reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Judytko -super że Dziewczynki tak ładnie przybierają na wadze. Obyście jak najszybciej wyszły do domku. Ale Twój mąż będzie miał babiniec w domu. He he. No ale pewnie będziecie mieć przepiękne Boże Narodzenie w tym roku :tak::tak::tak: Dużo sił i wytrwałości Ci życzę.

reklama
dziewczyny ratujcie...
jak nie wyladuje w nocy na porodowce to bedzie cud...
moj maz mial wypadek na motorze, dopiero wrocilam ze szpitala...
na szczescie zyje i wylewow wewnerznych nie ma...
ale caly poszyty, zwichnieety podrapany posiniaczony...
tyle strachow nerwow i stania kilka godzin na izbie przyjec mi zafundowal dzis...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ojej kasienko nareszcie doczytalam co sie stalo z twoim mezem !!! pierdola jedna nie mial kiedy sie potloc ?? przeciez teraz to on ma o ciebie dbac a nie ty o niego !!! ty masz lezec !!! moze tesciowa bedzie go doglada co ??

Staram sie jak moge, ale powoli podupadam:-( Nawet mojego meza widuje 2 razy w tyg bo musi pracowac i nie ma jak przyjezdzac ehhh... Chyba jestem przemeczona poprostu
Chyba wszystkie byśmy Cie wyściskały, gdybyśmy mogły. Tak pozostaje nam tylko wspierać Cię jakoś pisemnie;-)
Pewnie to rzeczywiście ciągłe zmęczenie i stres, nie martw się, teraz będzie tylko lepiej. Niedługo my będziemy jęczeć że niewyspane i zmęczone a Ty jako wprawiona mamusia będziesz nas podtrzymywać na duchu:-)
Ściskam cieplutko

A mialam Ci wlasnie pisac, ze skolowalam sobie maszynke elektryczna do gotowania i od jutra probuje jesc jak czlowiek i zanosic swoje mleko do szpitala(o ile uda mi sie tyle odciagnac, bo mam jakis kryzys i malo pokarmu:wściekła/y:)

Ty jedz jedz, bo znikniesz nam niedługo! już Cię prawie niewidać i się dziwisz, że pokarmu nie ma. oj przez kolano i kilka razy po pupie :tak:
silna Niunia z Ciebie, dasz radę Słońce!

A mialam Ci wlasnie pisac, ze skolowalam sobie maszynke elektryczna do gotowania i od jutra probuje jesc jak czlowiek i zanosic swoje mleko do szpitala(o ile uda mi sie tyle odciagnac, bo mam jakis kryzys i malo pokarmu:wściekła/y:)

musisz przetrzymac i ciagle sciagac pokarm !! malym narazie starczy a w razie je dokarmia a ty powalcz o pokarm jak umiesz !!!

dobrze ze juz mozesz cos gotowac !

Judytko -super że Dziewczynki tak ładnie przybierają na wadze. Obyście jak najszybciej wyszły do domku. Ale Twój mąż będzie miał babiniec w domu. He he. No ale pewnie będziecie mieć przepiękne Boże Narodzenie w tym roku :tak::tak::tak: Dużo sił i wytrwałości Ci życzę.

Do naszej trojki dolicz jeszcze suczke rasy labrador, same kobity mu sie trafily hehe:-D

Tak Boze Narodzenie bedzie piekne i mam nadzieje, ze spedzimy je w domu, a nie w szpitalu:tak:

powiedz mi jeszcze, Julcia długo leżała w inkubatorku? bo ja się cholernie tego sprzętu boję :no: pod tlenem się oczka niszczą :no:

Nie moja mala jak sie urodzila nie miala prawie zadnego problemu:no:sama oddychala:tak:zrobila sie tylko troszke sina wiec zabrali ja na noc do inkubarora,nastepnego rana mi ja przyniesli i byla juz ze mna:tak:potem w 3 dobie dostala zóltaczki wiec musiala isc na lampy ale ogolnie byla duza i zdrowa dziewczyna:-):tak:

reklama
Do góry