reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

Miałam dzisiaj dłużej pospać ale skończyło się na wymianie zdań i moich łzach tak więc robię swoje i nie licze na szanse odpoczynku lub zrozumienie ze strony M.:-(

Witam Was Mamusie i Życzę Miłego Dnia:-)

reklama
witam;-)
głowa mi peka od samego rana:wściekła/y:

maly jak zasnal o 19 obudzil sie dopiero o 5.40 :szok: normalnie nie wierze co sie dzieje z moimdzieckiem ale nie tam zebym narzekala:-D i godzine sie meczyl w lozeczku zeby zasnac az sie rozryczal to wzielam go do siebie i dopiero wstalismy:tak:

oj dzis bedzie dlugidzien juz mi sie nic niechce:-(

gratulacje dla Oliwki:tak:

Pytia a moze sprobuj nie dawac jej cycka za kazdym razem , jak maly spal ze mna w lozku to potrafil co godzine cycka ciagnac ale raczej to bylo z mojej wygody bardziej bo dalam cycka i spalismy dalej a teraz jak spi w lozeczku pierwsza noc budzil sie bardzo czesto i zmobilizowalam sie i dalam tylko dwa razy cycka a reszte glaskalam sipewalam i po 5 minutach maly spal a teraz budzi sie raz lub da razy tyle ze maly dopiero od tygodnia spi w lzeczku takze niewiem co bedzie dalej :-D

witam babeczki,
dziś niedziela, więc pewnie marnie będzie z obecnością wszystkich,
u nas pogoda jakotako:-Dzaraz jedziemy do tesco, bo przeciez ja za dużo masła jem i zapomniałam wczoraj , że dzis muszle jemy:tak:no to teraz jechać po nie trzeba, a tak to leniwy dzień sie zapowiada.

tylko mam pewne wątpliwości, bo wczoraj specjalnie posakakałam na skakance, i po schodach pobiegałam:-Dżeby sparwdzić sprawność mojego kolana, no i niby wszystko super, tylko strzyka mi jak starej babce:baffled:i nie wiem czy to cos złego nie znaczy???troche sie martwie

Witajcie kobietki,
moje dziecko -mimo tłumaczeń nie zrozumiało istoty zmiany czasu:-D i wstało o stałej porze;-).

Marzycielko olej dziada!!!

moje dziecko też:-Dzastanawiam się jak z posiłkami???poprzestawiać na nowy czas:baffled:no zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym bądź razie jeste dopiero 9.30 a on juz na drzemke poszedł:szok:

Marzycielko, tez tak myślę, wiem, że ciężko i przykro, ale myślę, że do faceta bardziej dociera twarda kobita niz płacząca(potwierdzone nie tylko przeze mnie-facet nie może widzieć, że płaczesz!!!)będzie lepiej na pewno, a narazie olej

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julki:tak:

podłaczmy się pod rozświetlone życzonka:tak::-D

Miłej niedzieli

reklama
witam babeczki,
dziś niedziela, więc pewnie marnie będzie z obecnością wszystkich,
u nas pogoda jakotako:-Dzaraz jedziemy do tesco, bo przeciez ja za dużo masła jem i zapomniałam wczoraj , że dzis muszle jemy:tak:no to teraz jechać po nie trzeba, a tak to leniwy dzień sie zapowiada.

tylko mam pewne wątpliwości, bo wczoraj specjalnie posakakałam na skakance, i po schodach pobiegałam:-Dżeby sparwdzić sprawność mojego kolana, no i niby wszystko super, tylko strzyka mi jak starej babce:baffled:i nie wiem czy to cos złego nie znaczy???troche sie martwie

moje dziecko też:-Dzastanawiam się jak z posiłkami???poprzestawiać na nowy czas:baffled:no zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym bądź razie jeste dopiero 9.30 a on juz na drzemke poszedł:szok:

Marzycielko, tez tak myślę, wiem, że ciężko i przykro, ale myślę, że do faceta bardziej dociera twarda kobita niz płacząca(potwierdzone nie tylko przeze mnie-facet nie może widzieć, że płaczesz!!!)będzie lepiej na pewno, a narazie olej

podłaczmy się pod rozświetlone życzonka:tak::-D

Miłej niedzieli
Beciak tobie to się należą pozadne zjebki!!!!!!!! kobieto daj sobie na wstrzymanie i przestań zachowywac się jak mały dzidziuś !!!!!!!!!! masz chore kolano a to nie sa przelewki , po co je nadwyrężasz daj się porządnie zagoić chyba zdrowie wazniejsze niź chęć zdobycia dobrej kondycji. kolano to naprawde nieprzelweki i możesz sobie tym powaznie zaszkodzić , dziwię sie że mama czy Twoj mąż porządnie Cie nie skrzyczą!!!!! więc ja tygrych muszę to zrobić!!!!!!!!!!!! odpczniesz zagoi sie i bedziesz mogła spobie dalej uprawiac biegi czy co Ty tam robisz:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz zakaz!!!!!!!!!!!! no wygadałam się:sorry2:

Do góry