reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie mamuski oporanku

u nas powiedzmy ok
Albert juz pozbyl sie goraczki wczoraj i ma nawrot energii z zdwojona sila....normalnie wczoraj juz mialam go dosyc....widac ze zdrowy bo szalalm i wymyslal na maxa

tylko Ewunia coagle ma paskudny kaszel i niewiem co robic bo to juz tydzien...mam recepte na antybiotyk i nie wiem cazy wykupic i podac...daje jej od tygodnia Pyrosal i nie mam poprawy a powinna juz byc
wiec tak mysle ze chyba dostanie ten antybiotyk bo po 3 dnia Pyrosalu powinna byc poprawa a tu dupa blada i nei ma

Alexandra ..Witaj !!!!!!!!! u nas fajnie jest i wesolo ;-)

A męża jak nie wałkiem to prądem.....eeee chyba przesadziłam :confused2::cool2:

:cool2:
haha...dobre...
:sorry:
Aleksandro-witam Cie i ja:-)-Będąc mamusią w Irlandii lepiej jak na to forum trafić nie mogłaś:tak::happy:

taaak,...nasze forum jest najfajniejsze

Dziewczyny o jakiej Wy dziecie piszecie...ja tez chce ...nawet te 6 kg...ale powiedzcie w jakim czasie to te 6 kg

reklama
jaki ty teraz ranny ptaszek:-Dhahaha:-D
Co nie? Aż sama nie mogę uwierzyć :confused2:
Ale dla dobra dziecka trzeba się poświęcic :sorry:
Na szczęście jutro sobota :-D:-D

Kochane emotki mam z forum www.babskieforum.pl ale to nie reklama innego forum jakby co :-p;-)
Tylko nie wiem czy nie musicie się tam zarejestrowac :eek:
Niektóre po prostu wymiatają:
rozga.gif
0e63c8965a2cb5a845965ce4d10b64de.gif
uklon.gif

Didi zdróweczka dla Ewci.
Kurcze ciężko poradzic z tym antybiotykiem. :sorry:

Agusik no no myszy powiadasz.Na poprzedniej chacie miałam co zimę.Czyli zgadza sie teoria,że jak zimno ma przyjśc to myszy szukają ciepełka.
U nas było utrudnienie bo myszy siedziały za szafkami kuchennymi,srały tam,to znaczy kupki robiły :sorry: i śmierdoliło zza szafek
sick.gif

No Antonio odstawiony.A zimno aż uszy marzną.
Matt siedzi w wózku,zajada się orzeszkami i ogląda Sezamkową Ulicę :tak:

Ojjjj!!! Gastone, lepiej tak nie mow, bo ja ostatnio slyszalam, ze z rodzina, to najlepiej... wychodzi sie na zdjeciu...:-D:-D:-D A chyba nie chcemy kolezanki Aleksandry zniechecic...?!:-)
:-D:-D:-D Co prawda to prawda:-D
Agusik no to bedz to sypialni i namow m na malo co nie co:-ppo tak pysznym obiedzie napewno Ci nie odmowi
Ja kupowalam lapko na myszy na stacji benzynowej!!!!tez mialam jedna jak bylam w ciazy,akurat jadlam sniadanko a ta malpa po salonie biegala,z tego wszystkiego zlapalam sie za reke i Szym ma malutka "myszke" na lewym nadgarstku:rofl2:.
Pozniej zadzwonilam do m ze mamy mysze a ten do mnie z haslem "idz po kota":-D:szok:a ja mu na to "zeby mi kanapki opir***ił":-D:-D:-D

Mialam isc spac ale mysle......jeszcze zajrze do Was..a tu troche pusto:cool2:kurde to BB to jak nalog:laugh2:.
Moj mowi ze to forum to jakas SEKTA:szok::-D
Ja tez mam myszke na skroni,na szczescie taka malutka ze jej nie widac. Mama tez wystraszyla sie myszy :-D A apropo znamion to ja poparzylam sobie reke w ciazy,poprotu olej mi kapnal i wiecie ze Max ma w tym samym miejscu czerwone znamie?:cool:
Jejku, dziewczyny, ale Was tu duzo... przeciez mi chyba rok zajmie zapamietanie was wszystkich :sorry:

Joann, synek ma na inie Joshuah ;) Piekny jest :) ciagle sie usmiecha, uciek, bawi, biegac nie przestaje..klnac juz zaczal (a ma 18 miesiecy) :cool: podsluchal kiedys tate mowiacego "o shit" i tak mu juz zostalo ;)

Przed chwila z pracy wrocilam... humor nadal taki sam wiec wzielam pol lampki winka, drugie pol 7up i tak siedze ;)
Ale juz chyba nie dlugo bo zaczynam odplywac powoli :)

Raz jeszcze wam wszystkim dziekuje za przyjecie (i za zaproszenie na naszej klasie rowniez) :) DZIEKUJE!!!!

P.S.
Apropo rodziny i zdiec...ktos mi kiedys powiedzial, ze do rodzinnego zdiecia trzeba zawsze ustawiac sie po srodku - mniejsze wtedy jest prawdopodobienstwo, ze Cie z niego wytna pozniej :)

16 miesiecy ma nasz syn :)
Zle klawisze nacisnelam ;)

Buziaki!
Dasz rade kochana nawet nie nie wiesz kiedy a bedziesz znala ju nas wszystkie :tak:

Ciao Dziewczynki!

