reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone -powiem ci że ci zazdroszczę trochę tej bezsenności :-)bo ja jestem śpioch mój M wieczorkiem chce oglądać filmy bo on maniak filmowy a ja 22.30 i śmigam spać ale czasem się powstrzymuje ale i tak nici zasypiam w fotelu:tak:a co do tych rzęs to ani ja ani M nie mamy takich długich a dzieci mają ten sam listonosz był hahaha pa P.S. czy wasze dzieciaczki w wieku 4mies wkurzały się na zabawki bo moja szaleje leje je wyzywa a jak dam jej do ręki to gryzie i się wkurza może to na zęby szok

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki w ten zimny poranek:-)Joannn no proponuje ci podnieść bo ona nawet w wózku piruety robi więc nie znasz dnia kiedy stwierdzi że ma ochotę na gimnastykę :-)lubiczanka- świetna focia u mojego synka w szkole nie mieli takich atrakcji może 2klasa do już za starzy hahaha ale też mają tydzień wolnego ...:tak:
Nie wiem czy za stary,bo wczoraj była imprezka(której przebiegu nie będę komentować,ale jak to się mówi darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby)od klasy junior inf.do 2-ej,a dziś mają od3-iej do 6-ej...Czyli jeszcze większe dzieciaczki:eek:.Dobrze,że chociaż ten tydzień wolny...I gdyby nie to,że Dadzię i tak trzeba będzie wozić do przedszkola mama byłaby naprawdę happy:tak::-D.Fajowski musisz mieć widok i ubaw patrząc tak na córunię,kiedy tak się denerwuje na zabawki:-D

witam sie z rana z wami kobietki moje drogie
6.gif
zza oknem pada ja juz z ranka byłam na siłowni żeby ustalić sobie ćwiczenia i powiem wam że waga idealna jak do wzrostu ii wogóle ale mam 5% wiecej tłuszczu w organizmie niż powinnam mieć.........no to teraz trzeba spalić...........nie dlługo hallowennnn muszę chatke przystroic troche i kostiumy naszykować trzeba polatać po osiedlu.....Salsa super człowiek chociaz ma po tym kocie ruchy..................

12.gif
a teraz spadam na kawke
2.gif

Witajcie Dziewczynki

Lubiczanko, czyli wnioskuje, po Twoim ostatnim poscie, ze imprezka niezbyt sie udala...:eek:??? Popraw mnie jesli sie myle;-) Ale przynajmniej fajowe zdjecia macie z Marta. Dzieciaczki poprzebierane,ze strach sie bac:-D
A Ada imprezki nie zaliczy ale za to, w halloween bedzie chodzila ze starszymi kolezankami w czadowym przebraniu i pozbiera troche slodyczy dla tatusia:-D Emili, nie wiem na jakim osiedlu mieszkasz (moge sie tylko domyslac) ale jak zapuka Ci do drzwi mala dynia, to moze to byc Ada:-D:-D:-D:-D
A Sylcie, to gdzies chyba wcielo:confused2::confused2::confused2: Juz dawno jej nie widzialam- nie czytalam...

Julia, ojjjj, ja mam kocich ruchow pod dostatkiem... Przy 3 kotach az w nadmiarze :-D No i jakbym jeszcze ja po salsie zaczela fisiowac, to moj A by chyba przy nas 4 zwariowal :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Jak mi się nic nie chce dzisiaj. Najchętniej to bym pospała... ach:sorry: Czeka mnie sprzątanie góry dzisiaj, bo dół sprzątałam wczoraj, potem obiad i zakupy po południu.
Co fajnego można kupić dziewczynce na 2. urodziny? Jest coś takiego czym się Wasze pociechy bawią częściej?;-)

Dzień dobry wszystkim!!!
Wolfia-ukłon w Twoja strone-wielkie dzięki za radę:tak:Mam nadzieję,że szorowałaś 3razy,bo 3 razy przydarzyła się wpadka,a nie dlatego,że tak ciężko schodziły plamy i były 3podejścia?;-):-)
Niestety nie pocieszę Cię - szorowałam 3x te same plamy:sorry: Ale to pewnie zależy od dywanu, mój był jasny i było widać ciemne plamy, nieduże, ale jednak:sorry:

Hehehe, a Wolfia malo sie odzywa ale za to jak juz sie odezwie, to tak konkretnie :-) Z przekazem dla wszystkich... :-D
To fakt:-p:-D
Zapomniałam jeszcze didi napisać, że fajnie wygląda po tych zabiegach kosmetycznych, chociaż nóg nie widziałam:rofl2:

Julia ale Ci zazdroszczę tych wypadów tu i tam:tak: Salsa, siłownia...

