reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja też nie zamierzam się głodzić choć już kiedyś tak miałam, że w 3 tyg 8 kilo:/ nie wiem jak to zrobiłam ale to chyba połączenie aerobiku i głodówki no ale z tamta wagą wytrzymałam jakieś pół roku.
A co do wychodzenia ze szpitala to teściowa miała ochotę mnie wyzywać, że chce w kombinezonie wynosić a nie w rożku
Hmmm a co komu do tego w czym Ty swoje dziecko ze szpitala wyniesiesz mysle ze w zime to nie ma nic zlego a nawet wskazane zeby maluszka w kombinezonie wyniesc nie znam sie ale tak na logike w rozku to moze zawiac.

reklama
ja bym chciala zejsc do swojej wagi nie psrzed ciazy ale tej zanim poznalam mojego meza:-D wazylam 51kg przy nim dobilam do 59...a teraz 11 na plusie przez ciaze...
czyli jak narazie to chcialabym zrzucic 19:) a uzbiera sie pewnie z 25 do zrzucenia:)

Witam Kochane,

wiecie co mi się dzisiaj śniło, że dostałam smsa , że MEA urodziła :-):-):-)
i że pojechałam do niej, żeby zobaczyć ją i dziecko -:-):-):-):-):-)
mieszkam na drugim końcu Polski , w Szczecinie

I był to PIERWSZY sen w którym pojawiła się temat ciąży i dziecka, do tej pory ani razu nie śniła mi się ciąża, poród ani nowa córeczka, ( już bałam się, że ze mną coś nie tak)
a widok Mei w szpitalu mam do tej pory jak żywy przed oczami:-):-):-):-):-)

Gratuluję, dodam, że nie było żadnych komplikacji i byłyście z córeczką szczęśliwe :-):-):-)

Ostatnia edycja:
mam isoptin 80 i nie pomaga mi to specjalnie
też ustawiłam budzik ale po fenoterolu przeokropnie boli mnie żołądek i nie mogę nic jeść
jeszcze tylko 3 tygodnie i Lenka może wyłazić:tak:
jestem strasznie dobita tym wszystkim

Aśka-już wiem jak to jest jak boli spojenie:-(

to bierz isoptin i niestety nie pozostaje ci nic wiecej tylko spokoj i opanowanie mimo skutkow ubocznych fenka !! ja ciagle po cordafenie sie paskudnie czuje ale jakos daje rade ...

Witam kochane w niedzielę A. zawiózł mnie do szpitala.
Wyszłam 2 godziny temu.
Jestem na fenoterolu i izoptinie 4 razy dziennie.
W szpitalu miałam to samo tylko w kroplówkach.
Jestem przyłamana bo trafiłam bez rozwarcia a dzisiaj mnie wypuścili, bo nic więcej nie mogą, teraz leżenie leki i zależy od organizmu.
Luźno przechodzi palec, czyli po naszemu jest rozwarcie.
Mam tylko nadzieję, że uda nam się dojść do 36 tygodnia.

Dziewczynki wyślijcie mi na priv co się działo ważnego bo ja nie mogę siedzieć i nadganiać:wściekła/y: Dzisiaj jestem załamana:-(
Buziaczki

Acha główka wstawiona

lasencje kochane co te wasze dzieciaczki wyczyniaja !!!!! przeciez jeszcze nie jest ich pora !!!
DZIECI MALE ZE TEZ CIOTKA MUSI NA WAS NAKRZYCZEC Z RANA !! SIEDZIEC MI W BRZUCHACH I WYCHODZIC DOPIERO JAK PRZYJDZIE NA WAS CZAS !!! BO NORMALNIE SIE ZEZLOSZCZE !!

ja też wolałabym więcej, ale przy moim wzroście waga 70 kg to waga jak najbardziej prawidłowa, a nie chcę, żeby znowu uznali mnie za bulimiczkę...
a ile masz wzrostu??
ja mam 180 i nie narzekalam jak wazylam 51kg najlepiej sie czulam;-)
przed ciaza 59 i wtedy juz nie bylo tak dobrze...
ale nigdy sie nie glodzilam tylko chodzilam na silownie cwiczylam i jadlospis mi ukladal trener...

Witam Kochane,

wiecie co mi się dzisiaj śniło, że dostałam smsa , że MEA urodziła :-):-):-)
i że pojechałam do niej, żeby zobaczyć ją i dziecko -:-):-):-):-):-)
mieszkam na drugim końcu Polski , w Szczecinie

I był to PIERWSZY sen w którym pojawiła się temat ciąży i dziecka, do tej pory ani razu nie śniła mi się ciąża, poród ani nowa córeczka, ( już bałam się, że ze mną coś nie tak)
a widok Mei w szpitalu mam do tej pory jak żywy przed oczami:-):-):-):-):-)

Gratuluję, dodam, że nie było żadnych komplikacji i byłyście z córeczką szczęśliwe :-):-):-)

NO brawo !!!!!!! ze tez akurat ja ktora mam byc ostatnia !!!!

reklama
to bierz isoptin i niestety nie pozostaje ci nic wiecej tylko spokoj i opanowanie mimo skutkow ubocznych fenka !! ja ciagle po cordafenie sie paskudnie czuje ale jakos daje rade ...

lasencje kochane co te wasze dzieciaczki wyczyniaja !!!!! przeciez jeszcze nie jest ich pora !!!
DZIECI MALE ZE TEZ CIOTKA MUSI NA WAS NAKRZYCZEC Z RANA !! SIEDZIEC MI W BRZUCHACH I WYCHODZIC DOPIERO JAK PRZYJDZIE NA WAS CZAS !!! BO NORMALNIE SIE ZEZLOSZCZE !!
a moge prosic o takie dedykowane krzykniecie specjalnie dla mojego syna...bo jakis nieusluchany jest zwlaszcza dzis bo znow skurcze...

Do góry