reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jesteśmy wreszcie i my :-):tak::tak:
Wstaliśmy z ALANEM O 11.40 :szok::szok::szok: szybko dałam mu obiadek i teraz zasiadłam do Was z kawusią- dopiero :zawstydzona/y:

Agacia ja też załapie się na jakie ciacho ? nie jestem wybredna- zjem każde :-p:-D:-D:-D

Marzycielko gratulacje malusiej dzidzi w rodzinie :tak:, ja najbardziej to chciała bym znowu karmić piersią :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, strasznie mi tego brakuje czasem :-:)-:)-(

reklama
Sto latek dla Filipkaaa !!!

I oczywiscie wszystkiego najcudowniejszego z okazji trzeciej rocznicy slubu dla Natalii i Andrzeja, duzo szczescia i milosci ;)))

Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.
Cyprysiowa czasem taka pogoda jest lepsza bo wolniejszy ruch na drodze i wogole musisz jezdzic ostrozniej. Ja mialam straszna sniezyce, bylam pewna ze nei mam szans zdac, a okazalo sie to moim zbawienieniem i zdalam za pierwszym razem :)) Bedzie dobrze :))

Ale dziewczyny produkcje macie:szok::szok::szok: Dobrze, ze moj starszy syn w przedszkolu to moge spokojnie poczytac:-D:-D:-D:-D Dzis kazali mi calkiem isc do domu :)) I nawet mi z tym dobrze:-D:-D Aaaale Wam zazdroszcze tych sniegow normalnie w takich chwilach chc do Polskiiiii.

Hej mamusie
ale tu dzisiaj milutko, tyle grudnióweczek i pościków;-)
U nas pogoda jesienna, pada, wieje okropnie, ale śniegu nie ma.
Zazdroszczę tym, które będą jeszcze kiedyś w ciąży, bo ja to już nie bardzo, caly czas moglabym chodzic w ciązy, ale kto mi wychowa:-(

Kigna, owocnych staranek życzę. Dobrze ze Tomus tak dzielnie znosi choróbsko, dobrze że już końcówka

Marzycielko gratulacje dla świadkowej, a Krzysie to słodziaki.

Cyprysiowa, trzymam kciuki za egzamin.

Filipku, wszystkiego co najlepsze z okazji 10-miesiączka

Natalio, Andrzeju:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

reklama