków marchwiowych aż miała zółte dłonie i właśnie białe plamy i bardzo suchą skórę zresztą ona ma bardzo przesuszoną skórę:sorry:

kochana przekonuj go do mebli które tobie sie bardziej podobaja wkońcu to ty więcej jestes w domu i sprzątasz:-p
my juz po obiadku mieliśmy dzisiaj karkówke w sosiku buraczki i ziemniaczki było pycha antonio zjadł tyle że byłam w szoku:szok:i jak ja mam się diecić jak taki dobry obiadzio zrobiłam:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

no ja sie zbieram zrobic ten syrop z czosnku i zrobic nie moge:eek:
teraz po weselu i tak pelan lodowka:-):-):-):-):-)
a ja malej kupuje mydlo Oillan z serii AA ,sa tez zele i inne specyfiki.kostka mydla kosztuje 9zl a dla porowaniana Oilatum 20zl.a to Oillan tez ladnie nawilza skore ze nie musze malej niczym innym smarowac.tylko na buzie kupilam jej z tej samej serii masc parafinowa:tak::tak::tak:

Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce

trzymam kciuki oby to bylo od sokow

WYOBRAŹ SOBIE KOCHANA ŻE TAK:tak:kurcze sorry za caps:zawstydzona/y: antoni jada wszystko a czosnek lubi pani doktor dzisiaj powiedziała ze jak mu smakuje to proszę bardzo:szok:A jemu smkuje i to bardzo:tak:

czosnek i cebula-naturalne antubiotyki i dobrze uodparniaja,ja cebule daje prawktycznie do kazdej potrawy:tak::tak::tak:

witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie :-D

Asiu gdzie sie podziewasz>ten kurs tak Cie meczy?

wiki uśniesz o tej porze ???? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ja w zyciu nie usnę przed 21.00 a teraz z reguły chodze o 23.00 jakos tak.czasem są wyjątki.:tak::tak::tak::tak::tak:

w takim razie dobranoc :-)

ja tez o 21 nie usne,zrestz jesli nawet o 5 juz bym ie mogla spac:-D:-D:-D:-D

Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.

zdrowka!

No to nasze dzieci sie teraz zamienily:-p
Moje same wolaja ze chca isc spac juz zawsze okolo 21:tak::tak::tak:

no a szczypiorki chodzily spac przed polnoca:-D

Anabuba już widziałam fotki,slicznie wyglądałaś :tak::tak::tak::tak:

a jeśli chodzi o pogodę to też słyszałąm ze niebawem śnieg ma spaść.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
kurcze masakra jakaś bo Oliwka nie ma kozaków,dopiero co jej półbuty kupowałam , i ja tez zimowych nie ma.ja nie chce tak szybko zimy.a gdzie jesień?????:sorry:
ja zimowe mam chyba sprzed 3 lat,ale ja nie niszcze butow:crazy:
Paulina ma z tamtego roku ale nie wiem czy jeszcze dobre:sorry:

dzieki za komplementy:-)
musialam zwiazac troche te moje loki bo z przodu mialam za bardzo skrecone i nie mialam jak ich uloyc.no i na zywo wygladalam lepiej:-D:-D:-D:-D
od swoejogo tatusia chyba ze 3 razy slyszalam ze bardzo ladnie wygladam:-)od etsciowej tez-pytala kto mnie czesal:-D:-D:-D:-D

znowu mnie głowa boli,cos ostatnio za często :sorry: ide się położyć :tak::tak::tak::tak: dobranoc wszystkim :-)

to pewnie od cisnienia bo spada
dobranoc Agnes

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ANABUBKA
Wlasnie poogladalam sobie twoje foteczki na nk:-)Kochana wygladalas przeslicznie w tych loczkach:tak::tak::tak:A jaka masz figurke fiu-fiu:-):tak::tak::tak:

U mnie wszyscy maja wszystko na zime:-)Mlodzi amja wszystko z zeszlego roku,ja w sumie tez ale kupilam sobie jeszcze 2 kurtki i musze sobie sprawic jakies nowe kozaczki

AGNES
Dobranoc:-)

My po hipoterapii Zuzia dzisiaj ani razu nie marudziła-wygłupiała sie cały czas. U mnie juz wszyscy spia i chyba tez sie położe. Bo ostatnio późno spac chodzę

Zdrowka dla dzieciakow:tak::tak::tak:

Ale masz dobrze:tak::tak:Moj Dominik najprawdopodobniej na weekend pojedzie do swojej chrzestnej:-):tak:

MALINUS
Zdrowka dla Antka:tak::tak::tak:Buziaki od cioci

Ja bylam u lekarza i na zakupkach:tak::tak::tak:Nie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne:szok::szok::szok:Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke:no::no::no:
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce

Ja piłam kiedys codziennie Kubusie i tez mi plamy wychodziły takie. Odstawiłam i zeszły plamy. Więc to tez pewnie od soczków;-)

witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie :-D

Jutro chyba egzamin? Powodzenia:tak::tak::tak:

no i juz po Brzyduli :tak::tak::tak::tak::tak: oj za krutkie są te odcinki mogłyby godzinke trwać :-D:-D:-D:-D:-D

Nie ogladałam z tydzien juz:wściekła/y:Mozna gdzieś w necie obejrzeć?

Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.

Bidulek. Zdrówka zyczę:tak:

Witam
Wpadłam tylko na chwileczkę dobrej nocki życzyć:tak::tak::tak:
Marta coś często was te jelitówki męczą, dużo zdrówka

no wlasnie,czesto was mecza
ja bym polecala probiotyki przez miesiac.
znajomej dzieciakw atmtym roku tez tak mial,co mieisac jelitowka-okazalo sie ze owsiki!!!!!!!!!!1
w badaniu kalu nie wyszlo nic,dopeiro jak mu kazala zrobic kupe na gezete(bo chlopak ma 8 lat ),to zobaczyla ze jednak sa

ANABUBKA
Wlasnie poogladalam sobie twoje foteczki na nk:-)Kochana wygladalas przeslicznie w tych loczkach:tak::tak::tak:A jaka masz figurke fiu-fiu:-):tak::tak::tak:

U mnie wszyscy maja wszystko na zime:-)Mlodzi amja wszystko z zeszlego roku,ja w sumie tez ale kupilam sobie jeszcze 2 kurtki i musze sobie sprawic jakies nowe kozaczki

AGNES
Dobranoc:-)

bo Twoje szczypiorki to szczypiorki:-)jaki teraz rozmiar buta nosza?

reklama
Do góry