reklama
W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha

olenka12345
Fanka BB :)
Witam porannie Mamuśki!
;-)
jak Wasze samopoczucie? ja to sie dzisiaj nie wyspałam..
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok

też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok

A co taammm w końcu z rodziny krejzolastych się wywodzę Ń ?GUCHA Ty to krejzol jesteś![]()

Witam porannie Mamuśki!;-)
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok![]()
nooo jaha.... ja np latam albo pływam cały czas w snach od początku ciąży

Ale głupie to w sensie że niby Twój cię przywiązuje do kaloryfera i robi z tobą co chce czy jakieś takie w ogóle sajensfikszyn?Witam porannie Mamuśki!;-)
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok![]()

olenka12345
Fanka BB :)
W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha![]()
Też to wczoraj oglądałam i całe szczęście,że u nas tego nie ma
co kogo obchodzi czy Ty masz sylikon w cyckach czy śróby w kościach..co jak co ale nie raz zachiwanie umiaru jest o wiele lepsze;-)
nooo jaha.... ja np latam albo pływam cały czas w snach od początku ciąży:-)
hahahahahahaha bo się oszczam uff uff też masz pomysły, widzę że dużo zwiedzasz

reklama
hahahahahahaha bo się oszczam uff uff też masz pomysły, widzę że dużo zwiedzasz![]()
no heloooł...i to są mega realistyczne sny a najlepsze jest to, że ja w realu to nietęgo pływam a w snach...śmigam