reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej Dziewczynki:-) widzę, że dzisiaj ruch na BB;-)
wiesienka - gratulacje:-) malutka cudowna
emili - Twoja Juleczka też śliczna, a te oczka... ;-) będzie się działo, jak podrośnie...
madbebe - ja też myślałam, że Igorek się nienajada, bo mam coś nie tak z pokarmem... ale to kwestia czasu i wszystko się unormuje:tak:
justysia - sprawdzałam dzisiaj, na jakim etapie jest nasz paszport - przyjęli papiery i sprawdzają, a issue day - 29 października:sorry: więc jest szansa, że 3 listopada polecimy:-D

a mi i mojemu A stuknęło dzisiaj 5 latek :sorry: - oficjalnych na papierku;-) jak ten czas leci... chciałam jakoś to uczcić - kolacja, świeczki itp:cool2: załatwiłam już "ciotkę" dla Igorka, a tu pech - mój A pracuje od ran do 8 wieczór i prosto z roboty jedzie na następną do 1 w nocy :-( i tyle z naszego świętowania...:-( uciekam, bo dziecię się obudziło i cyca woła...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczynki:-) widzę, że dzisiaj ruch na BB;-)
[a mi mi mojemu A stuknęło dzisiaj 5 latek :sorry: - oficjalnych na papierku;-) jak ten czas leci... chciałam jakoś to uczcić - kolacja, świeczki itp:cool2: załatwiłam już "ciotkę" dla Igorka, a tu pech - mój A pracuje od ran do 8 wieczór i prosto z roboty jedzie na następną do 1 w nocy :-( i tyle z naszego świętowania...:-( uciekam, bo dziecię się obudziło i cyca woła...;-)

No prosze staz malzenski jak u mnie..bo poza malzenski to u mnie ho ho ;-)

Hej dziewczyny! Daaawno mnie tu nie bylo, nawet nie probuje nadrobic zaleglosci w czytaniu...
Tez takie zajete jestescie? Moj maly spac w dzien wcale nie chce, dzis w nocy co 3 godziny sie budzil, a jak juz w dzien pospi to jest to 20-30 min ze 2 razy w ciagu dnia!!Masakra!!!
Ale 12 do PL lecimy, ktoras jeszcze do Bydgoszczy lata???

Hej dziewczynki!!!!
Marta Lubiczanka sliczn stroje mialy wasze pociechy na impresce szkolnej;-)
A ten na zdjeciu (polityk) to ten Twoj znajomy tak?
A powiedz (napisz) czy sprawa z depozytem i czekiem zalatwiona?

Agusik udanego weekendu nie zapomnij tylko o nas:-p.

Gastone mowisz ze cierpisz na bezzesnosc kurcze to moze ja Ci podrzuce moje dziecie na tydzien a ja sie przez ten czas wyspi - nadrobie braki w spaniu!!!!
Uwielbiam dlugo spac.
Jak pracowalam i np.na nastepny dzien szlam na 13 lub 14 to wstawalam przed 12 szybki prysznic i buch do roboty a kladlam sie poprzedniego dnia o 22 czy tam 23.
Teraz juz tak nie pospie maly wstaje 7 max przed 8!!!
Anineczka kurcze ale macie pecha co do tej chacjenty:shocked2:mam nadzieje ze wszystko Wam naprawiom w najblizszym czasie:tak:
Andzulina wszystkiego naj z okazji 5rocznicy slubu
kwiaty04.gif

Nie wiem kto pisal - zapomnialam bo czytam Was na raty bo moj prezes dzis nie ma humoru i ciagle marudzi..................oooooooooooo zagestych zupkach ja dolewam przegotowanej wody,heh moge napisac ze dolewalam bo moj prezes nie chce juz jesc sloiczkow tylko to co my!!!!!!!!! wiec jak gotuje dla siebie zupe to jemu odlewam zanim dobrze doprawie!!!!

Lubiczanko szybkiego powrotu do zdrowia zycze,Anineczko Tobie tez

Andziulina
slub8.gif
-wszystkiego dobrego na nastepne kilkadziesiąt5-tek:tak:
Ewelcia86(i inne Dziewczyny)-
halloween14.gif
fajnie,że stroje się Wam podobały
Agusik-kiedy ja właśnie pytałam tego gp o cokolwiek na kaszel-nie antybiotyk.A on ,że herbatka z cytrynką jak dla mnie jest cacy,a nie medykamenty.Szczerze mówiąc wolałabym
jedzenie_i_picie32.gif
-te z cortiny.....albo magnum z migdałami...Aż się rozmarzyłam...
J dziś szybciej z pracy,więc idziemy jeszcze na jakieś zakupki:tak:.Jutro okupuję kuchnię-dziś mogę sklepy;-):tak::-D
Miłego popołudnia drogie Panie
dzieci37.gif

Witam wszystkie mamy :-)
Od pewnego czasu jestem stałą czytelniczką waszej strony, jednak dopiero teraz zdecydowałam się przywitać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem pełna podziwu dla wszego zaangażowania w tą stronę bo niekiedy nie mam czasu przeczytać tego co piszecie a następnego dnia już mam kilka stron zaległych:-D
Jestem mama 10.5 letniego Patryka a w brzuszku od 13 tygodni mam rozwijającą się małą istotkę:-)
Pozdrawiam serdecznie

Witam wszystkie mamy :-)
Od pewnego czasu jestem stałą czytelniczką waszej strony, jednak dopiero teraz zdecydowałam się przywitać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem pełna podziwu dla wszego zaangażowania w tą stronę bo niekiedy nie mam czasu przeczytać tego co piszecie a następnego dnia już mam kilka stron zaległych:-D
Jestem mama 10.5 letniego Patryka a w brzuszku od 13 tygodni mam rozwijającą się małą istotkę:-)
Pozdrawiam serdecznie
witaj wśród nas
1123.gif

ewelcia to jest tak jak w PL radny,mój K.kiedys dla niego pracował i tez jest spoko ale ten mój znajomy to główny szef jego partii:tak:i może więcej
lepper2.gif

reklama
Do góry