marga82
Lutóweczka2010
kciuki juz zacisniete i nie bede uszczac poki nie wrocisz :-) tudno najwyzej bede głodowac :-)Kochane zmykam na wizytętrzymajcie kciukasy:-)
Jeśli nie wrócimy za późno to oczywiście jeszcze dziś się odezwę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kciuki juz zacisniete i nie bede uszczac poki nie wrocisz :-) tudno najwyzej bede głodowac :-)Kochane zmykam na wizytętrzymajcie kciukasy:-)
Jeśli nie wrócimy za późno to oczywiście jeszcze dziś się odezwę![]()
A gdzie Kochana w Warszawie chcialas dojechac?
Ja tez jeżdze po stolicy i zawsze sie denerwuję zeby nikt we mnie nie uderzył ani ja w kogoś!!!!!
Dla mnie wazniejsze to jak Ty sie czujesz? I czy Tobie i malutkiej nic sie nie stalo????
Auta szkoda ale je mozna wyklepac i naprawic............
A na takie dziadki trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo jaki manewr wykonają!!!
mam nadzieje ze badania ok
![]()
Losek - mnie tez sie wydaje ze to troche duzo a poza tym to jest trudne do wychwycenia . A skad wzielas te dane?CO do tych ruchów dziecka bo wlasnie czytam to:
Tydzien 27
Licz ruchy płodu - od tej chwili powinno Ci to wejść w krew. Osłabienie aktywności dziecka może (ale nie musi !) być pierwszym sygnałem ewentualnych problemów. W okresie aktywności powinnaś czuć co najmniej 10 ruchów na godzinę. Wybierz czas i zapisuj ruchy na kartce. Jeśli w ciągu godziny będzie ich mniej niż dziesięć, wypij szklankę mleka lub soku i obserwuj zachowanie płodu przez kolejną godzinę. Jeśli i teraz ruchów będzie mniej, zawiadom lekarza.
10 na godzine jakos duzo mi sie wydaje... Czy oni aby troche nie przesadzaja? Ja jak chodze i jestem czyms zajeta to np slabo czuje ruchy dopiero jak usiade to czuje małą mocno.
WITAMY - mnie sie wydaje ze to 3m-ce , akle zaraz kukne na jekies ubranka i jak coc to dam znac a co u ciebie dawno nie zagladalas na BB.eh dziewczynkisorrki ze tak z innej beczki ale z siostra gadam i pytanie mam 68 rozmiar dla dzidzi to tak mniej wiecej na ile miesiecy dziecko????
Aga 68 cm to jest 3-6miesiecy wlasnie sprawdzilam na spodenkach mialy akurat podwujna rozmiarowke.A ty dawno do mnie nie pisalas....nie dobry kotek haha...dzieki bede wdzieczna