Dziś jestem trochę żywsza, ale dalej leniwa. To chyba pogoda mnie tak nastraja do snu zimowego. Też tak macie?
No i ja wczoraj bardzo kiepsko sie czułam, dzisiaj jest juz lepiej ale lenia mam ogromnego, czuję się jak słonica:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś jestem trochę żywsza, ale dalej leniwa. To chyba pogoda mnie tak nastraja do snu zimowego. Też tak macie?
Mea co jadlas na sniadanie ? Cholera ja o 6 rano wstalam bo glodna ,wypilam kubek goracego mleka i bulke z makiem slodka ....wypilam 400 ml jogurtu i co ??? Juz mnie ssie ! Ja pierdziele ! najgorsze ze niewiem co mam se zjesc !
tego nie rozumiem
dziecka chcieliśmy oboje więc jeśli choć trochę moje ciało zmieniło się w czasie ciąży i po niej to facet powinien to zaakceptować
ja od trzeciego miesiąca mam pocięty tyłek od rozstępów i wygląda to brzydko ale kiedy tylko o tym wspomnę to mąż zaczyna się na mnie drzeć,że jestem nienormalna bo to jest ostatnia rzecz na którą on zwróci uwagę więc ja też przestałam się tym przejmować-zdrowie dziecka najważniejsze
i jego zdrowy stosunek do rozstępów i innych anomalii ciążowych mi się podoba!
Dokładnie,,,,,,,,,,, NIE PRZEJMOWAC SIE !!!!!
Dziewczyny jesteście niesamowite... jak wy to robicie ze mozecie tak dlugo nie spac???? ja o 21:30 mam juz taki kryzys senny ze oczu nie moge utrzymac... a rano jak zasiadam na forum to godzine albo i wiecej czasu zajmuje mi doczytanie tego wszystkiego co pisalyscie... ciagle czuje sie w tyle;p
Jeju ,.......ja o 22 to spie jak zabita a one maja sile na kompie siedziec i pisac zazdroszcze....
MI tez dupa sie popsula hahahahh i dzieki bogu ze tym razem tylko dupa !z Patrykiem dosieglo jeszcze cyckow ,teraz tych starych rozstepow prawie nie widac bo sie nacignely jak cycki urosly wiec sie mi podobaja hahahah ! Pozniej bedzie gorzej jak cycki zmaleja hahah ,dupy troche zaluje no ale nigdy nie mialam w planach po plazy w stringach paradowac wiec luzik ....maz caluje w posladki i mowi ze kocha mimo wszytko hahahah czego chciec wiecej?
Jestem szczesliwa ze na brzuchu nie mam nic !
czyż nie jest to piękne jak mąż mowi ze wszystko jest ok ? :-)a pal licho z rozstepami....... :-) olac je .... jednej tam sie zrobily drugiej tam.... takie uroki ciazyy..........
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Jutka naprawdę cieszę się że dziewczynki takie dzielne,super!!! Bedzie wszystko dobrze!!!!!!
Tunia ja tez mam 13 kg na plusie, a le czytałam że teraz przyrost wagi tyg może byći 500g
Gdzie odkładają się kilogramy:
1. dziecko
2. łożysko 750 g do 1 kg
3. płyn owodniowy 750 g do 1 kg
4. macica 1kg
5.piersi 1kg
6. dodatkowa ilość krwi 1,5 do 1,75 kg
7. zapasy tłuszczu 1,75 do 2,5 kg
Czyli cała reszta kg to poprostu nadwaga.
Wyniki słabe
kr. białe 16,2
kr. czerwone 3,15
Hemoglobina 11,2
Anemia ?![]()
az tak zle ??????????:-(:--
-
-
-
-
-
-