reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

no asieńka zuch masz dziewczynke:tak::-)

kasia ja dopiero odsłuchałam piosenke bo dzieciaki spały i zauważyłam ze twój STASIOLA tańczy w rytm muzyki:-D:-D:-D

reklama
witam was z rana :-)u nas mgła nic nie wiidać :tak:dziewczyny czy ktoras z was moze mi polecic biuro podrozy w sumie tak myślałam czemu nie spedzic świat w gorach,na narftach itd......w sumie Justin jeszcze sniegu nie widział:tak:a i ja lubie narty....no i sylwester od razu przy ognisku:tak:ale mi sie marzy..........co polecacie dziewczyny......jakie miejsca

anineczka powodzenia dla Antka:tak:i ty mamusia sie trzymaj :-)haha i sie nie popłacz:-p
No niestety ale ze mnie wyrodna matka jest :-D:eek:
Bo weszłam do przedszkola,zaraz zabrała mi Antka przedszkolanka,zapłaciłam i wyszłam.Nie mazgaję się ;-)
Może dlatego,że Antek chodził już do creche jak miał roczek i mykał tam przez okrągły rok.
A po za tym gdybym się rozkleiła przy nim to on pewnie też.
Ale przyznam,że dziwnie mi w chacie.
Nikt nie lata....w sumie o tej godzinie to dopiero wstajemy.
Matt bawi się swoim wózkiem bo dawno go nie widział.
A ja piję kawcię ;-)

Ciao Dziewczynki!!

Melduje sie z Polandii. Juz tesknie....gdyz i poniewaz to co sie tu dzieje to przechodzi pojecie moje i Ala :) Co za pogoda!!!Mrozi, leje, wieje,.....100 razy gorzej niz w Irl. Ala musze ubierac w jakies zimowe spiwory a on sie drze i wierci bo nie cierpi takich grubych ubiorow!
Lo byl ok. Wszytskie dzieci sie darly a Al wcale! Lezal sobie przy cycu, pojadl, posmial sie, pokimal tez troche! Bylo spoko.
Czy wy wiecie, ze za Pampersy tutaj zaplacilam 57 zl!!!! I jak ludzie maja dzieci??!!! A za bepanthen do tylka 47 zl!!! Kurdecja jak tu drogo!

A tak wogole to chcialam powiedziec, ze mamy pieska! Tuz przed odlotem zostaly na ulicy znalezione dwie suczki w wieku 10 tygodni. Kundeli mieszane z jakims owczarkiem chyba. Postanowilismy, ze skoro pojawila sie na naszej drodze taka znajda to musimy dac jej dom....mamy miekkie serca no i przygarnelismy ja...Mam fotki na mailu, to wamj pozniej pokaze.
Ciao
Misia nie wydawaj za duzo kasy hih Miego pobytu w Polandii.
Witam.
Jak dziwnie gdy dzieci trzeba budzic a to nie one mnie budzą :eek:
Dziś Antek pierwszy raz do przedszkola idzie.
Spakowany,najedzony już prawie czeka pod drzwiami na mnie.
Ale luzik.Do przedszkola mamy 11 minut z buta tak wiec zdążymy:tak:
Tylko zastanawia mnie fakt czy Matta już nie zmognie na drzemkę przed 12 jak trzeba będzie iśc po młodego do przedszkola:confused2:

Powodzenia mamusiu!

Hmm moje dziecko siusialo i uzkarzalo sie na siusiaka.Powiedzial ze go boli..Kurcze zobacze drugim razem czy dalej narzeka.Nie dobrze trzeba bedzie do lekarza isc..:eek:

witam
ale mgła za oknem ja sie ide juz pakowac przygotowac wszystko i o 12 jedziemy wiec laseczki do zobaczenia moze bede miala neta w Barcelonie we will se
buzaki

(...)
Joannn-Dawidka już mamy
No dobra-miłego dnia drogie Panie
ups..:zawstydzona/y: fakt.. Wciąż umyka mi imię Twojego syna - bo córę pamiętam. Chyba dlatego, że mówisz na nią Dadzia - a ja nigdy wcześniej nie słyszałam takiego zdrobnienia Dagmary - ale fajniutkie:-)
Witam.
Jak dziwnie gdy dzieci trzeba budzic a to nie one mnie budzą :eek:
Dziś Antek pierwszy raz do przedszkola idzie.
Spakowany,najedzony już prawie czeka pod drzwiami na mnie.
Ale luzik.Do przedszkola mamy 11 minut z buta tak wiec zdążymy:tak:
Tylko zastanawia mnie fakt czy Matta już nie zmognie na drzemkę przed 12 jak trzeba będzie iśc po młodego do przedszkola:confused2:
Anineczka - w mojej byłej pracy im bliżej ktoś mieszkał tym więcej się spóźniał.. :-D Ciekawe jak minie Antkowi pierwszy dzień.. Wszystkiego dobrego dla przedszkolaka :happy:
(...)
Ja miałam w czasie porodu ten gaz i to moim zdaniem znacznie przyspieszyło akcję i w moim przypadku zadziałało:-D:-D:-D
(...)
Mi też dużo dał gaz.. Dzięki niemu prawidłowo oddychałam bo ta maska zmusza to pełnych wdechów i wydechów a ja przy skurczach wstrzymywałam oddychanie :sorry:
witam
ale mgła za oknem ja sie ide juz pakowac przygotowac wszystko i o 12 jedziemy wiec laseczki do zobaczenia moze bede miala neta w Barcelonie we will se
buzaki
Kamcia - udanego wypoczynku :happy:

No niestety ale ze mnie wyrodna matka jest :-D:eek:
Bo weszłam do przedszkola,zaraz zabrała mi Antka przedszkolanka,zapłaciłam i wyszłam.Nie mazgaję się ;-)
Może dlatego,że Antek chodził już do creche jak miał roczek i mykał tam przez okrągły rok.
A po za tym gdybym się rozkleiła przy nim to on pewnie też.
Ale przyznam,że dziwnie mi w chacie.
Nikt nie lata....w sumie o tej godzinie to dopiero wstajemy.
Matt bawi się swoim wózkiem bo dawno go nie widział.
A ja piję kawcię ;-)
no to teraz masz luz kochana:tak:

kamcia a może zabrałabyś mnie ze sobą:-(bo ja tylko w tej Irlandii siedze:zawstydzona/y:ahhh kidy ja sie wybiore na jakieś wakacje:sorry:

hehe ciekawe czy ja sie na gaz zdecyduje:eek::sorry:po 5 tygodniach mam dosyć tej nazwy:-p

reklama
Do góry