reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
MamoAdy-dobra decyzja.Nie ma co ryzykować-zawsze lepiej się pofatygować nawet kilka razy niż potem usłyszeć na lotnisku-sorry,nie mozecie lecieć,bo paszport jest nieważny:-p
A ja właśnie zaraz córunię zatłukę,bo najpierw mi mydełko rozpracowała dla Maluszka,a teraz J znalazł pod łóżkiem rozlaną caaaałłłłąąą oliwkę:wściekła/y:.No co za dziewuszysko!!!i jeszcze mój hugo boss:crazy::szok:
MartaF-nie jestem pewna,ale wydaje mi się,że coś tam jednak o"co łaska"jest napomniane:confused2:Ale co tam-co łaska,to tyle,ile mi się chce:tak::-)

dziewczynki weny nie macie na pisanie??:-)
blue_screen.gif

ja ide spaćku bo główka mnie rozbolała:-(
dobranoc
smutnepapa.gif

ps.ogladałam sobie dzisiaj słoiczki dla niemowlat ..przy okazji buszowania po sklepie ..i tak zaczełam sie zastanawiac nad wprowadzeniem słoiczka z tad moje pytanie bo przejrzałam juz dzisiaj kilka stronek o wprowadzaniu jedzonka ..i okazuje sie ze mamy wprowadzaja je dzieciom juz od 4 miesiaca np marcheweczke.. opczywiscie mowa tu o dzieciach karmionych butelka.jesli mamy ktore maja juz to doswiadczenie i zechca sie nim podzielic to z gory dziekeuje;-):tak:ps.andzulinko mnie paszport przyszedł dosłownie pare dni przed odlotem w ostatniej chwili tagze lada dzien powinnas dostac

ja daje juz kazde (4-6 miesiaca) i te od 4 miesiaca w 3 juz powolutku wprowadzalam... nic mojej nie jest i nie bylo... tylko wiadomo na poczatku male ilosci!!!!

dziewczynki weny nie macie na pisanie??:-)
blue_screen.gif

ja ide spaćku bo główka mnie rozbolała:-(
dobranoc
smutnepapa.gif
slodkich snow!!!!

Oczywiście mama ady- że lepiej nie ryzykować:-)Co do obiadków to ja też już podaje od 4miesięcy po parę łyżeczek nasze Polskie i ich irlandzkie powiem wam że też są smaczne dziś pierwszy raz zjadła pół słoiczka :tak:i ładnie wypiła soczek Bobo vita po 4mies ale dodałam trochę wody :-D a tak ogólnie to jest Julcia chora na antybiotyku bo z katarku zrobił się brzydki kaszel a miałam nadzieje że ją nie złapie a jednak :szok:pozdrawiamP.S. nam paszport przyszedł po 14dniach

Ostatnia edycja:
Hejka laski
Mój Patryk jest na piersi ale wcina już jabłuszko tarte i soczek z marchewki - je tak zachłannie, że daję mu już około kilkanaście łyżeczek bo po paru a nawet kilku to jest płacz i krzyk :szok:- ale zaczynałam oczywiście od jednej. Ale jak fajnie mruczy przy tym (coś w rodzaju hmhmhmhm...) :tak: Wczoraj dałam mu pierwszy raz coś ze słoiczka - marchew plus ziemniak - ale się otrzepywał..:eek: i nie mruczał.. :no: A dziś jak tylko skosztował to pluł :crazy: a do wybrednych to on nie należy bo wcina też codziennie kilka łyżeczek lekarstwa takiego okropnego nie słodkiego - mnie odrzuciło jak skosztowałam..czyli chyba te słoiczki za gęste są dla niego.. bo jabłuszko jak pokazałam to od razu minka uśmiechnięta się zrobiła i wcinał, że nie nadążałam trzeć.. złościł się tymi przerwami w dostawie..:-D
kochana wystarczy sie zarejestrowac jako wyborca(zeby mieć prawo głosowania) następnie zobaczyć gdzie jest najbliższe biuro polityka i zobaczyć nazwisko a potem zagłosować:tak:no i masz chody:-)oni mają dane kto był na głosowaniu a kto nie;-)

anineczka 7 lat nieszczęścia za te pobite lustro
smutnetak.gif
a to widzę tu wyborcom zależy na ludzikach :-)
uwaga probuje:
........................ i nic, nie wiem czemu nie chce sie wkleic..kopiuje normalnie a mozliwosci wklejenia nie ma..dziwne..zapytam pozniej meza..:cool:

..no i maz nie wie..
Mi też się nie udaje.. Kopiować - kopiuje bo widzę, że jest podkreślenie..ja zwykle skrótami klawiszowymi wklejam ale nawet jest tam opcja kopiuj obrazek i lipa.. wkleić się nie da :no: ani ctrl+v ani wklej obrazek - ponieważ opcja jest nieaktywna - jakby nie zapamiętał tego obrazka..:eek: dziwne jakieś..ale mało tego! do gg też się nie da skopiować :crazy:

Ostatnia edycja:
Dziewczeta moje kochane - ja emoty z innych stron kopiuje nastepujaco :
klikam lewym przyciskiem myszy na upatrzyny nast kopiuje adres URL obrazka, a potem u nas w odpowiedzi naciskam na ikonke - wstaw obrazek - tam wklejam ten ze kod, i wuala :-)
A jesli chodzi o dokarmianie malucha to ja jestem z tych konserwatywnych - tzn przy karmieniu piersia pierwsze pokarmy zaczne wprowadzac po ukonczeniu 6 mc zycia. Ola ladnie przybiera, nie mamy klopotow zoladkowych, takze nie musimy sie spieszyc.

Ostatnia edycja:
Oczywiście mama ady- że lepiej nie ryzykować:-)Co do obiadków to ja też już podaje od 4miesięcy po parę łyżeczek nasze Polskie i ich irlandzkie powiem wam że też są smaczne dziś pierwszy raz zjadła pół słoiczka :tak:i ładnie wypiła soczek Bobo vita po 4mies ale dodałam trochę wody :-D a tak ogólnie to jest Julcia chora na antybiotyku bo z katarku zrobił się brzydki kaszel a miałam nadzieje że ją nie złapie a jednak :szok:pozdrawiamP.S. nam paszport przyszedł po 14dniach

Moja Jula tez chora ma gardelko zawalone i strasznie kaszle:no:
My na paszport juz 2 miechy czekamy ale w poniedzialek juz ma byc bo dzisiaj z babka z paszportowego rozmawialismy ale co sie trzeba bylo nazalatwiac!!! moj tu od poczatku 2005 jest i caly czas sie do czegos przyczepiali a pracowal caly czas!!!
nie.gif

reklama
Do góry