reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz-kompletnie sie nie sprawdzil.Pomijam juz fakt ze sie glosno toczy i ze Julita woli sie ta zabawka bawic WYŁĄCZONĄ-wtedy nie placze!Tzn ta zabawka jest pzede wszystkim za glosna (mala sie jej boi),i za wolna!Julita ma takie tempo raczkowania w tej chwili ze biega jak piesk mi przy nodze-doslownie.A ta zabawka wolno sie toczy!I popieram bansik-Julita lubi sobie tracac pileczki fretki (nie ma jak higiena,co?maja wspolne zabawki:-D) i pileczka sie toczy a ona za nia biega-zwykla pileczka podobna do tenisowej albo do takich jak kiedys w szpitalu byly w nich sprzedawane foliowe buty!

reklama
Ivaz-kompletnie sie nie sprawdzil.Pomijam juz fakt ze sie glosno toczy i ze Julita woli sie ta zabawka bawic WYŁĄCZONĄ-wtedy nie placze!Tzn ta zabawka jest pzede wszystkim za glosna (mala sie jej boi),i za wolna!Julita ma takie tempo raczkowania w tej chwili ze biega jak piesk mi przy nodze-doslownie.A ta zabawka wolno sie toczy!I popieram bansik-Julita lubi sobie tracac pileczki fretki (nie ma jak higiena,co?maja wspolne zabawki:-D) i pileczka sie toczy a ona za nia biega-zwykla pileczka podobna do tenisowej albo do takich jak kiedys w szpitalu byly w nich sprzedawane foliowe buty!
U nas jest to samo też wystawie go na allegro, widac ze to nieudana zabawka FP

Kupiłam dziś Ani takiego bączka: BĄCZEK z FIGURKAMI i kulkami - BĄK (793615138) - Aukcje internetowe Allegro wzór2
Radochy ma z tego co niemiara. A jeśli chodzi o pełzaka to u nas jest tak samo jak u Sary. Dobrze, że nie dałam się namówić mężowi na kupno bo jak byłam kilka razy u mojej koleżanki to jej synek ma pełzaka (stoi na półce i broń boże go włączyć). Ania jak tylko zobaczy pełzaka to owszem nawet zaczyna się bawić ale gdy go włączy się to od razu płacz i wyciąga łapki bo się boi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ha bansik - ja też nie mogę się już doczekać tej Ikei w Łodzi... Atsonia - ta kolejka bardzo fajna;-) ja mam z tych kocków taką latarnię niby - wiesz zakłada się mniejszy klocek na wiekszy i jest taka piramida. jest super! i mam pluszowe klocki - też rewelka. Najlepsze są długie metki................. Ikea to umie dzieci zadowolić

reklama
Dziewczyny, wiem ze co poniektóre z Was przesadziły dzieci do większych fotelków, też się nad tym zastanawiam, bo moja Zośka ledwo się mieści w kurtce do używanego teraz przez nią fotelika (mamy taki do 13 kg emmaljungi), jak się jeździ dzieciakom w tych większych fotelikach, chyba wygodniej, nie są tak zgniecione??.
Ja się zastanawiam nad tym Recaro Young Expert Plus
bardzo dobrze wypada w testach i ma świetną tapicerkę z mikrofibry (podobno dziecko się tak nie poci). Zośka już sama stabilnie siedzi no i przekroczyła 9 kg chyba więc można ją już przesadzić??? Co myślicie o tym foteliku??

Do góry