reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No dziewczyny teraz odwaliłam numer....
wzielam sie za czytanie tego co zdazylyscie napisac i tak sie wciagnelam ze kotlety przypalilam. A moj M za 5 min bedzie w domu hahahha:)
czuje ze zabierze mi kompa bo swiata poza forum nie widze;p
Ja ostatnio przypalilam ryz ahahahhahah !!!!!!!!! siwy dym byl juz w kuchni !:szok::-D I tez na forum siedzialm !:happy::cool2:

reklama
moj juz dawno chce mi zabrac ale mu powtarzam ze moj komp i ma sie odwalic :) ale ja jeszcze nic nie spalilam :D chociaz pieklam juz nalesniki jak komp stal na mikrofalowce zebym nie musiala daleko chodzic :D

a zdarzylo sie ze nie bylyscie ??
MOj laptop tez juz mial byc przejety ahhahahah ,bo niby swiata poza netem nie widze ...eeee tam a co robic samej w domu ???? Przejol na jedno popoludnie ,wiec poszlam do malego na stacjonarny i tez chulalam po necie hhahaha ,stwierdzil ze nie ma sensu bo jak uzywam lapka to chociaz siedze z nim w jendym pokoju i ma sie do kogo przytulic.Na nastepny dzien sam mi kompa wlaczyl ahahhahaha !:-D:-D:-D

Serwus! dzisiaj już jestem po USG, niestety mały wsadził buzię w łożysko i nie dało się zrobić 4 D :/

Ale wiem, że mały już ma 1503 g :) jupiii :-D Stan zdrowia nie jest jeszcze mój taki zły, wody w normie, ale niestety istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że sie mały przed porodem wykręci pupą do wylotu, więc już mam z góry przydzieloną cesarkę, się boję przyznam i mam nadzieje, że jednak zostanie już przy tej główce :)
NO i widzisz bidaku !!! na darmo sie stresowalas :)
Co do cesarki sie nie martw nie jest az taka straszna ! jak bardziej boje sie naturalnego hahhah !
Moj synek wazyl w 30 tygodniu 1632 gramy ,wiec ida bardzo podbnie z waga !!!
az jestem ciekawa ile teraz wazy :eek:

No własnie nie wiem jak oceniać jego wagę, mi się też wydaje, że to duży chłop, ale ginka mówi, że taki NORMALNY :eek: nie bardzo umiem się z Nią dogadać pod tym względem .....sądziłam przyznam, że jak na 30 tydzień to będzie miał góra 1200 :eek:
Duzy duzy ! MOj gin przy wadze 1632 gramy powiedzial ze kluseczka z niego jest niezla ,zreszta widac na fotach w albumie jakie ma pyzate policzki :) Wiec twoj tez ma niezla wage !:-D

moj maz jak wroci z pracy to je obiad, potem cwiczy, potem sam siada do swojego lapka na 5 minut, a potem kladzie sie obok mnie przytula i przez plecy zaglada razem ze mna na forum:-D
i jak sie obroce to mowi "przeciez nie czytam":-D

witam sie z ranka, ja juz po sniadanku i poczytalam was troche :)
daffodill co do spojenia to moj lekarz tez mi powiedzial ze nic na to nie poradzi i po prostu taki moj urok ... wiec nie ma sie co martwic !! no i powtarza mi ze "mam pozwolic sobie pomagac i sie soba opiekowac !!! bo potem bez szans !!"

ja dzis zabieram sie za upieczenia ciasta ... pieke cytrynowca i tasiemca :) narazie musze upiec biszkopt i ciasto do tasiemca a popoludniu albo jutro zrobie masy :)

a moi rodzice mieszkali kilka lat we wloszech i mama sie tam nauczyla takie robic spaghetti i lasagne ze ja wymiekam..ale nie umiem tak zrobic jak ona...
zadzwonie wieczorem po przepis i wstawie...
Ja mam starszego brata w Rzymie ! MIeszka tam juz dobrych kilka lat z rodzinka swoja i raczej tam zostana ! NO ale ten jak zapoda lasagne albo spagetti to ja wymiekam !!!!!!!!!!!!!! I choc by mi tlumavczyl 10 razy jak robi ,nigdy nie zrobie takiego jak on ! Smieje sie ze lata wprawy - byc moze :eek:

reklama
Biały barszczyk na Boże Narodzenie i jeszcze z uszkami - mieszkasz chyba na przeciwnym końcu Polski niż ja. U mnie biały barszcz z białą kiełbasą je się na wielkanoc, a na wigilie barszcz czerwony z uszkami i pierogi z kapustą i grzybami. Uwielbiam je i ......:-:)-:)-:)-:)-(
U mnie tez musowa czerwony barszczyk i uszka !!!!!!!!!!!!!a bialy z kielbaska na wielkanoc !

Do góry