Hejka laski :-)
super! Życzę kolejnych 200 półroczków :-)
eh..szczepienia..brrr..

Aha i wszystkie mam silikonowe ponieważ te matowe nie wyglądają mi zbyt apetycznie..;-) hehehe..
Co do darmowych laktatorów - też nic takiego nie słyszałam mimo, że od początku ciąży deklarowałam karmić piersią :-)
Wolfia i Ewelcia - też jestem anty smoczkowa i cieszę się, że Patryk tylko do snu potrzebuje smoczka a czasem zasypia nawet bez niego :-) Gratuluję Wolfia - tak szybkiego odzwyczajenia dziecka od smoka :-) 10 m-cy - super!
Ale film z dzidzią jest porażający..
cud, że przeżyło
w wiadomościach mówili, że miało tylko siniak..ale że matka bardziej to przeżyła..maszynista pewnie też swoje przeżył..eh te sekundy nieuwagi...
Widzę wraca temat mysz..brrr..
Piszę ten post od wieczora i wreszcie skończyłam..
bo w międzyczasie oglądałam film "Zapowiedź" z 2009 roku z Nicolasem Cage'm. Polecam - świetne efekty..aczkolwiek końcówka filmu do bani - taka jest moja opinia ;-)
Sylcia007 - Nadinka ma już pół roczku..Heja baby bylam dzis z Nadinka na szczepieniu dostala 3 w nozke( Ohh jak ja plakalam ;((( Niewiem czy nie bardziej niz ona ;((((

eh..szczepienia..brrr..
Anineczka - nie mogę wejść na ten drugi linkLubiczanka ja swojego psiaka znalazłam na Buy and Sell Anything in Ireland. Easy to Use - DoneDeal.ie ale można też na www.buy&sell.ie lub w google wpisac dogs ireland lub coś podobnego.
(...)

Misia - zdradź mi nazwisko tego specjalisty bo też bym chciała w PL przebadać Patryka..(...)
Wczoraj bylismy u pediatry- jednego z najlepszych w miescie wiec bylam pewna, ze gada dobrze.
Ali niestety jest przeziebiony, a ja nawet nie wiedzialam!! ma gadlo czerwone, dostal leki....
Na dodatek pani powiedziala, ze jest przepasiony i za gruby...kazala przestawic go troche na normalne jedzenie a cyca tylko 3 razy na dobe..i zrezygnowac calkiem z nocnych karmien. Oszukiwac go herba! Nie wiem jak my sobie poradzimy. Dzis dalam mu herby troche ale nie chce pic...to przeciez cycus straszny...ehh..czuje ze bedzie male wojowanie.
(...)

Jola - mój Patryk ma kilka różnych smoczków avent i nuk by w razie zgubienia nie było problemu z zakupem nowego. Ponieważ dzieci często przyzwyczajają się do jednego rodzaju smoczka i potem jest problem gdy w sklepie nie ma akurat tej firmy...Dziendoberek
Ja przywitac sie wpadlam. Mam coraz wiekszy metlik w glowie przed porodem. Dziewczyny jakie smoczki sie kupuje? Silikonowe czy normalne, widzialam nawet jakies antykolkowe bo chyba firma to avent jest dobra? A ostatnio znajoma mi mowila ze laktator do pokarmu daja za darmo jesli tylko deklarujesz ze chcesz karmic piersia, nie wiem gdzie i jak to sie odbywa czy ktos cos slyszal?![]()

Co do darmowych laktatorów - też nic takiego nie słyszałam mimo, że od początku ciąży deklarowałam karmić piersią :-)
Wolfia i Ewelcia - też jestem anty smoczkowa i cieszę się, że Patryk tylko do snu potrzebuje smoczka a czasem zasypia nawet bez niego :-) Gratuluję Wolfia - tak szybkiego odzwyczajenia dziecka od smoka :-) 10 m-cy - super!
Ale film z dzidzią jest porażający..

Widzę wraca temat mysz..brrr..

Piszę ten post od wieczora i wreszcie skończyłam..