ale dla dzieci pozywne;-)marchewka z groszkiem ... brrrrrrr niecierpie !!!!!!!!!
ja tam lubie wszystko oprocz tluszczu i kawioru:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dla dzieci pozywne;-)marchewka z groszkiem ... brrrrrrr niecierpie !!!!!!!!!
yhm, czasem wolałabym, żeby moja mama była sprzątaczką a nie lekarzemale ja wcale nie brykam, ja tylko byłam z mężem i teściową w sklepie bo mnie naszło na sałatkę której i tak nie zrobię, bo muszę leżeć.
marchewka z groszkiem ... brrrrrrr niecierpie !!!!!!!!! nawet matylda sie skrzywila na mysl o merchewce z groszkiem !!
mea mozesz ulepic ziemiaczanego balwanka z guziczkami z groszku;-)
z marchewki zrobic mu czapeczke i do tegoo pulpeciki w sosie koperkowym;-)
do tego koktail bananowo - porzeczkowy;-)
a na deser lody z lentilkami;-)
ja bym chciala takie jakbym miala 3 lata![]()
Ojjj ja tez uwielbiam marcheweczke z groszkiem ale po mojej fasoli dzis juz na nic nie mam ochoty jestem jak balon!!!ja uwielbiam, mniam![]()
Ja to mam z glowy strojenie maluszka w szpitalu i wybieranie co by tu zapakowac. Dla mnie dzien porodu = dzien wypisu.
Tak, tak - 12h od porodu i wynocha do domku. Jesli sie odbrze czujemy to juz po kilku mozna uciekac. Tez bylam w szoku ale jak widac "co kraj to obyczaj".
Tak wiec pozawijaja go w piernaty. Po kilku godzinkach go rozwine - ubiore w nasze ciuszki , kombinezonik i z tatusiem do domku.
NO a wiec ,dzisiejsza wizyta u gina
Ktg - 30 minutowy zapis prawidłowy serduszko pieknie bijeskurczy brak !
Badnaie ginekologiczne - szyjka twarda zamknieta i nic nie wskazuje na to ze sie malenstwo spieszy
Wyniki :
Morfologia - rewelacja
mocz- bardzo dobry
hbs - ujemny ( czy jak to tam sie to okresla)
no i najwazniejszy posiew z kanalu szyjki - Bardzo dobry nic mi tam nie wychodowali - jalowy !!!
Odetchnelam z ulga!
Waga - przez 2 tyg - 3 kg do przodu
Czyli moja waga z 66kg ,poszla na 69 kg !
19 kg przytylam lacznie Brawo asia ahhahaah !
Troche gin sie martwil moja waga ze znowu skacze ! no i mam oszczedzac sie oczywiscie dalej ! I przestac podjadac w nocy ahahahhahahahah !!
A tak pozatym to byl bardzo zadowolony![]()
Zaczelam 34 tydzien !
za 2 tyg na pozegnalne 3d jade wiec dowiem sie co tam u malenstwa ! Bo dzis usg u mojego gina nie mialam![]()
Witam kochane w niedzielę A. zawiózł mnie do szpitala.
Wyszłam 2 godziny temu.
Jestem na fenoterolu i izoptinie 4 razy dziennie.
W szpitalu miałam to samo tylko w kroplówkach.
Jestem przyłamana bo trafiłam bez rozwarcia a dzisiaj mnie wypuścili, bo nic więcej nie mogą, teraz leżenie leki i zależy od organizmu.
Luźno przechodzi palec, czyli po naszemu jest rozwarcie.
Mam tylko nadzieję, że uda nam się dojść do 36 tygodnia.
Dziewczynki wyślijcie mi na priv co się działo ważnego bo ja nie mogę siedzieć i nadganiaćDzisiaj jestem załamana:-(
Buziaczki
Acha główka wstawiona
a ile masz wzrostu??
ja mam 180 i nie narzekalam jak wazylam 51kg najlepiej sie czulam;-)
przed ciaza 59 i wtedy juz nie bylo tak dobrze...
ale nigdy sie nie glodzilam tylko chodzilam na silownie cwiczylam i jadlospis mi ukladal trener...
ja dlatego za fasolka nie przepadam bo pozniej rewelacje z jelitami murowaneOjjj ja tez uwielbiam marcheweczke z groszkiem ale po mojej fasoli dzis juz na nic nie mam ochoty jestem jak balon!!!
A ja dla odmiany powiem marchewka z groszkiem plus pulpeciki i ziemniaczki ..... MNIAM MNIAM MNIAM!!!!)))) Aż mi apetyt zrobiłyście
![]()
Ojjj ja tez uwielbiam marcheweczke z groszkiem ale po mojej fasoli dzis juz na nic nie mam ochoty jestem jak balon!!!