reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witajcie :-) ja właśnie wróciłam..
widzę że gadacie o smakołykach:D ja też pojadłam..
najbardziej smakowała mi sałatka z wędzonego kurczaka z ryżem,pietruszką,kukurydzą..no pycha!:-p;-)
no i jadłam jeszcze pieczonego kurczaka,grzaneczki...
ale na wage to nie wchodze nie mam odwagi haha:no:
jakieś 2 kilo mam na plusie chyba hehe;-)
Zmykam juz lulac,bo padam..do jutra słodkich snów:blink:

reklama
a ja nie śpie....

Ale masz zapęda godzinnego:-D

Dzień Dobry Wam Slicznotki! Jadę z mamą teraz na giełdę a nóż się na coś załapię:-D Chociaż mała czekoladka a jak dzieciak będę szaleć:-D Wiecie co przez te nasze wczorajsze rozmowy o jedzeniu całą noc czekolada Goplana mi się śniła!:-D:dry: 3majta kciuki, aby włosy mi się nie skręciły na dworze:-D
Ogólnie jestem po 1 kłótni z D. jako małżeństwo i jest nieciekawie...ale jak nigdy jestem spokojna i już się nie denerwuje jak kiedyś.Buziaki;-)

Dzień dobry Śnieżynki :-)
ja od rana jakoś zaczęłam z obiadem a mężuś przy kompie no i nie miałam jak się z Wami przywitać, ale juz nadrabiam :-)
Gucha mam nadzieję,że szybko dojdziecie do porozumienia :tak:z mężusiem:tak:

my wczoraj byliśmy na imienach u znajomych i było bardzo miło, poszliśmy na 19 a o 23 wyszliśmy, jako 1, para zresztą no ale ciężarnym wolno :-D nooo ale cały wieczór było mi niedobrze no a przed samym wyjściem miałam "rozmowę z wielkim uchem" no i wogóle nie wiem co jest,,, to pierwsze żyganko w ciąży nie wiem sama :baffled: mam nadzieję,że się nie powtórzy nooo i mimo,że stół uginał się od smakołyków ja tylko piłam herbatę i zjadłam banana a przed samym wyjściem do domu troszkę sałatki, żeby nie urazić gospodyni,,, dziś dobrze się czuję i to mnie cieszy :-)
Miłego dzionka Lodóweczki :-D

Witam w leniwą niedzielę! :-D

Dzisiaj mamy dzień sprzątania i gotowania.
Tzn. A. sprząta a ja będę gotować: leczo, bigosik, szczawiową i przygotuję chyba jeszcze kotlety z piersi i zamrożę, na bardziej leniwe dni.

Miłego leniuchowania!
:happy2::cool2:

a ja nie śpie....

trzeba było się głośniej odzywać to bym Ci potowarzyszyła!!:tak:

Ogólnie jestem po 1 kłótni z D. jako małżeństwo i jest nieciekawie...ale jak nigdy jestem spokojna i już się nie denerwuje jak kiedyś.

i bardzo dobrze:tak: nie kłócić się, a jak już to się nie denerwować!! miłego dnia, buziaczki!!

Dzisiaj mamy dzień sprzątania i gotowania.
Tzn. A. sprząta a ja będę gotować: leczo, bigosik, szczawiową i przygotuję chyba jeszcze kotlety z piersi i zamrożę, na bardziej leniwe dni.

no nieźle Cię wzięło, podziwiam!! a szczawiowej zazdroszczę, dawno nie jadłam a uwielbiam:tak:

my zaraz mykamy do babci na obiad, przy okazji zaciągnę chłopa do sklepu z ciuszkami:tak:
miłego dnia laseczki!!

Witam Was Sniezynki.
Ja wlasnie wstalam i nie wiem co mam zaczac robic . Wstawie obiadek i biore sie za prasowanie ubranek ksiezniczki a jak juz skoncze to sie pochwale fotkami na odpowiednim watku . Widze ze niedziela jak zawsze leniwa ...

Witam mamuski:-)
Ja wczoraj mialam nerwowy wieczor, bo moj M wylal mi piwo na laptopa, no i wpadlam w histerie:szok::szok:, normalnie nie wiem co sie ze mna stalo, chyba gdybym nie byla w ciazy tobym tak sie nie zachowala, a tak ryczalam jak glupia:baffled::baffled:. No ale juz dzis jest ok, tylko z tych nerwow spac nie moglam i mnie brzusio i glowa rozbolala i niestety dalej mnie boli:-(
Laptop wysuszony i narazie dziala,ale podaje piwskiem tak, ze az mi niedobrze:baffled: Na szczescie mam jescze takiego malutkiego laptoka, a tamten niech sie wysmierdnie:tak::tak:

Milej niedzieli dziewczynki:tak:
Ciekawe jak tam Kasiorek po slubie:-)

cześc Gwiazdki
ja grzeczniutko sobie lezałam do teraz, ale trzeba cos zrobic jeśc bo dzis niedziela i nie rozwozą obiadów, wiec zupa sie gotuje, obierałam warzywa leząc na kanapie, cherbatka malinowa zrobiona i moge na chwilke posiedziec.
Wczoraj miałam mega doła bo cały dzien Kinga malutko sie odzywała- tylko kilka razy słabiutko sie przeciągała. Wiec oczywiście najczarniejsze myśli. Ale dzis rano urządziła mi taki pokaz salt i kopniaczków ze az sie p[obeczałam ze szczęscia. Mój Jarek wczoraj wyczuł ze u mnie z humorkiem nie teges i zamiast siedziec w robocie do 24 wrócił o 22 i mnie poprzytulał, pocieszył. Dzis poszedł do roboty, masakra, on juz 4 tydzien bez wolnego, a od poniedziałku zacznie 5.
kompa nie mam jak p[ostawi koło łozka- mamy tylko 2 stacjonarne komputery a koło naszej sofy miejsca mało, musiałabym miec bezprzewodową myche i klawiature i zerkac z odległości 3m. perspektywa nie fajna. Cos wymysle ,zeby moc posiedziec z Wami odrobine dłuzej- leząc w łózeczku.

Pysia dziekuje za wiadomość. Bardzo mnie ucieszyła
Jak ja dam rady nadrobic co u Was, jak mam tylko po kilkanaście minut dziennie przy kompie:-(

reklama
Witam niedzielnie :-)

Widze, ze dzisiaj jest nas tu jeszcze mniej niz wczoraj.

Gucha zycze szybkiego i milego godzenia sie :cool2:

Anisen uwazaj na siebie Słonko, oszczedzaj sie :tak:a jezeli baaardzo brakuje Ci kontaktu z nami i wogole ze swiatem za posrednictwem neta to moze namow mezusia na zakup jakiegos laptopa, teraz sa rozne promocje itp. A nam tu Ciebie brakuje, oj brakuje :tak:

Ja juz zaliczylam rano zakupki z mezusiem. I kupilam sobie w REALu taka kurteczke-plaszczyk, w ktory mieszcze sie spokojnie z brzuszkiem, jest cieply, nie jest typowo ciazowy wiec nie wyglada jak worek na kartofle. No i kosztowal tylko 69,90 :tak::-D ale sie ciesze, bo przynajmniej nie zmarzne 1 listopada na grobach :-)

A teraz zmykam szykowac obiadek-jakiegos kurczaczka w sosie smietanowo-ziolowym, ziemniaczki i suroweczka z pekinskiej z sosem ziolowym, mniami :-p

A wieczorem moze wybierzemy sie na "Odlot 3D" do kina, bo ponoc jest rewelacyjny.

Milego dnia :-)

Do góry