Miłego dnia i więcej optymizmu:tak:

MartaF-co tak cichutko dziś.chyba nie pojech
006.gif
ałaś do szpitala?
MamoAdy-nieeeee...no tragedii nie było,ale za to z organizacją nie najlepiej:sorry:i na zakończenie posiłek podany przez jakże propagującą zdrowe odżywianie szkołę-chipsy i fanta
049.gif
.Moja Dadzia też chciała być dynią,ale u niej raz jeden pomysł
005.gif
,raz drugi
007.gif
,więc poszliśmy"na łatwiznę".Szkoda,że tak daleko mieszkamy wszystkie od siebie,bo ja w swoich drzwiach chętnie zobaczę hallowenowych przebierańców,a ,że mieszkamy na szczycie góry na końcu świata,to pewnie nie będzie tego za wiele
036.gif

Witam.
Wolfia nawet mi tego Lempsip-u nie pokazju.Ohydztwo :eek:
Wczoraj próbowałam wypic....nie dam rady.Bleeee.
Znalazłam jeszcze aspirynkę rozpuszczalną w swojej aptece i nurofen w tabletkach też działa na gorączkę.Ale dziękuję za podpowiedz.
Lekarza już mamy :-)
Babka z Health Centre nam podpowiedziała gdzie i nawet tam złożyliśmy na MC (choc marne szanse,że dostaniemy MC :confused2:) ale to jest Cedar Clinic i mieści się na Mountmellic Road:
The Cedar Clinic, Mountmellick Road, Portlaoise, County Laois, Ireland
Należymy do kobietki tylko zapomniałam jak się nazywa :zawstydzona/y:
Bo rejestrujesz się do lekarza w rejestracji i nawet doktorki jeszcze nie widzieliśmy.Zresztą babka w rejestracji powiedziała,że będzie nas przyjmował lekarz,który jest akurat wolny tak więc strictle nie należemy do jednej.A jest tam kilku lekarzy.

Co do naklejek.Zastanawiam się nad jakimiś ale nasza sytuacja z domem jest napięta.Agencja nie może skontaktowac się z landlordem a żadna naprawa w chacie nie ruszyła od prawie 2 miesięcy.M zastanawia się nad powiadomieniem Treshold a jak nic z tym nie wypali to poszukamy czegoś innego.Masakra z tą chatą.Człek się wkopał no...

Idę sobie zmierzyc temperaturkę.
Na szczęście chłopaki przespały całą noc.;-)

Gastone -powiem ci że ci zazdroszczę trochę tej bezsenności :-)bo ja jestem śpioch mój M wieczorkiem chce oglądać filmy bo on maniak filmowy a ja 22.30 i śmigam spać ale czasem się powstrzymuje ale i tak nici zasypiam w fotelu:tak:a co do tych rzęs to ani ja ani M nie mamy takich długich a dzieci mają ten sam listonosz był hahaha pa P.S. czy wasze dzieciaczki w wieku 4mies wkurzały się na zabawki bo moja szaleje leje je wyzywa a jak dam jej do ręki to gryzie i się wkurza może to na zęby szok

Kochana ja jestem spich nie z tej ziemi!!Ja uwielbiam spac
i wlasnie dlatego jestem wkurzona bo spac nie moge :wściekła/y: a potem w ciagu dnia zombee:eek:

reklama
Dziendoberek

Dobry wieczór:-)

Jakoś się nie mogę zebrać wcześniej, żeby coś napisać, bo zawsze coś:sorry:
Od dzisiaj mamy Personal Accident Plan dla całej rodziny w AIG za 22,25e miesięcznie. Doszłam do wniosku, że jednak może się przydać, a pieniądze nie są duże:tak:

Anineczka polecam Lemsip, do kupienia w każdym markecie;-)
223-89-Liemsip_headcold_1_129-150thumbnail.jpg

I Dispirin zn. aspiryna:-p
5000158063822_large-01.jpg

Powinno pomóc:tak: Dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaków:tak:
Powiedz mi jeszcze czy zapisaliście się już w Portlaoise do jakiegoś GP? Bo musimy się za jakimś rozejrzeć w końcu:-p
Które wzory naklejek wybrałaś?;-)

Wiesienka123
gratuluję prześlicznej córeczki:-) Wesolutka i jakie ma włoski i rzęsy i ciemną karnację:szok::happy:
2793_new-arrival-girl.gif

Lubiczanko ja tłuste plamy po Bepanthenie czyściłam Vanishem do dywanów i dobrą szczotką, i to chyba ze 3 razy:confused2: Ale Ty rozpieszczasz tego swojego męża - obiadki do pracy:rofl2:

Agusik78 udanego wypadu do Cork:tak: Sama chętnie bym się gdzieś wybrała, tylko nie w taką pogodę i nie z tak małym Oliverem:sorry: Dobrze, że mi przypomniałaś o zmianie czasu w weekend:-p

Jola.24 fajne naklejki:tak: Z którym bohaterem wybrałaś? Mam nadzieję, że ta krew w moczu to nic poważnego, żadne zapalenie układu moczowego albo infekcja nerek:no::sorry:
U nas tzn. u Vicka w pokoju króluje farma:-D Może kiedyś zrobię fotki to pokażę;-)

Ja wybralam rozne, itak ciezko mi bylo sie zdecydowac:sorry:

Milego dzionka dziewczynki, ide dalej sie dolowac moimi wynikami:-:)-(​

Do góry