reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja rowniez uciekam bo siedze przed lapkiem szwagra a on taki malutki i do bani sie pisze a młoda tak sie wypina ze brzuch cały czas twardy
trzymac sie ładnie w dwupakach a niektore w trojpakch
dobrej nocki

Chyba wszystkie byśmy Cie wyściskały, gdybyśmy mogły. Tak pozostaje nam tylko wspierać Cię jakoś pisemnie;-)
Pewnie to rzeczywiście ciągłe zmęczenie i stres, nie martw się, teraz będzie tylko lepiej. Niedługo my będziemy jęczeć że niewyspane i zmęczone a Ty jako wprawiona mamusia będziesz nas podtrzymywać na duchu:-)
Ściskam cieplutko

Nom, chyba sie przyzwyczaje do tych nocnych pobudek do tego czasu. Mnie co prawda dzidziusie nie placza w nocy, ale musze mleko odciagac i tak chodze potem niewyspana:baffled: Dziekuje za wsparcie:*

Ty jedz jedz, bo znikniesz nam niedługo! już Cię prawie niewidać i się dziwisz, że pokarmu nie ma. oj przez kolano i kilka razy po pupie :tak:
silna Niunia z Ciebie, dasz radę Słońce!

Jem, jem tylko czasem mam taki wstret do jedzenia, ze az zmuszac sie musze, ale ogolnie nie jest zle:tak:

musisz przetrzymac i ciagle sciagac pokarm !! malym narazie starczy a w razie je dokarmia a ty powalcz o pokarm jak umiesz !!!

dobrze ze juz mozesz cos gotowac !

Staram sie, pije jak opetana i sciagam co 3h, a sutki normalnie bola mnie jak cholera:wściekła/y:Ale co tam - wytrzymam!

Nom, chyba sie przyzwyczaje do tych nocnych pobudek do tego czasu. Mnie co prawda dzidziusie nie placza w nocy, ale musze mleko odciagac i tak chodze potem niewyspana:baffled: Dziekuje za wsparcie:*

Jem, jem tylko czasem mam taki wstret do jedzenia, ze az zmuszac sie musze, ale ogolnie nie jest zle:tak:

Staram sie, pije jak opetana i sciagam co 3h, a sutki normalnie bola mnie jak cholera:wściekła/y:Ale co tam - wytrzymam!

ty w nocy tez odciagasz ?? no w sumie racja - w koncu normalnie dzieci by jadly w nocy ... ale mobilizowac by mi sie nie chcialo !!

jutka slicznie że dziwczynki rosną i tyją :) już wszystko będzie coraz lepiej.. :*
i niedługo je zabierzesz do domu :)

tak se poczytałam o Elizie.. i postanowiłam sie zabrać za pakowanie..
oby u Elizy wszystko sie unormowało.. na jeszcze pare tygodni.. :)

jutka slicznie że dziwczynki rosną i tyją :) już wszystko będzie coraz lepiej.. :*

A ja właśnie myślałam gdzie się podziałaś. Bo w weekend to tak z doskoku podczytywałam. Jak tam Twój mężczyzna?? Mam nadzieję że wszystko ok.

kurde jak elizka ma taki termin jak my to strach sie bac normalnie ... ciebie chyba tez dreszczyk przeszedl co ??

ty w nocy tez odciagasz ?? no w sumie racja - w koncu normalnie dzieci by jadly w nocy ... ale mobilizowac by mi sie nie chcialo !!

Mowie Ci jakie to beznadziejene jak wstajesz odciagasz i wylewasz i masz swiadomosc, ze i tak Twoje dzieci nic z tego nocnego pokarmu nie maja:baffled: Ale dla poprawy laktacji, no i zebym potem miala dla nich mleczko rowniez w nocy musze wstawac i odciagac:baffled:

reklama
Dziekuje Wam kochane za wsparcie i podniesienie na duchu!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, mocno sciskam Elize i tzrzmajcie nogi zacisniete jeszcze troche:tak:

Ja uciekam spac, bo padam z nog!

Milej nocy wszystkim i do napisania:) Buziaki:*

Do góry