sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo babki u nas pogoda dzis tez nie fajna Pochmurno, ale z jednej strony wychodzii slonko a wiec moze sie polepszy
) Dzis plan to umyc cala kuchnii i spaghegtti carbonarra zrobic
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yhy, chyba tak, jak miał kolkę to M go do tego przyzwyczaił, nosił go na rękach, jak siedział przy komputerze to mu spał w rożku na rękach, i tak chyba mu zostało![]()
no to niezły numer Ci wywinałwitam laseczki
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:--
-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku
słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie
jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać![]()
Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim.a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta
wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było
wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie
kiedy ja juz pojde rodzicwszystko mnie boli już
![]()
Juz niedługoOdpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć
No, nieźleHelena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata
Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek
U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynamiTrzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię
![]()
Juz niedługoOdpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć
No, nieźleHelena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata
Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek
U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynamiTrzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię
![]()
to witaj w klubie tych z dołem jesiennym:-(kochana już masz bliżej jak dalej, aby patrzeć
właśnie mi usnął mały, a ja mam pranie, sprzątanie, gotowanie i na końcu do lekarza. a mój M ma dziś wolne, odwrócił się i poszedł spać. Mam dziś jakiegoś doła. Może to ta pogoda, jest zimno, mokro i okropnie.
no może tylko, że te ząbki idą już 4 tygodnie.:-(
o matko śniegUnas pada snieg
skąd ja to znam antoni tez spł całe noce ale to było tak dawno ze już nie pamiętamciężko, ciężko, a co najdziwniejsze, to jak skończył 3 miesiące przesypiał całe noce do 7, bez budzenia, aż do teraz.