AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Agniesiak85 Po wizycie wszystko dobrze
Przez ostatnie 2 tygodnie maluch strasznie rośnie...
Przytyłam 3 kilo i ogólnie badania mam dobre :-):-):-) Ciesze się...tylko że dziś od rana niewyraznie sie czuję;/ Oczy mnie pieka i mam rozpalone policzki jakby od gorączki... Czuje że coś mnie pobiera alba taka pora teraz nastała;/. W domu wszyscy chorują... W dodatku od rana latałam i jezdziłam załatwiać papierkowe sprawy więc idę teraz odpocząć
A z ciążą wszystko dobrze i to mi wystarcza wiedzieć
kolia No nigdy nie wiadomo..dlatego nie nastawiam isę na żadną płeć w 100% bo potem mogę się zdziwić
PP

kolia No nigdy nie wiadomo..dlatego nie nastawiam isę na żadną płeć w 100% bo potem mogę się zdziwić

jak ja nie znoszę tych samotnych weekendów.Chyba sobie zrobię prawo jazdy bo jestem po prostu "uziemiona".No nic ja lecę się edukować papa mamuśki miłej soboty!
nasza druga córcia ma 4 latka i domaga sie braciszka!

sam powiedział o tym moim rodzicm,powiedział im o tym jak tylko dowiedział się ze jestem w ciązy..nie zwlekał z tym.. Moi rodzice początkowo byli w szoku ale wszystkim się zajęli, zgodę na małzenstwo musiałam uzyskać przez sąd,wesele też mi urządzili i bardzo wspierali!!! Przez 5 lat mieszkalismy z moimi rodzicami i za kazdym razem moglam na nich liczyć,za co im bardzo dziekuję!!! obecnie z mężem mieszkamy juz na swoim i naprawde jestesmy bradzo szczęsliwi(wiadomo w każdym małzenstwie po czasie jest jakis kryzys) więc sądze że lepiej warto otwarcie mówic o takich rzeczach..