reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no wiec ja wam sprzedam pewna moja tajemnice ... co zrobic zeby mnie zmusic do dzialania :) wystarczy mnie porzadnie wqrwic :D to zawsze dziala nie mowiac juz o tym jakiego wtedy dostaje powera !!!

a moja tesciowa lubi porzadek ... i jak to na slasku - lubi jak sie sprzata W SOBOTE !! niezaleznie czy sie sprzatalo w piatek czy nie :) chyba nic wiecej nie musze dodawac ... ide dalej rozladowywac moje frustracje !!

reklama
obejrzalam oba wozki:-)
x-lander mi sie osobiscie bardzej podoba, fajana gondola i spacerowa, ale minusem dla mnie jest przednie kolo male...chyba ze ten x-lander xt albo x-run, tez bardzo fajny a kolo z przodu ma duze:-)
a z czerokolowych xa mi sie podoba..
jej dobrze ze ja juz mam za soba wybieranie bo teraz jak przy was poznalam wiecej marek to nie wiem co bym wybrala:-)
Tylko ja widziałam oba na zywo i jedo lepiej sie prowadzi, ma większa gondolę i bardziej mi się podoba. Tylko ta cena x- landera mnie kusi. Chyba trzeba się będzie znów do sklepu wybrać i porównać;-) Dzięki za opinię:-) Może jednak się skusze....

Tylko ja widziałam oba na zywo i jedo lepiej sie prowadzi, ma większa gondolę i bardziej mi się podoba. Tylko ta cena x- landera mnie kusi. Chyba trzeba się będzie znów do sklepu wybrać i porównać;-) Dzięki za opinię:-) Może jednak się skusze....
to tylko moja opinia o wizualnym wygladzie tych wozkow:-)
ale rzeczywiscie to jak sie lepiej prowadzi to chyba wazniejsze niz to jak wyglada:-)

bardzo mądre słowa!
jestem chora jak diabli i od dwóch dni za każdym razem kiedy podnosiłam się z łóżka to zaraz kładłam się nawet leżenie z lapkiem w łóżku odpadało.
Dopadły mnie zatoki:-( głowa mi chyba pęknie na kawałki a oczy wyjdą na wierzch:-(
do tego bardzo skomplikowała nam się sytuacja w domu co jeszcze bardziej mnie dobija.

Postaram się Was doczytać ale przez 3 dni trochę się tego nazbierało
Mea-gratulacje-to była pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy:tak:
Zaczęłam 35 tydzień!!!:-D
a tobra już spakowana od wczoraj:tak:

co robicie na obiadek???
ja chyba dzisiaj zrobie schabowe z piersi z pekinką a na deserek zapiekankę
http://gotowanie.onet.pl/28687,0,1,zapiekanka_z_ryzu_i_jablek,ksiazka_przepis.html
To się kuruj Natalka lez ladnie w lozeczku i sie obijaj :)
Ja na obiadek mam tez kotleta z fileta i leczo z ryzem tyle tam warzyw ze surowki juz nie robie a w moim domku unosi sie zapach tych ciasteczek ryzowych ojeju ale pachna za 10 minut degustacja hihi

obejrzalam oba wozki:-)
x-lander mi sie osobiscie bardzej podoba, fajana gondola i spacerowa, ale minusem dla mnie jest przednie kolo male...chyba ze ten x-lander xt albo x-run, tez bardzo fajny a kolo z przodu ma duze:-)
a z czerokolowych xa mi sie podoba..
jej dobrze ze ja juz mam za soba wybieranie bo teraz jak przy was poznalam wiecej marek to nie wiem co bym wybrala:-)

mi sie x-lander podoba ale jest twardszy od konkurentow i wylecial z listy :D

a ja ide budzic mojego mezusia :D
a na obiad dzis robie eksperyment z kuraka :) jak bedzie dobry to wam napisze przepis :) moj maz wczoraj go wyszukal w ksiazce kucharskiej i moze byc calkiem calkiem :)

reklama
Hmm udalo sie ale ciasteczka pychotki tylko kto to wszystko zje za duzo tych ciastek opedzlowalam 4 i mam dosc poki co ale po poludniu sie do nich dobiore:) Szkoda ze ktoras z Was nie moze wpasc na wyzerke a wyobrazacie sobie jakie jaja by byly jakbysmy sie wszystkie spotkaly na jakims babskim wieczorze ale ubaw by byl musimy jak juz nasze maluszki podrosna cos takiego sobie zorganizowac gdzies w Polsce i zaszalec hihi

Do góry