reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!
Marta ale masz pecha:cool2:
Jednak dobrze miec znajomosci - a chociaz przystojny ten Twoj znajomy polityk:-p:sorry:.
hah Ty to szybka jestes juz chrzest zalatwiony tylko teraz trzeba czekac na Szymka:tak:.
Justysia strasznie dlugo czekacie na ten paszport:confused2:my czekalismy jakis miesiac a Ty juz dwa:eek:.
Kurde jeszcze mialam cosi napisac ale mi sie zapomnialo:sorry:.

U nas dzis lalo caly dzen nawet z malym na dworze nie bylam no bo jak!!!!
Zmeczona dzis strasznie jestem i przez ta denna pogode glowa mnie znow boli:wściekła/y:.
Lece zaraz spac bo nie wiadomo jaka bedzie nocka chociaz ostatnio budzi sie raz lub dwa razy a nie tak jak kiedys X razy;-)

reklama
Hello.gif

Witam!!!
Marta ale masz pecha:cool2:
Jednak dobrze miec znajomosci - a chociaz przystojny ten Twoj znajomy polityk:-p:sorry:.
hah Ty to szybka jestes juz chrzest zalatwiony tylko teraz trzeba czekac na Szymka:tak:.
;-)
ten polityk ma z 60tke
padniety.gif
p1.gif

a chrzest nie jest jeszcze załatwiony :no:ja tylko byłam zapytac o date zeby bilet kupic dla siostry
0088.gif

justysia poprosze codziennie o życzonka "słodkich snów" bo dobrze mi sie spało
smile224.gif

ehhh dzisiaj busy day
smutnetak.gif
najpierw do sądu
diabelek.gif
mój brat troszke narozrabiał
mlotek.gif

potem do adwokatki po pomoc
bowdown.gif
a potem szpital i ze 2-3 godziny czekania
sciana.gif

miłego dnia
kwiatek2.gif

Dzień dobry wszystkim!!!
Mam pytanko-czy któraś z Was zna może jakiś dobry specyfik na odplamienie dywanów z tłustych plam?Coś z vanisha,albo co:confused2:
Pada deszcz...Dziś u Dawidka w szkole jest hallowen party-Dadzia też pójdzie-jak nas wpuszczą:tak:;-).
A teraz brykam przyżądzić śniadanko moim głodomorkom.
MIŁEGO DNIA

Dzień Dobry
05.gif
miłe panie u nas dzis słoneczko świeci zobaczymy jak długo ,w szkole wolne wiec nie muszę pedzic.....
tease2.gif
idę kończyc kawke i robic śnaidanko a potem jak nie bedzie padac to może do parku
7_9_6v.gif
Miłego Dnia wam Zycze

Hej dziewczyny u nas też coś tam przebija więc może zaświeci :tak:te ikonki macie super muszę je poszukać :tak:co do paszportu to mój M też musiał dosłać coś od maja zeszłego raku do teraz dał rachunki za prąd i nie było problemy za parę dni przyszedł paszport:-) co do dokarmiania na cycu to piszą że od 6miesiąca moja na flaszce to już dostaje :tak:właśnie dziś dostałam kupony z Cow-Gate na deserki obiadki i maść na ząbki ale na pampersy nie chcą przyjść szkoda .miłego dnia

Hejka laski
Mój Patryk jest na piersi ale wcina już jabłuszko tarte i soczek z marchewki - je tak zachłannie, że daję mu już około kilkanaście łyżeczek bo po paru a nawet kilku to jest płacz i krzyk :szok:- ale zaczynałam oczywiście od jednej. Ale jak fajnie mruczy przy tym (coś w rodzaju hmhmhmhm...) :tak: Wczoraj dałam mu pierwszy raz coś ze słoiczka - marchew plus ziemniak - ale się otrzepywał..:eek: i nie mruczał.. :no: A dziś jak tylko skosztował to pluł :crazy: a do wybrednych to on nie należy bo wcina też codziennie kilka łyżeczek lekarstwa takiego okropnego nie słodkiego - mnie odrzuciło jak skosztowałam..czyli chyba te słoiczki za gęste są dla niego.. bo jabłuszko jak pokazałam to od razu minka uśmiechnięta się zrobiła i wcinał, że nie nadążałam trzeć.. złościł się tymi przerwami w dostawie..:-D
Jak za geste mozesz rozrobic troszke z ciepla, gotowana woda.Ja tez tak robilambo Max geste wymiotowal:eek: a jak rozrabialam zjadal az mu sie uszy trzesly
pirom.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
U nas dalszy ciąg szpitala.Matt dziś ma gorączkę i cherla.Braciszek sprzedał mu choróbsko.Leżą takie małe zwłoki w sypialni i bajkę oglądają.
Ehhh.
Mnie też coś gardzioło pobolewa.
Słońce wyszła,nawet tęcza była.
Na ogródku mam jedną wielką kałużę :eek:

Teraz widzę,że szalejecie z emotkami :-D:-D:-D

Do góry