edee24
Mama Alanka :-)
Nooooo bo juz myslałam ze ja tutaj sama jestem
Duniu dziekuję za życzenia![]()
Nie jesteś sama ;-) ja popijam herbatkę i czekam, aż się jakaś akcja na forum rozkręci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooooo bo juz myslałam ze ja tutaj sama jestem
Duniu dziekuję za życzenia![]()
Dzień dobry;-)
Agaciu wszystkiego naj naj
Madzienko trzymamy mocno kciuki
u nas terz wlasciwie nie ma problemu z ubieranie na spacerek tylko maly buciki co chwila zdejmuje![]()
Chodzcie dziewczyny na kawkę
A teraz Wam napiszę coś na poprawe humoru
Siedzimy w kościele juz i czekamy az się rozpocznie ceremonia i K do mnie szepcze, dlaczego Waldek ( mój szwagier) ma małego a nie niania a ja na to " Bo jej się kręci w głowie bo za duzo się zchylała" K: " Jak sie schlała" wiec ja powtarzam "Bo jej się kręci w głowie bo za duzo się zchylała" a on na to :" No jak się schlała to kto jej choinka polewał ?". Myslałam, że padne ze śmiechu
![]()
Us ubieranie to tez katastrofa![]()
Witamy sięi my:-)
W końcu mogę cośnapisać,bo mały drzemie sobieWięc po wczorajszej wizycie pediatra stwierdziła,że mały jest przeziębiony i na szczęscie nic na oksrzelach nie siedzi. Zapisała syropek,ale to w ostateczności mam mu dawać jeśli będzie mocno kaszlał, maść majerankowa,sól morska i nasivin do noska. To wszystko hmm... Żadnych witamin nic. Sama mu daję od jakiegoś czasu Juvit i dodaję do mleka codziennie rano i chyba to go trochę uchroniło od choróbska w większej skali.
A tak to Krystian waży 9100 i ma 75cmAle tak mi marudził podczas tej kontroli i płakał,że baba go zmierzyła zważyła i jak go już ubierałam to uciekła z gabinetu haha. Strasznie się zachowywał, wcześniej nigdy tak nie szalał. Coraz starszy coraz gorzej
A w domu mam z nim taki sajgon, że nic nie mogę robić, bo pobawi się z 5min na podłodze,poraczkuje a potem to już tylko lata za mną i chce na ręcę. Ostatnio przyszedł za mną do łazienki jak mnie coś przycisnęło;-) Ja w trakcie a ten mi wspina się nodze i jęczy że mam go wziąć na ręce...Nawet tyłka nie miałam jak podetrzec
MówięWam istny cyrk z nim mam
![]()
U nas też przed chwilą gradem zaleciało. Szok!
Ja teraz wykorzystuję czas jak moja mała męczybuła śpi i robię fileciki z serem,pieczarkami i cebulką mniaaam![]()
Duniu, jakbym o mojej patrycji czytałaTeż pobawi się pare minut i chodzi za mną, żali się, wspina po nogach, żebym ją tylko wzięła. do kibelka też za mną chodzi
Czasem to już nie wiem co robić, bo nie idzie nawet śniadania zjeść, ani zrobić
Niedługo może im przejdzie, oby
![]()
Duniu, jakbym o mojej patrycji czytałaTeż pobawi się pare minut i chodzi za mną, żali się, wspina po nogach, żebym ją tylko wzięła. do kibelka też za mną chodzi
Czasem to już nie wiem co robić, bo nie idzie nawet śniadania zjeść, ani zrobić
Niedługo może im przejdzie, oby
![]()
To ja też się cieszę że nie jestem sama
Dziewczyny, ubieracie już swoim maluszkom kombinezony??