hej Dziewczynki:-) widzę, że dzisiaj ruch na BB;-)
wiesienka - gratulacje:-) malutka cudowna
emili - Twoja Juleczka też śliczna, a te oczka... ;-) będzie się działo, jak podrośnie...
madbebe - ja też myślałam, że Igorek się nienajada, bo mam coś nie tak z pokarmem... ale to kwestia czasu i wszystko się unormuje
justysia - sprawdzałam dzisiaj, na jakim etapie jest nasz paszport - przyjęli papiery i sprawdzają, a issue day - 29 października
więc jest szansa, że 3 listopada polecimy
a mi i mojemu A stuknęło dzisiaj 5 latek
- oficjalnych na papierku;-) jak ten czas leci... chciałam jakoś to uczcić - kolacja, świeczki itp
załatwiłam już "ciotkę" dla Igorka, a tu pech - mój A pracuje od ran do 8 wieczór i prosto z roboty jedzie na następną do 1 w nocy :-( i tyle z naszego świętowania...:-( uciekam, bo dziecię się obudziło i cyca woła...;-)
wiesienka - gratulacje:-) malutka cudowna
emili - Twoja Juleczka też śliczna, a te oczka... ;-) będzie się działo, jak podrośnie...
madbebe - ja też myślałam, że Igorek się nienajada, bo mam coś nie tak z pokarmem... ale to kwestia czasu i wszystko się unormuje

justysia - sprawdzałam dzisiaj, na jakim etapie jest nasz paszport - przyjęli papiery i sprawdzają, a issue day - 29 października

a mi i mojemu A stuknęło dzisiaj 5 latek

Ostatnia edycja: