reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka super wybór.Ja jestem z maclarena bardzo zadowolona, super się prowadzi , podbija, a ja jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o wózki.Tylko że ja mam też emmaljunge i w zimie bede woziła tylko nią.

reklama
wybór padł na maclarena, chociaz ja nie do konca jestem przekonana- w najnizszej pozycji ma dla mnie troche za wysoko raczki- ale maz stwierdził ze ten mu sie najbardziej podoba i spełnia jego wymagania...ja szczerze wolałabym loola bebe confort-ta z pełna raczka-taka dokładnie
Bebe Confort Loola Up Full Choco Mint od G-7 (778400418) - Aukcje internetowe Allegro
po zdjeciu siedzska składa sie do naprawde małych rozmiarów, no i niewatpliwym plusem jest to ze dziecko moze jechac przodem i tyłem do kierunku jazdy...

ale maz stwierdził ze dla niego tylko maclaren wchodzi w gre...a poniewaz mnie sie tez w miare podobał wiec bedzie xt

kurcze ja tez musze wybrac spiworek bo juz zimnooo:-(
Nie śmiejscie się ze mnie ale nie umiem się odnaleźć wsród tylu na allegro!!!!:-D:-D wszystkie mi sie podobaja (mówie o tym miedzy 80 a 110 zł) i ciezko mi wyłapać który mam wziąć:-D:-D

Sklepy PEPco?? nie byłam nigdy i nei wiem gdzie są:-(
A body i inne takie bielizniane rzeczy to w TESCO kupujemy 7 paki i cherokee

To prawda sklepy Pepko sa fajne i tanie;-)Jak byłam w Pl przed wyjazdem to kupiłam małej fajne body,synowi koszulki takie na ramiączkach białe i gatunkowo rewelacyjne są a kosztowały 4.99 za sztukę
modroklejka fajny wózeczek ale tez drogi jak dla mnie zresztą tak samo jak maclaren ja nie będe już inwesowac w taki drogi wózek kupie jakąs lekka parasolkę na wiosę a może i nie teraz nie musze targać wózka na 2 piętro więc mój chicco mi nie przeszkadza :tak:

reklama
Maniulka dzięki za mapkę:-)
Jak na zlość najbliższy ode mnie sklep to Wołomin bo bliżej Wawy nie ma:-:)-( buuuuu
Maniulka ja juz pisałam kilka razy o tym i żałuje że wydałam az tyle kasy na maclarena:-( przeznaczyłabym teraz na inne rzeczy dla Oliwiera.. Fakt ze jako jedyny miał pozycje zupełnie lezącą (XLR), a ten XT nie miał tego była pół leżąca.Eve też fajny wózeczek ma, pewnie bym też jego kupiła teraz bo miał dobrze leżące polożenie.. ale.... :)

Do góry