reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

tgo tak wlasnie jest ze sie towarzystwo wykrusza z uplywem czasu ... dzieci rosna, pojawiaja sie nastepne i kontakty uciekaja :D ja w sumie tez bym chciala sie z wami pospotykac ... ale czy sie uda :) moj maz sie smieje ze wyskoczymy na wakacje nad morze to wszystkie beda miec dzieci w podobnym wieku to sie umowimy w jednym miejscu i zrobimy zlot :D

Ale powiem, że teraz spoko jest jak jest nas garstka, piszemy wyłącznie na zamknietym i jest ok.
A pierwszy zlot był oczywiście w Wawie:tak: bo najsprawiedliwiej dla wszytskich:tak: i odbył sie jak dzieciaczki miały równo roczek.
Jakby co, to ja znam i mam sprawdzonych kilka miejsc w okolicach stolicy gdzie można śmiałospotkać się z dzieciaczkami;-)

reklama
Serwus! dzisiaj już jestem po USG, niestety mały wsadził buzię w łożysko i nie dało się zrobić 4 D :/

Ale wiem, że mały już ma 1503 g :) jupiii :-D Stan zdrowia nie jest jeszcze mój taki zły, wody w normie, ale niestety istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że sie mały przed porodem wykręci pupą do wylotu, więc już mam z góry przydzieloną cesarkę, się boję przyznam i mam nadzieje, że jednak zostanie już przy tej główce :)

Biorę fenoterol 4 razy dziennie a i tak godzinę przed i po wzięciu nie działa i jak np. muszę wstać wtedy siku to odrazu mam skurcze :-(
Czyli działa jakieś 4 godziny??
Jak jest z tym u was?
Siur i do wyra, buźki.
A miałam usg. Młody zdrowy. Ma 1.364 mały trochu a ja schudłam 1 kg:confused2:
fenoterol akurat możesz brać co 4 h bo najwięcej możesz wziąć 6 tabletek na dobę
ja strasznie wymiotuję po tych lekach-wcześniej mnie tylko mdliło a teraz jest masakra

Mea-wiem wiem:-D

Serwus! dzisiaj już jestem po USG, niestety mały wsadził buzię w łożysko i nie dało się zrobić 4 D :/

Ale wiem, że mały już ma 1503 g :) jupiii :-D Stan zdrowia nie jest jeszcze mój taki zły, wody w normie, ale niestety istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że sie mały przed porodem wykręci pupą do wylotu, więc już mam z góry przydzieloną cesarkę, się boję przyznam i mam nadzieje, że jednak zostanie już przy tej główce :)

kurde duzy ten twoj chlopak !! moja dwa tyg temu miala ledwo ponad kilogram !!!

kurde duzy ten twoj chlopak !! moja dwa tyg temu miala ledwo ponad kilogram !!!

No własnie nie wiem jak oceniać jego wagę, mi się też wydaje, że to duży chłop, ale ginka mówi, że taki NORMALNY :eek: nie bardzo umiem się z Nią dogadać pod tym względem .....sądziłam przyznam, że jak na 30 tydzień to będzie miał góra 1200 :eek:

No własnie nie wiem jak oceniać jego wagę, mi się też wydaje, że to duży chłop, ale ginka mówi, że taki NORMALNY :eek: nie bardzo umiem się z Nią dogadać pod tym względem .....sądziłam przyznam, że jak na 30 tydzień to będzie miał góra 1200 :eek:

Czyli wszytsko w normie, mój w 29 tyg ważył 1650g. Więc te wagi zbliiżone są do siebie:tak: teraz wizyta w poniedziałek i nie mogę się doczekać ile podrósł;-)

reklama
Do góry