reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
yhy, chyba tak, jak miał kolkę to M go do tego przyzwyczaił, nosił go na rękach, jak siedział przy komputerze to mu spał w rożku na rękach, i tak chyba mu zostało:tak:

No to chyba dlatego się budzi bo za długo czuje że nikt bo nie trzyma na rączkach i to mu się nie podoba. Oj ciężko będziesz miała z odzwyczajeniem:tak::tak::tak:

witam laseczki:happy:
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął:sorry::sorry::sorry:
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-:)-:)-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać:sorry:
no to niezły numer Ci wywinał :szok::szok::szok:

a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta:eek::eek:

wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170:confused2: i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było :confused2::confused2::confused2:

wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie:eek::eek:

kiedy ja juz pojde rodzic:confused2: wszystko mnie boli już:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim.
Ostatnie Twoje dni wolności ,wykorzystaj je na spanie.:tak::-D:-D:-D

Juz niedługo :tak: Odpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć :eek:

No, nieźle :szok: Helena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata :sorry: Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek :wściekła/y:

U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynami :tak: Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię :eek:

Dowikla moja Klaudia jak miała ze 2 latka to też miała rączki żółte i nóżki ,nie wspomnę o buzi właśnie od soczków.
Efekt był taki,że też miała białe plamki a w badaniach wyszła nam naruszona i powiększona wątroba :szok::szok::szok:właśnie od beta-karotenu.
Wszystko z czasem się cofneło,ale sporo czasu unikałam nadmiaru marchewki.:sorry::sorry:
Pomagała mamie :-D:-D:-D:-D
Super córka z niej :-D:-D

Witam wtorkowo.
Poczytałam nieco i uciekam,bo zaraz do przedszkola z konikami idę.
Dzieciaki czekają na przejażdżki.:-D:-D:-D

reklama
Juz niedługo :tak: Odpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć :eek:

No, nieźle :szok: Helena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata :sorry: Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek :wściekła/y:

U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynami :tak: Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię :eek:
:-D:-D:-D:-Dno ubawiłaś mnie tym na maxa:-D:-D:-D:-Dnie pogubiłaś ich????:-D:-D:-D:-D:-Dtego mi trzeba było takiego smiechu:-D:-D
kochana już masz bliżej jak dalej, aby patrzeć:tak:

właśnie mi usnął mały, a ja mam pranie, sprzątanie, gotowanie i na końcu do lekarza. a mój M ma dziś wolne, odwrócił się i poszedł spać. Mam dziś jakiegoś doła. Może to ta pogoda, jest zimno, mokro i okropnie.
no może tylko, że te ząbki idą już 4 tygodnie.:-(
to witaj w klubie tych z dołem jesiennym:-(
Unas pada snieg
o matko śnieg:szok::szok::szok:

ciężko, ciężko, a co najdziwniejsze, to jak skończył 3 miesiące przesypiał całe noce do 7, bez budzenia, aż do teraz.
skąd ja to znam antoni tez spł całe noce ale to było tak dawno ze już nie pamiętam:no::no::no::no::no::no::no:
laseczki wyprasowałam cała tonę praia zupka się gotuje tatuś odbierze disiaj julcie ze szkoły tak wiec siedzimy z antonim w ciepełku i nie musimy wychodzić na ten deszcz:-):-):-):-):-):-)
toniek troszkę marudnawy ale co mu się dziwić w taka pogodę:sorry:
moja julka ma numer buta 29 zimówek a 28 jesiennych adam 38-39 no małych stupek nie mają ale to po mamusi ja też mam kajaki 40-41:rofl2:moje dzieci maja już buty zimowe tylko toniś nie ma ale on musi się najpierwnauczyć chodzić:rofl2::rofl2:więc brakuje jeszcze tylko adamowi i julce czapek na zimę szlików i takich tam pierdułek:tak:

Do góry