reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Mnie się zachciało dziś pyzy z mięsem zrobić,więc zaraz się zabieram:tak:Moje pierwsze,mam nadzieję,że rodzina przeżyje mój debiut:-DMam też nadzieję szybko je zrobić i wyleźć do miasteczka bo wczoraj się popadało i zostaliśmy w domku:eek:
anineczko:opowiedz nam,jak młody z przedszkola wróci co i jak:tak:Ja to ciekawa,bo mój w styczniu myka do przedszkola:tak:Chyba to jakoś przeżyję:sorry::eek:

hehe ciekawe czy ja sie na gaz zdecyduje:eek::sorry:po 5 tygodniach mam dosyć tej nazwy:-p
No,wcale Ci się nie dziwię,że źle Ci się gaz kojarzy:-D.Ja to w ogóle nie wiem co Wy tam gadacie:gaz,Epidural,zastrzyki jakieś:eek:A nie dają tu znieczulenia zewnątrzoponowego?Ja takie w Polsce miałam i byłam bardzo zadowolona:-D
No,lecę mięsko mielić:tak:

reklama
heja baby dzis pogoda dosc fajna wiec szykuje sie jakis dlugii spacerek z malenka :)) tatko w pracy wiec niestety nam nie potowarzyszy :)) Zrobie pranko obiadek i mam wolne :))

Pozdrawiam goraco i milego dnia zycze :))

pewnie na samą nazwę Cię odrzuca.. :eek:
Daj dziś znać po wizycie w szpitalu co i jak..bo czytam, że jednak twardo robisz porządki zamiast wypoczywać..:crazy: ale mam nadzieje, że duuużo pijesz? :rofl2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przepraszam ale nie moge patrzec na ten bałagan, a teraz na dodatek właśnie skończyłam szorowac auto bo wstyd jeździc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pije dużo,czasami nawet 3litry mi sie uda i apetyt mi wrócił:tak:
dam znac jak wyjde ze szpitala:tak:mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:-)

Znieczulenie zewnątrzoponowe to Epidural :-D:-D
Ach tia:eek:No,ja się tu zupełnie nie znam na tym.Dzięki za oświecenie:tak:Ale nie pomyślałam o tym bo pisałyście,że Epidural spowalnia akcję,a ja w Polsce rodziłam i nic mi się tam nie spowolniło:-DAle ulga była,szczególnie jeśli idzie o bóle z krzyża:tak:.I nic a nic nie płaciłam:no:Akurat nasz szpital miał darmowe znieczulenie:tak::-D

Dziewczynki-prośba...Pewnie już przywykłyście do tego,że leniuch ze mnie-ale tym razem szukałam i szukałam i się nie doszukałam-mogę raz jeszcze prosić o link do tej firmy na"t"co się zajmuje pomocą w odzyskiwaniu depozytów:zawstydzona/y::sorry:Mój braciszek ma właśnie z tym problem i mu obiecałam dać namiar na pomoc:tak:
Joannn-spokojnie,ja też nie wszystkie imiona dzieciątek Foremkowych pamiętAM:tak::zawstydzona/y:
Anineczka-zdawaj nam tu relacje z pierwszego dnia:-D
Agusik78-świetny pomysł,może jutro go wykorzystam-o obiadku mowa...Mniam-dawno nie jadłam:laugh2:
KasiaIrlandka-kurczę...musze pokombinować,bo jak pomyślę,że dwa razy w jednej sprawie musiałabym się walić do Dublina to mnie skręca...
Moja Dadzia dziś odpoczywa od przedszkola-głosik straciło to to:-(i teraz na syropku-silnym i witaminkach...Ale w łóżku leżeć nie chce,więc na kompromis poszłyśmy-leży na kanapie przed tv przykryta kocykiem:tak::-)

Ach tia:eek:No,ja się tu zupełnie nie znam na tym.Dzięki za oświecenie:tak:Ale nie pomyślałam o tym bo pisałyście,że Epidural spowalnia akcję,a ja w Polsce rodziłam i nic mi się tam nie spowolniło:-DAle ulga była,szczególnie jeśli idzie o bóle z krzyża:tak:.I nic a nic nie płaciłam:no:Akurat nasz szpital miał darmowe znieczulenie:tak::-D
Wiesz chyba to zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety.Mój pierwszy poród trwał wieki,ale znieczulenie przyprawiło mnie o stan błogosławieństwa :-D
Za to drugi szybki ale znieczulenie spowodowało wysoki spadek ciśnienia i musiałam dodatkowo otrzymywac kroplówkę z płynami przez 3 dni włącznie z porodem.Niby organizm ten sam,a jak różnie zareagował.:sorry:

Antek już po przedszkolu.Bardzo zadowolony.Tylko głodny wyszedł.Niby dałam mu banana,jabłko,kanapkę ale panie powiedziały,ze one dają jedzenie i kazały zabrac to co przyniosłam.A Antek po wyjściu włał o banana bo głodny.No ale moje dziecko je więcej niż inne 4 latki :eek::-D
Powiedział,że układali puzzle,śpiewali piosenki i bawili się na podwórku.To akurat widziałam bo jak szłam to bawił sie za płotem.Nawet widziałam jak podbiega do pani i pani razem z nim do toalety poszła.Czyli umie zawołac "Toilet" :-D

Lubiczanka http://www.threshold.ie/

Dziewczynki-prośba...Pewnie już przywykłyście do tego,że leniuch ze mnie-ale tym razem szukałam i szukałam i się nie doszukałam-mogę raz jeszcze prosić o link do tej firmy na"t"co się zajmuje pomocą w odzyskiwaniu depozytów:zawstydzona/y::sorry:Mój braciszek ma właśnie z tym problem i mu obiecałam dać namiar na pomoc:tak:
Joannn-spokojnie,ja też nie wszystkie imiona dzieciątek Foremkowych pamiętAM:tak::zawstydzona/y:
Anineczka-zdawaj nam tu relacje z pierwszego dnia:-D
Agusik78-świetny pomysł,może jutro go wykorzystam-o obiadku mowa...Mniam-dawno nie jadłam:laugh2:
KasiaIrlandka-kurczę...musze pokombinować,bo jak pomyślę,że dwa razy w jednej sprawie musiałabym się walić do Dublina to mnie skręca...
Moja Dadzia dziś odpoczywa od przedszkola-głosik straciło to to:-(i teraz na syropku-silnym i witaminkach...Ale w łóżku leżeć nie chce,więc na kompromis poszłyśmy-leży na kanapie przed tv przykryta kocykiem:tak::-)
Threshold National Housing Organisation in Ireland

reklama
Do góry