reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A gdzie Kochana w Warszawie chcialas dojechac?

Ja tez jeżdze po stolicy i zawsze sie denerwuję zeby nikt we mnie nie uderzył ani ja w kogoś!!!!!
Dla mnie wazniejsze to jak Ty sie czujesz? I czy Tobie i malutkiej nic sie nie stalo????
Auta szkoda ale je mozna wyklepac i naprawic............
A na takie dziadki trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo jaki manewr wykonają!!!

mam nadzieje ze badania ok
000203FC.gif

NIe wiem jak to ulice ale jeszcze w zadnym miescie nie widzialam zeby glowna ulica musiala ustepowac co 3 metry pierwszensta bocznym osiedlowym uliczkom.. bez komentarza! na dodatek zadnego znaku tylko linie sobie narysowali na drodze... sama nie wiem czyja to wina ale juz nie chcialo mi sie nawet policji wzywac bo bez sensu jeszcze z moimi naerwami na pewno by mnie tak wkurzyli,ze bym wrocial do domu z histeria dlatego odpuscialm juz wszytsko ... teraz tylko M zosatl juz mu powiedzialam przez tel , nie byl za szczesliwy... kurde ale glupia sytuacja!!! wszystko przez to,ze sie musze cos chwile szlajac to pomiedzy poznaniem a warszawa a nowym tomyslem. tak bym miala swoje auto w poznaniu i przynjamnije swoje bym rozwalila i miala to gdzies... :((

CO do tych ruchów dziecka bo wlasnie czytam to:

Tydzien 27

Licz ruchy płodu - od tej chwili powinno Ci to wejść w krew. Osłabienie aktywności dziecka może (ale nie musi !) być pierwszym sygnałem ewentualnych problemów. W okresie aktywności powinnaś czuć co najmniej 10 ruchów na godzinę. Wybierz czas i zapisuj ruchy na kartce. Jeśli w ciągu godziny będzie ich mniej niż dziesięć, wypij szklankę mleka lub soku i obserwuj zachowanie płodu przez kolejną godzinę. Jeśli i teraz ruchów będzie mniej, zawiadom lekarza.

10 na godzine jakos duzo mi sie wydaje... Czy oni aby troche nie przesadzaja? Ja jak chodze i jestem czyms zajeta to np slabo czuje ruchy dopiero jak usiade to czuje małą mocno.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
CO do tych ruchów dziecka bo wlasnie czytam to:

Tydzien 27

Licz ruchy płodu - od tej chwili powinno Ci to wejść w krew. Osłabienie aktywności dziecka może (ale nie musi !) być pierwszym sygnałem ewentualnych problemów. W okresie aktywności powinnaś czuć co najmniej 10 ruchów na godzinę. Wybierz czas i zapisuj ruchy na kartce. Jeśli w ciągu godziny będzie ich mniej niż dziesięć, wypij szklankę mleka lub soku i obserwuj zachowanie płodu przez kolejną godzinę. Jeśli i teraz ruchów będzie mniej, zawiadom lekarza.

10 na godzine jakos duzo mi sie wydaje... Czy oni aby troche nie przesadzaja? Ja jak chodze i jestem czyms zajeta to np slabo czuje ruchy dopiero jak usiade to czuje małą mocno.
Losek - mnie tez sie wydaje ze to troche duzo a poza tym to jest trudne do wychwycenia . A skad wzielas te dane?

eh dziewczynki:) sorrki ze tak z innej beczki ale z siostra gadam i pytanie mam 68 rozmiar dla dzidzi to tak mniej wiecej na ile miesiecy dziecko????

reklama
Do góry