reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dziele sie z wami moja radosna nowina. Bylam dzisiaj na usg 34 tyg i dzidzia ma sie wspaniale. Wymiary idealne jak na ten tydzien ciazy. Z nerkami wszystko dobrze, nie widac zadnych nieparwidlowosci. Plynu owodniowego mam pod dostatkiem (a nie jak starszyla mnie GP malowodzie). Malenstwo wazy juz 2215g (a ja z racji, ze przytylam na chwile obecna 4,5 kg myslalam, ze bedzie malenkie), siedzi juz gleboko glowka w dol, no i potwierdzilo sie, ze bedziemy mieli coreczke. Widzialam na wlasne oczy jej malenka sikulke. Jestem przeszczesliwa, ze wszystko jest dobrze i prosze Boga zeby tak zosalo:tak:
Tym radosnym dla mnie akcentem zegnam sie z wami mile panie do jutra.
Przecudne wieści, bardzo się cieszę:) Maleńka wspaniałe waży:) A imię wymyślone?

reklama
Witam się ;)
Coś mi net siadł ostatnio ... nie mogłam Was zbyt często podczytywać, jedynie tyle co w pracy a ostatnio miałam sajgon. Dzisiaj czekam na audit i wogóle ehs ... jutro wizyta u gina, ciekawe jak tam maleństwo, już coraz bardziej jestem zmęczona i z chęcią bym walnęła L4 no ale ... właśnie ... macierzyński to już i tak zbyt duże rozstanie z pracą ...
Mój mądry mąż w niedzielę mało nam kuchni nie spalił. Zachciało mu się frytek i kotleta, ja poszłam do brata na kawę, a dostaję telefon - kochanie ... trochę nabroiłem ... nie spodziewałam się że aż tak :/ ... wchodzę do kuchni a tam syf ... podłoga cała w oleju, ściana poplamiona, a on mówi : ścianę pomaluję mam odplamiacz i tą farbę co malowaliśmy kuchnię ... ale patrzę na sufit a on czarny !!! M mówi : no trochę ogień poszedł ... całe szczęście że się nie zjarało bo przecież mamy regipsy na ścianach i sufitach :) ehs ... na szczęście pomógł mi posprzątać :) okazało się, że zamrożone frytki z lodem wrzucił do rozgrzanego oleju ... oj jak ja się darłam :) a potem się śmiałam ... ehs te hormony :) ide troszkę poczytać co u Was, jeśli znajdę czas w pracy ... ;( buźka
Nono, niezła przygoda:-) A i wyobrażam sobie ten syf:eek: Mnie skręca jak sprzątam po remontach:eek:

Wybaczcie że tak trochę nie na temat... ale może macie jaieś fajne pomysły co kupić mężowi na urodziny???? Kurczę już za 2 dni są a ja nadal nie mam prezentu ani pomysłu...
Ja Mojemu kupowałam zestaw Makity (wiertarka, wkrętarka i masę duperelów do tego), ale to niestety drogi prezent.. ale to takie marzenie Mojego było bo do remontów to było w sumie niezbędne.. Może ma Twój jakieś małe marzonko?:-) Albo skoro zima nadciąga kup Mu gruby sweter i szal!:-)

reklama
Zjadlam wlansie drugie sniadanko ! a co ! Nie bede sie przejmowac waga bo nic bym nie jadla hahahha ! Jestem glodna to bede jadla i tyle !

Wczoraj zapiekalam ryz z jablkami mniam !!!!!!!!!!! Dzis pozarlam juz w miseczki !Przepyszne! Tylko chyba troche za duzo cynamonu zapodalam !ale co tam ;-)

Dzisiaj maz zazyczyl sobie zupke flaczki ,wsio naszykowal mi juz co bym za dlugo nie stala w kuchni ,zrobil wieczorem mielone i naczyscil ziemniaczki ,wiec mi zostalo tylko wstawci zupke na gaz i czekac az sie zagatuje ,no i zrobic sos do kotletow ,wstawic ziemniaczki na gaz i otworzyc ogorki kiszone ahhahaha ! Nie przemecze sie zbytnio !:cool2:
Ja wczoraj bawiłam się w kiszenie kapuchy:-) Taka swoja to jednak najlepsza:-) I powrzucałam do niej 8 jabłuszek małych, takie kiszone jabłka też są mniami!!
No a na śniadanie dziś wcisnęłam bułkę z Nutellą, ależ miałam na nią smaka od paru dni!:-)

Do góry