reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez caly dzien laze jak pijana.ale to przez ciensienie.ja zawsze mam niskie-max to 100/60 a jak za oknem spada to ja juz w ogole sie czuje niefajnie
w koncu po 3 kawei jest ok i glowa mnie przestala bolec:tak::tak:
łojojoj :sorry::sorry::sorry:
moja niby w miareszybko usypia,ale nieraz musze oprostu siedziec przy lozeczku np pol godz

a Twoja jak sama lezy bez niczego to czego Ty chcesz od dziecka?????????
za duzo od niej wymagasz wyrodna matko:-D:-D:-D:rofl2:
ona ma dopiero 2 lata!
moja ostatnio ladnie sikala a a dzis ok az do momentu przyjscia ze szkoly-w ciagu 3 godzin 4 razy sie zsiakla w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
2 azy zawolala jak juz lecaialao a ostatni raz to sie nawet nie pofatygowala.dopeiro jak zobaczylam na dywane plame to sie zorientowalam
ja tez mialam ostatnio u Sewka takie momenty co sikal i sikal ale pzreszlo jak narazie - tfu tfu tfu :laugh2:
Super te albumy a ja nie miałam co na rocznice slubu cioci kupic:zawstydzona/y:
a ja to tyle dobrze ze na ostatnia chwile na nie trafilam :tak::tak::tak::tak:
Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80:tak::tak::tak:.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro
fajna fajna :tak::tak::tak:
Ja juz chyab czasami przesadzam z tym rozem:-p:-p:-p

Gdzie nam wcielo ANABUBKE:cool2:
ja chyba tez Nikola ma narazie wszystko rozowe.... :sorry::sorry: nie no bolerko rozmiar 56 ma takie turkusowe :laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i kazalby mi na flecie grac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
wutam sie jako pierwsza:szok::szok::szok::szok::-D
duza juz pojechala do szkoly,mala jeszcze spi
zaplanowalam sobie dzis mycie okien a pogoda dupna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chociaz nie zacina,wuec pewnie je umyje.
ja nie myje juz okien tutaj nie bede sie meczyc - zostawie to tesciowej a co :laugh2::laugh2:
allllllooooooooooooooooooooooooooooooo

laski wzywane do tablucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jestem obecna!!!
Witam :tak:

Helenka to wychodzi z łóżka i mówi że jej smutno i że sama nie będzie usypiać :eek:

Fajna :tak:

Kurcze Anika kolejną noc pi ze mną w łóżku :wściekła/y: Nie daje się odłożyć :eek:
hehe chyba zatesknila za mama :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No i witam,
Sewi jakis marudny.... nie chce jesc :sorry::sorry::sorry::sorry:
jak taki bedzie caly dzien to do glowy dostane a nie dawno co wstalismy - ja oczywiscie z przerwami.... :confused2::confused2::confused2::confused2:
kawe juz pije :tak:

No i wogole jakos o pracy mowilyscie i snilo mi sie ze poszlam do roboty :sorry::sorry:
nie fajny sen o nie nie:confused2::confused2::confused2::cool2::cool2::cool2:

Witam wieczorem. Ja tylko na chwilę bo widzę że coś mi kursor od myszki znika :sorry: masakra co się dzieje z tym kompem ostatnio :crazy: nie daje mi z Wami popisać :no: Kubek już śpi, siostrę i siostrzeńca coś złapało i dzisiaj mama musiała do nich jechać, mam nadzieję że nic nie podłapała bo jak na razie Kubę nic nie złapało (odpukać w niemalowane :-D) a ja ostatnio jakoś przybita jestem :-( nie wiem czemu, do M się zaczęłam odzywać bo już widziałam po nim że go nosiło :tak: ale przepraszam i tak nie usłyszałam :crazy: no cóż powiedziałam że jak jeszcze jeden numer wywinie to poleci do mamusi :tak: miałam zamiar film oglądać ale nie wiem czy dam radę bo już przysypiam :sorry: coś szybko zasypiam ale za to budzę się z bólem głowy od dwóch dni :no: nie wiem co się ze mną dzieje muszę sobie chyba coś zaaplikować żeby mnie na nogi postawiło. Wczoraj z nerwów to zapaliłam i szklankę wina wypiłam :-D czasem trzeba odreagować jakoś :-D no dobrze dziewczynki ja idę w kimono bo coś mnie sen łapie :tak: kolorowych snów życzę :tak: jak komputer będzie mi działać to zajrzę jutro :tak:
Dobrze ze juz z M sie odzywacie :tak:Mnie wlasnie od wczoraj wieczora glowa boli I wstalam dzis tez z bolem glowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam wieczorowo nie poczytam teraz bo sprzątam łazienke.A chciałam wam powiedziec ze moja siostra jest w szpitalu w Zakopanym odchodzą jej wody i ma lekkie skurcze ale mi sie rece trząsą denerwuje sie bardziej jak przed swojim porodem
I CO JAK SIOSTRA DZIS?
heh ciotka nie denerwuj sie da sobie rade :tak::tak::tak:
tzrymaj za nia kciuki...
i daj znac jak juz urodzi :-)

ja za niedlugo sie zmywam....
bo chodze dzis jak pijana...
mam za malo snu a jeszcze Ola nas budzi i przy niej spac sie nie da :confused2::confused2::confused2::wściekła/y:

