reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Witam Mamuśki cieplutko i życzę miłego dzionka
))
Idę trochę poczytać i nadrobić zaległości
)
Idę trochę poczytać i nadrobić zaległości
NeSSi
Moderatorka
po tym jak opisalas swoje objawy to skojarzyla mi sie dziewczyna ktora lezala ze mna na sali na PC, i miala tak samo i okazalo sie ze ma zastoj w nerkach, zrobili jej usg dawali nospe i puscili ja z tym do domu, bo podobno tak sie czsesto w ciazy zdarza i po poodzie to mija...
oczywiscie mam nadzieje ze nic Ci nie jest, ale skontaktuj sie z lekarzem bo wiem ze u niej ten bol powodowal stawianie sie brzucha....
Nigdy wcześniej nerki/ czy też nerka mnie nie bolała, ale mam ciągle bakteriomocz, ciągłe infekcje pęcherza, więc mozliwe :/ jak dzisiaj będzie bolało to nie wytrzymam, pojechałabym na pogotowie ale nie zabrałam ze sobą k. ubezpieczeniowej a u mnie tego wymagają :/
no ale takie wyjscie po 7 tygodniach lezenia plackiem o atrakcja, jakbym z buszu wyszlaKasiekrk chociaż miałaś jakąś rozrywkę, wiem że każde ruszenie się z domu jest ryzykiem, ale czasem trudno sobie odmówić małej przyjemności.

ale najgorsze bylo to ze przez te ostatnie tygodnie brzuch mi najbardziej urosl... i tak szlam i porownywalam sie do tych chudych lasek...
kurde jak lezalamw domu to nie widzialam tej przepasci;-)
mam nadzieje ze szybko wroce do formy...i ze skora z brzucha nie bedzie zwisala do ud...;/
jedz i musza Cie zbadac...Nigdy wcześniej nerki/ czy też nerka mnie nie bolała, ale mam ciągle bakteriomocz, ciągłe infekcje pęcherza, więc mozliwe :/ jak dzisiaj będzie bolało to nie wytrzymam, pojechałabym na pogotowie ale nie zabrałam ze sobą k. ubezpieczeniowej a u mnie tego wymagają :/
kobieta w ciazy tak jak dziecko ma przywileje i nie musi byc ubezpieczona....
ja osatnio nie mialam ale ze lezalam 2 tyg o maz mi zdazyl wyrobic i dowiozlam...ale nie musisz miec...
lajtway
Fanka BB :)
Witam z rana. oj coraz więcej z nas ma jakieś kłopoty z brzuszkami:-( Ale jak tak czytam o nieprzespanych nocach to się zastanawiam jak to będziemy narzekać jak nasze kruszynki nie dadzą nam sie wyspać. Mój maluch na razie ma ładne pory aktywności bo pomiędzy północa a 5 rano jest grzecznie w brzuszku:-) Ciekawe czy tak zostanie.
Ostatnio mam wrażenie że synka jednak pod serduszkiem noszę, nie wiem dlaczego ale jak przeglądam ubranka to właśnie tylko chłopięce;-) No i 2 razy mi sie śniło- na samym początku- że to właśnie chłopiec. Czyzby miała być córeczka? hihi, bo zazwyczaj te przeczucia się właśnie nie sprawdzają
Zjadłam płatki ale to chyba za mało jak dla mnie, zbiorę się do sklepu po jakis serek i pieczywko. Miłego dzionka
Ostatnio mam wrażenie że synka jednak pod serduszkiem noszę, nie wiem dlaczego ale jak przeglądam ubranka to właśnie tylko chłopięce;-) No i 2 razy mi sie śniło- na samym początku- że to właśnie chłopiec. Czyzby miała być córeczka? hihi, bo zazwyczaj te przeczucia się właśnie nie sprawdzają
Zjadłam płatki ale to chyba za mało jak dla mnie, zbiorę się do sklepu po jakis serek i pieczywko. Miłego dzionka
Witam sie z rana z wami kuleczki 
Ja dzisiaj nudy !!!!!!!!!!! Jarek pojechal do pracy ( na miejscu dzieki Bogu) ,maly w szkole ,pozniej ma go tesciu odebrac ,a ja caly dzien sama - no nudy jak cholera.Zeby jeszcze cos mi sie chcialo robic , w sumie chcialam porobic foty i powystawiac kilka rzeczy na allegro ,ale ofkors mi sie nie chce!I tak patrze na ten worek z tymi rzeczami i ani mi sie go niechce otworzyc hahahahah - stoi 3 dzien !
Pomylam naczynia i nastawialm pranie - wlansie sie wypralo - ale oczywiscie nie chce mi sie go wyciagnac.
Od ponad miesiaca ide zrobic zakupy !
Tak to mnie moj wyreczal ale teraz nie ma z czego obiadu zrobi ahhahah wiec trzeba!
Wczoraj doslownie nie moglam nic zjesc ,same pierdoly nic konkretnego ,jak zaczynalam to mnie poty oblewaly ! Wiec musial mnie dopoas jakis wirus!
Dzisiaj wstalam juz o 6 rano ,i jadlam bo glodna bylam ze szok - w sumie dalej jestem ,ale jakos tak nie teges sie czuje na zalodku!
Maly sie wypycha ze brzuch mi sie robi kanciasty - trzeci dzien proboje nagrac filmik jak sie wypycha w brzuchu ale jak zaczynam on zastyga w miejscu - i wez tutaj zrob pamiatke !!!!!!!!!!
NOc ofkors - do bani - spojenie łonowe zas zaczelo bolec ,przekrecic sie doslownie nie moglam ,wybudzalam sie przekrecalam i zasypialam po dluzszej chwili ...ehhhh ! A o 5:30 juz nie moglam spac !
coraz czesciej marzy mi sie koniec ciazy ahahahha
Ostatnio gin powiedzial ze od 20 listopada bedziemy siedziec jak na szpilkach bo bede juz w 38 tygodniu i moge spokojnie zaczac rodzic
wiec jak by nie patrzec hahahahah zostal miesiac i pozniej wielkie czekanie !!!!!
Ja dzisiaj nudy !!!!!!!!!!! Jarek pojechal do pracy ( na miejscu dzieki Bogu) ,maly w szkole ,pozniej ma go tesciu odebrac ,a ja caly dzien sama - no nudy jak cholera.Zeby jeszcze cos mi sie chcialo robic , w sumie chcialam porobic foty i powystawiac kilka rzeczy na allegro ,ale ofkors mi sie nie chce!I tak patrze na ten worek z tymi rzeczami i ani mi sie go niechce otworzyc hahahahah - stoi 3 dzien !