Ja na sekunde.
Imienia dla psiny jeszcze nie mamy choc najprawdopodobniej bedzie Zoe:-)

Alexandra- Witaj w naszych skromnych progach:-)

U nas znowu pogoda do d....Ja sie chyba zastrzele. A w domu tez zimno bo moi rodzice w starym budownictwie mieszkaja i wiatr hulaaaaaa oknami i drzwiami:szok:

Wczoraj bylismy u pediatry- jednego z najlepszych w miescie wiec bylam pewna, ze gada dobrze.
Ali niestety jest przeziebiony, a ja nawet nie wiedzialam!! ma gadlo czerwone, dostal leki....
Na dodatek pani powiedziala, ze jest przepasiony i za gruby...kazala przestawic go troche na normalne jedzenie a cyca tylko 3 razy na dobe..i zrezygnowac calkiem z nocnych karmien. Oszukiwac go herba! Nie wiem jak my sobie poradzimy. Dzis dalam mu herby troche ale nie chce pic...to przeciez cycus straszny...ehh..czuje ze bedzie male wojowanie. :eek:
Anineczka- lego mam dalej takze luzzz. Mam tez nowe ze star wars. :-)

Dobry!
Ale ponuro na dworze:eek:
Na razie cisza w sprawie sublokatorki.Jeszcze jej dziś nie widziałam,nie słyszałam,ale może odsypia nocne harce:eek:
U mnie też gdzieś za szafkami siedzi,bo mam jedną szafkę,bez pleców,że tak powiem i wyjęłam wczoraj stamtąd ściereczkę,patrzę i mówię do P : ocho,mysie g**no:confused2:No i za godzinę już była na blacie:sorry:
Na starym mieszkaniu też miałam,ale szybko się zmyła(a dzidzi się nie doczekałam:wściekła/y:)a w ogóle to one mi harcują w ścianach:szok::eek:.A to Frydy jedne,no!!
Biorę się zaraz za odkurzacz i ścierę bo mam taki syf,że wstyd:zawstydzona/y: Polećcie mi mamki jakąś pastę do paneli,albo płyn i gdzie mogę kupić bo moje panele już matowe:eek::szok:
Dziewczyny o jakiej Wy dziecie piszecie...ja tez chce ...nawet te 6 kg...ale powiedzcie w jakim czasie to te 6 kg
...Kopenhaska,kopenhaska:tak::tak:W 13 dni!
anineczko:ja mam mnóstwo git emotek,ale jak można ich używać na naszym forum?Jak je wstawić?

Ostatnia edycja:
Jejku, dziewczyny, ale Was tu duzo... przeciez mi chyba rok zajmie zapamietanie was wszystkich :sorry:

Joann, synek ma na inie Joshuah ;) Piekny jest :) ciagle sie usmiecha, uciek, bawi, biegac nie przestaje..klnac juz zaczal (a ma 18 miesiecy) :cool: podsluchal kiedys tate mowiacego "o shit" i tak mu juz zostalo ;)

Przed chwila z pracy wrocilam... humor nadal taki sam wiec wzielam pol lampki winka, drugie pol 7up i tak siedze ;)
Ale juz chyba nie dlugo bo zaczynam odplywac powoli :)

Raz jeszcze wam wszystkim dziekuje za przyjecie (i za zaproszenie na naszej klasie rowniez) :) DZIEKUJE!!!!

P.S.
Apropo rodziny i zdiec...ktos mi kiedys powiedzial, ze do rodzinnego zdiecia trzeba zawsze ustawiac sie po srodku - mniejsze wtedy jest prawdopodobienstwo, ze Cie z niego wytna pozniej :)

16 miesiecy ma nasz syn :)
Zle klawisze nacisnelam ;)

Buziaki!

Co do tej rodziny i zdjecia, ze w srodku sie staje, to dokladnie to slyszalam:-D:-D
Poza tym moja coreczka tez ma 16 mies- no moze troszke ponad...- wiec wiem, o czym mowisz z tymi szalenstwami:-):-)
Alexandro, wklej jakis suwaczek ze zdjeciem:-)

Też mi się tak na początku wydawało:tak:,ale jakoś tak dość szybko udało mi się dziewczynki i tematy ogarnąć:-DRozkręcisz się,zanim się obejrzysz;-)Dobra,spadam do wyrka bom zmęczona.
A moja nowa sublokatorka właśnie zajrzała do mnie,do living roomu,popatrzyła na tv i czmychnęła:eek:Pewnie gdzieś kupska mi teraz wali:wściekła/y:Bezczelna,nic się nie bała:shocked2::eek:To paaa....

Agusik, nie szukaj lapki na myszy, bo to g... warte. Ja mam dla Ciebie lepsza propozycje!!! DAM CI KOTECZKA:-):-) Zlapie mysz i przy okazji Was za serducha i zostanie w Waszej fajnej rodzince...:-D:-D:-D
Aleeeeee sobie wykombinowalam...

A teraz ide kawusie wypic i jakies sniadanko wkoncu zmontowac, bo zaraz moje 2 A wracaja- jedno z pracy, drugie z creche'u;-)
Milego dnia

reklama
Do góry