Agacia82
Mami :)
jak polski tylko, że zakręcany w drugą stroneA jak wygląda ruski termos???????????????![]()

Zartuję, nie wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak polski tylko, że zakręcany w drugą stroneA jak wygląda ruski termos???????????????![]()
kochana, bo Ty czasami nie wpadasz rano na forum tylko dopiero w południe, wiec nie chciałam cię tak głosno wołać co by nie obudzic.
A chciec to chce![]()
albo nieeeeeeeeeeeeeee, nie wstydz sie tylko kurierem mi troche prowiantu poweselnego przyslijkochana, bo Ty czasami nie wpadasz rano na forum tylko dopiero w południe, wiec nie chciałam cię tak głosno wołać co by nie obudzic.
A chciec to chce
![]()
To czego sie odzywasz jak nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!jak polski tylko, że zakręcany w drugą strone
Zartuję, nie wiem![]()
A jak wygląda ruski termos???????????????![]()
oki , moze byc herbatka, ważne zebys z nami byłaNo to wybaczam
Tyle , że ja kawy nie pijam to idę sobie herbatkę zrobić oki??![]()
no patrzecie ... jeszcze czegoalbo nieeeeeeeeeeeeeee, nie wstydz sie tylko kurierem mi troche prowiantu poweselnego przyslij![]()
ollcia ratuj ona mnie wyzywa ... ale ruski termos jest superTo czego sie odzywasz jak nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ollcia ratuj ona mnie wyzywa ... ale ruski termos jest super![]()