Pomylam naczynia i nastawialm pranie - wlansie sie wypralo - ale oczywiscie nie chce mi sie go wyciagnac.
Od ponad miesiaca ide zrobic zakupy !

Wczoraj doslownie nie moglam nic zjesc ,same pierdoly nic konkretnego ,jak zaczynalam to mnie poty oblewaly ! Wiec musial mnie dopoas jakis wirus!
Dzisiaj wstalam juz o 6 rano ,i jadlam bo glodna bylam ze szok - w sumie dalej jestem ,ale jakos tak nie teges sie czuje na zalodku!
Maly sie wypycha ze brzuch mi sie robi kanciasty - trzeci dzien proboje nagrac filmik jak sie wypycha w brzuchu ale jak zaczynam on zastyga w miejscu - i wez tutaj zrob pamiatke !!!!!!!!!!
NOc ofkors - do bani - spojenie łonowe zas zaczelo bolec ,przekrecic sie doslownie nie moglam ,wybudzalam sie przekrecalam i zasypialam po dluzszej chwili ...ehhhh ! A o 5:30 juz nie moglam spac !
coraz czesciej marzy mi sie koniec ciazy ahahahha
wiec jak by nie patrzec hahahahah zostal miesiac i pozniej wielkie czekanie !!!!!

No i 2 razy mi sie śniło- na samym początku- że to właśnie chłopiec. Czyzby miała być córeczka? hihi, bo zazwyczaj te przeczucia się właśnie nie sprawdzają
Hymmm mi sie snil chlopak na bank ahhahah z wielka traba od slonia pomiedzy nogami !!!!!!!!!!!!!!! Jak jeszcze nie znalam plci !!! Od poczatku czulam ze bedzie synek !
NO i synek zostal potwierdzony ,wiec u mnie przeczucie jak do tej pory sprawdzone ! Zobaczymy jak urodze ahhaah !Raz juz niespodzianke mialam ,wiec i teraz tak moze byc ,choc pocieszam sie ze w sumie 8 lat temu 3d nie bylo ,a to usg raczej sie nie pomyli ahhahahaha ,tym bardziej ze jajka sa na fotkach uwiecznione teraz
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
To ja sie do tego klubu seniorow tez zapisze. Prawo jazdy robilam 14 lat temu
i Chyba jestem tu jedna z najstaszych
. Ale jak sie mlodo czuje !!!!!;-)
ja 12 lat temu wiec nie jest z toba tak zle
reklama
jedz i musza Cie zbadac...
kobieta w ciazy tak jak dziecko ma przywileje i nie musi byc ubezpieczona....
ja osatnio nie mialam ale ze lezalam 2 tyg o maz mi zdazyl wyrobic i dowiozlam...ale nie musisz miec...
NO tak nie musisz miec
Ubezpiecznie musisz miec nie ma innego wyjascia !Chyba ze zaplacisz ze swojej kieszeni!