reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nowamagdak ja też niestety znam ten ból syfu po remontach. Na razie mam go dziennie i sama muszę to do ładu doprowadzać. Ale pomału robię, nikt mnie nie pogania choć w weekend najgorzej będzie bo jeszcze zjazd. Ale w przyszłym tyg malowanie, potem panele i koniec siwości.

czaami to już płaczę z bezsilności.. mnie niby też nikt nie pogania, ale sama chcę szybko żeby sie jakoś oddychać dało.. dźwigam kilka wiader z wodą, po jeden raz się umyje i jest białe z tynku dalej...zazwyczaj koło 17-18 kończą robotę, to latam szoruje myje, a rano przychodzą po 8smej i znowu jest syf.. :] u nas w sumie najgorsze teraz robią, łazienkę u góry-ale muszą się na dół z rurami przebijać więc dwie łazienki rozpierdzielone.. a najlepsze że jeszcze nie palimy w domu, nawet nie przepaliliśmy jeszcze :/ bo jeszcze dwa kaloryfery są do założenia.. grzejemy tylko piecykiem w łazience do kąpania, i w sypialni. W kuchni to wodę gotuję na gazie-przynajmniej cieplej jest haha

kurde powiedzcie mi czy jak lapie skurcz to cala macica sie napreza ?? czy tylko w jednym miejscu ?? bo nie wiem czy to jest skurcz czy mala sie po prostu tak potworniscie rozpycha ??

kurde powiedzcie mi czy jak lapie skurcz to cala macica sie napreza ?? czy tylko w jednym miejscu ?? bo nie wiem czy to jest skurcz czy mala sie po prostu tak potworniscie rozpycha ??
Od czasu do czasu mam skurcze Brextona i wtedy mam cały brzuch twardy jednakowo. A jak w jednym miejscu masz twarde a w innych nie to jest zasługą Małej:-)

Co do tego lekarza to nie znalazłam go w znany-lekarz, ale w google jak wpisywałam to był w różnych rankingach i ogólnie się przewijał tam.

Od czasu do czasu mam skurcze Brextona i wtedy mam cały brzuch twardy jednakowo. A jak w jednym miejscu masz twarde a w innych nie to jest zasługą Małej:-)
Dokladnie cala macica twardnieje !brzuch si robi twardy jak kamien - dziwne to uczucie :eek:.

wiec mea mala cie niezle rozciaga hahahahaha : ) sie ropycha a co !!!!

reklama
Laski zapomniałam popytać w szpitalu o znieczulenie zewnątrz oponowe. Czy jak się to fachowo nazywa. Za to się płaci? Bo i tak przed porodem nie będę w stanie przewidzieć czy będzie mi ono potrzebne.

Do góry