aha dziewczyny przyszedl nam album!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz przykleilam zdjecia i dalam go mojemu m...
ale byl zaskoczony..
i polecam albumy od tego sprzedawcy ;-);-);-)
Ciesze sie ze prezent dla M udany :tak:Zostawilam ci wiadmosc na priva :tak:
no to trzymam kciuki za siostrę,oby szybko poszło :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka dopiero usnęła :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: ale mam na nią nerwa.stale kłopot z tym spaniem.dobrze ze już spi:tak::tak::tak::tak:
A co ona robi ze spac nie chce?Moja usnela wczoraj o 22 a ja juz przy niej usypiala na siedzaco Glowa mnei wczoraj bolala A ta w lozeczku placze i placze W wozku usnela o 22 wczesniej nawet w wozku nie chciala :no:Kurna nauczy sie ona w wozku zasypiac i bedzie :wściekła/y:
Pati ja też się zastanawiam nad takim albumem :tak::tak: skoro polecasz to się może skuszę :-D ja dzisiaj też jak pijana :sorry:
Aga a Oliwce co ze spaniem? Marudzi? U mnie na dole sąsiadki córka to zawsze histerię odstawia codziennie wieczorem i to skubana taki ma pisk i krzyk że na całym osiedlu ją chyba słychać :no: a rodzice oczywiście głośniej od niej :no:
U nas tez sa ryki ale tylko ze strony Oliwki :wściekła/y:
mnie na początku ciąży strasznie nęciło na pizzęi coca-colę, pod koniec to mandarynki i jabłka szły kilogramami:-)

patrysia bardzo ładne te albumy
J auwielbialam coca-cole ;-)
własnie tak sobie patrze za kredytami i pozyczkami i tak jestem ciekawa czy my mamy wogole jakies szanse ale im wiecej czytam to chyba ich wogole nie mamy :no::no::no::no:
moj m ma na umowie najnizsza krajowa na stałe a ja nie mam pracy, tzn mam ale tylko do końca listopada wiec sie nie liczy
a chcielismy na mieszkanie albo lepiej dom
Ciezka masz ta prace :-(A umowe ci przedluza ? czy juz wiadomo ze bedziesz od grudnia bez pracy?
Ja mam wychowawczy do konca stycznia Wiec do kredytu to sie nie liczy :no:A G tez ma na umowie stalej najnizsza stawke krajowa A tez zastanawialismy sie nad kredytem ale nie mamy szans:no:

Nocka dzis lepsza 3 razy wstawalam Ale oliwka sjadla i spala dalej Pogoda u nas dzis pochmurna i kropi :-(Ale choc cielo jest bo juz przed8 bylo 10 stopni Oliwka juz wstala Zaraz sie karmimy Ja tez cos zjem I do lekarza ze mna idziemy A po wsiadamy w autobus i jedziemy do Zusu do Rybnika Po dokument Niestety na jeden jeszcze papierek musze poczekac Mam madzieje ze sie do konca miesiaca wyrobie :tak:
A pozniej jeszcze po dalsze wyniki Oliwki Wiec pol dnia szykuje sie na fworze Ech dlaczego dzis nie ma takiego sloneczka jak wczoraj Dzis przy tym zalatwianiu sparw by sie sloneczko przydalo
MILEGO DNIA

MH
A co Jej jest???:-(A karmisz Ja w nocy cycem?Moze tak lubi poprostu byc przy Tobie
Moje to uwielbialy ale i tak Je przekladalam;-):-)Zreszta do dzisija uwielbiaja lelac sie ze mna w moim wyrku

No cycem i najlepeij jak cycek cały czas ma pod ręka, albo possać albo macać :eek: A jak daję jej smoka to awantura :wściekła/y: Mamam nadzieję że niedługo jej przejdzie :sorry:

PATRYSIU
No wlasnie,nie chcesz ubranek po moich dziewczynkach?Chetnie Tobie oddam takie rozmiar okolo 62:tak::tak::tak:Nie sa one nowe ale tez nie sa za bardzo zniszczone bo ja mialam ich baaardzo duzo:-);-)

dowikla a Tobie 3 godziny zostaly na ta kurtke ;-);-);-);-);-)
Na te dwie kurtki;-)Wiem ze tylko 3 godzinki ale mam tez inne upatrzone wiec musze sie zastanowic:tak::tak::tak:

No cycem i najlepeij jak cycek cały czas ma pod ręka, albo possać albo macać :eek: A jak daję jej smoka to awantura :wściekła/y: Mamam nadzieję że niedługo jej przejdzie :sorry:
Ale sie cycata zrobila:-D;-)Ciekawe ile juz wazy
Adas od mojej siory to w nocy moze sie co pol godzinki udzic na cyca ale po Nim to widac bo wazy juz ponad 9 kg
W dzien tak nie wola bo je tak co 3 godz ale nocki sa podobno fatalne ostatnio

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Helenka zabrała Anice smoka i sama ssie :szok:

Anika ma juz pewnie coś koło 7 tak na oko :tak: Nie cche mi się iść do przychodni, to ubieranie :eek: ładnie rośnie :tak: widzę po ubrankach, te na 3-6 miesięcy są akurat :tak: Jest długa i szczupła ,ale nie chuda :tak: Ale wywód :-D

reklama
Do góry