reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiecie co, jak tak patrze na ten sypiący śnieżek to nie mogę się świąt doczekać, choinki, tego nastroju, nasze maluszki już w większości będa stawiały pierwsze kroczki:-) Będzie jakoś tak bardziej rodzinnie niż zazwyczaj:tak: Bo w tamtym roku mimo, że byliśmy już w 3 w domku, to jednak brakowało mi mamci, babci, siostry:-) A w tym roku będą wszyscy:tak:

reklama
Wiecie co, jak tak patrze na ten sypiący śnieżek to nie mogę się świąt doczekać, choinki, tego nastroju, nasze maluszki już w większości będa stawiały pierwsze kroczki:-) Będzie jakoś tak bardziej rodzinnie niż zazwyczaj:tak: Bo w tamtym roku mimo, że byliśmy już w 3 w domku, to jednak brakowało mi mamci, babci, siostry:-) A w tym roku będą wszyscy:tak:
I dzieci będą miały radochę z tych świąt:-)
My bylismy na tamte święta jak zwykle i u moich rodziców i u teściowej, ale malutka tylko cycała i spała, wprawdzie w stroju śnieżynki:-D, ale nie czuła tych świąt, mam nadzieję ze w tym roku będzie trochę inaczej

My bylismy na tamte święta jak zwykle i u moich rodziców i u teściowej, ale malutka tylko cycała i spała, wprawdzie w stroju śnieżynki:-D, ale nie czuła tych świąt, mam nadzieję ze w tym roku będzie trochę inaczej

My dopiero 22 grudnia wyszłyśmy ze szpitala, więc odpuściliśmy sobie wycieczki do rodzinki, ale za to w tym roku zaszalejemy:-D

Oj ja tez kocham święta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wprawdzie nie wiem w jakim gronie je spedzimy jeszcze ale już się nie moge doczekać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w przeprowadzce znisczyły sie prawie wszystkie ozdoby świąteczne więc na samą myśl o zakupie nowych jestem podekscytowana:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nadrabiam zaległości

Wychodze.
Pokopcie mnie w tyłek na szczescie.

Wieczorem wpadne powiedziec na czym oblalam:-D

Trzymamy mocno kciukasy!!!!!

Madzienko trzymamy mocno kciuki:tak:

Dziekujemy, przydaly sie...na szczescie Jula juz zdrowa:tak:

Duniu, jakbym o mojej patrycji czytała:szok: Też pobawi się pare minut i chodzi za mną, żali się, wspina po nogach, żebym ją tylko wzięła. do kibelka też za mną chodzi:zawstydzona/y: Czasem to już nie wiem co robić, bo nie idzie nawet śniadania zjeść, ani zrobić:sorry: Niedługo może im przejdzie, oby:tak:

U nas to samo:sorry:

iiii....zaczyna juz raczkować, małymi kroczkami, ale jednak, tak się cieszę...
acha...i mamy juz jedną jedyneczke na górze, a druga juz prawie na wierzchu będzie lada dzień, więc mam nadzieję, że nadejdą teraz lepsze dni:-D

Gratulacje!!!

NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.

I my podpisujemy się pod tymi pięknymi życzonkami!!!!

Wypijemy kawkę nie ?

Dalej tygrys , gdzie jestes?
Bliźniaki, agatkas zrobic sobie przerwę w pracy.
Zapomijka , edee, ollcia, mamusia, kokusia jestescie?

A o mnie juz nikt nie pamieta:-:)-:)-:)-:)-(

Oj ja tez kocham święta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wprawdzie nie wiem w jakim gronie je spedzimy jeszcze ale już się nie moge doczekać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w przeprowadzce znisczyły sie prawie wszystkie ozdoby świąteczne więc na samą myśl o zakupie nowych jestem podekscytowana:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też kocham te święta i zakupy, ozdoby, prezenty, koledy w sklepach:tak::tak::tak:

Filipku rosnij zdrowo kawalerze!!!!

reklama
Do góry