reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
gdzie laptopow nie mozna wnosic ?? chyba tylko na porodowke :D marta miala lapka w szpitalu wiec da sie :D ale jak sie mala urodzi to laptopa sobie daruje :D zostane o telefonie :)

U mnie nie wolno na teren szpitala wnosić laptopów, ale nie przejmujcie sie moje miasto to dziura zakompleksiona:-D:-D:-D:-D stale afery a to burmistrz przekrety robi wiec nie ma sie co dziwic ze tacy zacofani sa tu wszyscy. A nasza słuzba zdrowia to juz porazka. Natalka wie cos o tym to moze powiedziec.

Piękna waga Ślicznotki:-) A imię to wymyślicie najwyżej jak spojrzycie w jej cudne ślepka:-)
Też tak myślę :) właśnie myślałam, że ona mało waży bo 1 dniu 29 tyg. ważyła 1200 no ale dzidziolki szybko nam rosną :)
fane wieści :)
super że sio gra :)
Też się cieszę :) oby tak do końca każdej się udało ;) na pewno się uda !!!
W 30tc i 5 dni ważyła 1600g:-) Teraz to nie wiem. Ale za tydz. mam USG 3D to liczę, że też ginek powie ile Myszka waży:-) A potem normalne usg mam 12.11:-) Ale się mam dobrze:-)
Ja kolejne USG mam 16 listopada - Bosheeee jak ten czas leci :))) już niedługo pierwsza z nas napisze, że właśnie urodziła a dopiero zapisywałyśmy się na forum i cieszyłyśmy się dwoma kreskami :)))

my w ogóle nie wiemy co ze świetami.. ale jak tylko palnęłam mamie ze chce jakos dotrzymać do stycznia to powiedziala żebym sie niczym nie martwiła tylko do nich mamy wpaść i gotowe.. :-D
mozliwe że w święta poza wyżerką nie bedę musiała NIC robić O! :-D

Ja wiem jedno... że w drugi dzien swiat planuje CHRZEST Julki i podejrzewam ze ten rok rozejdzie sie po kosciach bo i mama i tesciowa na pewno beda zapraszaly:) Tak troszke wbijemy się na sępa:-):-):-)

Ja wiem jedno... że w drugi dzien swiat planuje CHRZEST Julki i podejrzewam ze ten rok rozejdzie sie po kosciach bo i mama i tesciowa na pewno beda zapraszaly:) Tak troszke wbijemy się na sępa:-):-):-)
ale się wam spieszy z tymi chrzcinami.. my planujemy w lutym.. problem w tym w którym kościele nam udziela chrztu skoro małżeństwem nie jesteśmy a wiadomo jak to kościółpatrzy na nieslubne dzieci..

ja jak sie uwine z rozpakowaniem na przelomie listopada i grudnia to uciekam na siwta do babci mojej i spedzimy je z moja rodzina....nie wyobrazam sobie dzielenia sie oplatkiem z tesciowa...:-D

reklama
My Chrzest planujemy albo w kwietniu albo w maju co by już cieplej było:)
My św. spędzamy z Moimi Rodzicami. Tzn Wigilię na pewno. Jakieś odwiedziny do Jego rodziny na pewno też zrobimy;)
Chyba, że nie daj Boże na św. będę w szpitalu;D Ale liczę, że nie.

Do góry