reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziendoberek

Ja przywitac sie wpadlam. Mam coraz wiekszy metlik w glowie przed porodem. Dziewczyny jakie smoczki sie kupuje? Silikonowe czy normalne, widzialam nawet jakies antykolkowe bo chyba firma to avent jest dobra? A ostatnio znajoma mi mowila ze laktator do pokarmu daja za darmo jesli tylko deklarujesz ze chcesz karmic piersia, nie wiem gdzie i jak to sie odbywa czy ktos cos slyszal?:zawstydzona/y:

reklama
Dziendoberek

Ja przywitac sie wpadlam. Mam coraz wiekszy metlik w glowie przed porodem. Dziewczyny jakie smoczki sie kupuje? Silikonowe czy normalne, widzialam nawet jakies antykolkowe bo chyba firma to avent jest dobra? A ostatnio znajoma mi mowila ze laktator do pokarmu daja za darmo jesli tylko deklarujesz ze chcesz karmic piersia, nie wiem gdzie i jak to sie odbywa czy ktos cos slyszal?:zawstydzona/y:
Szczerze pierwsze słyszę,że dają.
W Galway apteka koło szpitala wypożycza sprzęt medyczny w tym laktatory,popytaj u Was w jakiejś aptece.
Co do smoczka kup jeden na próbę.Nie wiadomo czy dzidzi będzie czuła pociąg do smoka.
Opinie różne.Moje pierwsze miało avent,drugi Tomme Tippe.
Jolu a nie wiem czy pytałam,czy zapomniałam.Byłaś na wakacjach w Pl to kto zajął się psiakiem?

Agusik ty dobra kobieto gdzie na tej stronie co Anineczka podala sa te emotki bo ja tylko kilka tam widze,tam na dole w Sout Boxie
Wiesz co,ja sobie w necie znalazłam emotki,po prostu wpisałam w google,znalazłam parę stron i stamtąd kopiuję
bravojs0.gif

Teraz to dopiero będzie u nas wesoło na forum(jakby do tej pory nie było
th_girl_haha.gif
)jak zaczniemy takie emoty trzaskać:-D
zaba.gif

Julia:jak na tej salsie proponują takich partnerów(chodzi o te zdjęcia,nie o tego zielonego pana powyżej)to ja z mety się zapisuję
th_0girl_dance.gif

Anineczka kolezanka ostatnio w Tesco kupowala (jakies 2tyg temu).
Wiem ze w PL jakies TT wycofali i jak pojawil sie jeden na allegro to kosztowal ponad 50zl:szok:

hej dziewczyny

ja juz nawet mam normalnie w domku:tak:juz same resztki do układania zostały:-)ale ledwo nadążyłam was czytać i nie miałam czasu na pisanie:sorry:
padam z nóg:-(
mój dopiero antene montuje:-p

Anineczka kolezanka ostatnio w Tesco kupowala (jakies 2tyg temu).
Wiem ze w PL jakies TT wycofali i jak pojawil sie jeden na allegro to kosztowal ponad 50zl:szok:
Z tego co mój M szukał i pytał właśnie w Tesco to też w irlandii zostały wycofane.Mi się udało kupic ostatnie w tesco w Celbridge.Teraz ich nie widuję.Ale to dobrze,czas na odwyk :confused2:

MartaF a jak sprawa z ex landlordem?

reklama
Do góry