reklama
emwu76
Fanka BB :)
emwu na ta chwile jest 750 ale nie wszystko jeszcze doszlo !!
a z tym szykowaniem gniazdka to najbardziej mi sie podobala "wieksza polka na wino"
a z tgym zatruciem to nieciekawie ... tylko ty sie tak zle czulas czy jeszcze ktos ??
No tylko ja ale to ,ze tak powiem u nas w normie. Jako dziecko mialam bardzo silne zatrucie pokarmowe. Ledwo mnie lekarze przeciagneli na ta strone Od tamtej pory mam bardzo wrazliwy zoladek. Tak wiec inni moga jesc to samo i im nie zaszkodzi a mi oczywiscie nie podejdzie. Ach - mam juz na to swoje sposoby. Herbatka mietowa, palec do gardla (niestety nie mile ale pomaga) , znow herbatka, krople mietowe (niestety w czasie ciazy nie mozna) i termofor na zoladek. Po kilku godzinach przechodzi
A xo do tej polki na wino. No na becikowe sie trzeba przygotowac i na odwiedziny gosci
I pochwale sie ,ze mam juz cala absolutnie cala wyprawke
emwu76
Fanka BB :)
Wy tak sobie rozmawiać o egzaminach na prawo jazdy, a ja właśnie sobie uświadomiłam, że swoje zdałam ponad 20 lat temu
chyba muszę zmienić to forum na klub seniora :--
-
-
-(
To ja sie do tego klubu seniorow tez zapisze
Pauluś89
Grudzień 2009
Witam się z rańca.
Coś nie mam humoru bo muszę sama jechać na miasto:/ a tego nie lubie...
Odezwę się jak przyjadę
Buziaki
Coś nie mam humoru bo muszę sama jechać na miasto:/ a tego nie lubie...
Odezwę się jak przyjadę
czesc dziewczynki:-)
ja wczoraj zaszalam i pojechalam do kina na odlot:-) jechalam na lezaco i potem siedzzialam i na szczescie nic sie nie stalo, ani skurczy nie bylo:-) bo sie obawialam...
a dzis znow zaczyna sie tydzien lezenia w lozku i szara rzeczywistosc...
luuzna uwazaj na siebie, widze ze juz masz 35 tydzien, ale daj mu jeszcze chociaz 3 tygodnie posiedziec;-)
my spalismy jak zabici i znow mi sie snil synek;-) i snilo mi sie ze byl taki sliczny, i ze potem urodzila moja szwagierka (ktora nawiasem mowiac rodzi zaraz po mnie) i ze jej corka miala wielka glowe i krotkie nogi i byla strasznie gruba...
a potem juz byla totalna bastrakcja
sny w ciazy mam jak wariatka
ja wczoraj zaszalam i pojechalam do kina na odlot:-) jechalam na lezaco i potem siedzzialam i na szczescie nic sie nie stalo, ani skurczy nie bylo:-) bo sie obawialam...
a dzis znow zaczyna sie tydzien lezenia w lozku i szara rzeczywistosc...
luuzna uwazaj na siebie, widze ze juz masz 35 tydzien, ale daj mu jeszcze chociaz 3 tygodnie posiedziec;-)
my spalismy jak zabici i znow mi sie snil synek;-) i snilo mi sie ze byl taki sliczny, i ze potem urodzila moja szwagierka (ktora nawiasem mowiac rodzi zaraz po mnie) i ze jej corka miala wielka glowe i krotkie nogi i byla strasznie gruba...
a potem juz byla totalna bastrakcja

sny w ciazy mam jak wariatka

NeSSi
Moderatorka
Moja dzisiejsza noc to był istny koszmar, nie spałam prawie w ogóle. Strasznie w nocy bolała mnie prawa nerka, i miałam wrażenie, że rodzę DOSŁOWNIE. miałam takie boleści brzucha , nie żołądek, jelita czy coś w ten deseń a młody tak napierał mnie na sam dół ,że dosłownie myślałam, że wyjdzie :/ się zastanawiałam czy na pogotowie po 3:00 w nocy nie jechać, ale jakos przeciapałam do rana, wyniki juz zrobiłam :/ nie wiem co się ze mną dzieje
po tym jak opisalas swoje objawy to skojarzyla mi sie dziewczyna ktora lezala ze mna na sali na PC, i miala tak samo i okazalo sie ze ma zastoj w nerkach, zrobili jej usg dawali nospe i puscili ja z tym do domu, bo podobno tak sie czsesto w ciazy zdarza i po poodzie to mija...Moja dzisiejsza noc to był istny koszmar, nie spałam prawie w ogóle. Strasznie w nocy bolała mnie prawa nerka, i miałam wrażenie, że rodzę DOSŁOWNIE. miałam takie boleści brzucha , nie żołądek, jelita czy coś w ten deseń a młody tak napierał mnie na sam dół ,że dosłownie myślałam, że wyjdzie :/ się zastanawiałam czy na pogotowie po 3:00 w nocy nie jechać, ale jakos przeciapałam do rana, wyniki juz zrobiłam :/ nie wiem co się ze mną dzieje
oczywiscie mam nadzieje ze nic Ci nie jest, ale skontaktuj sie z lekarzem bo wiem ze u niej ten bol powodowal stawianie sie brzucha....
reklama
Mnie też strasznie boli brzuch- cały mi się napina i robi jak skała, od tego napinania cały mnie boli a mała jeszcze na dodatek cały czas szleje- dziewczyny, w poprzedniej ciąży nie miałam przez 9 m-cy żadnego skurczy, więc nie wiem czy to są te skurcze B.... ( nie pamiętam nazwy)? Zaczęło się wczoraj po południu i trwa przez całą noc do teraz- wezmę nospę. W dodatku mam tyle rzeczy do zrobienia - nie mam opcji nie zrobienia tego- jem śniadanie i do dzieła :-)
pozdrawiam Was Kuleczki ;-) odezwę się później
pozdrawiam Was Kuleczki ;-) odezwę się później