Ja się maniakalnie smaruję... więc narazie bez rozstepów.. ale zobaczymy... WIDZIAŁAM NK - fajne lachonki jesteście wszystkie...nooo jasne! Gucha ma rację!
Ja dziś zauważyłam KOLEJNE rozstępy na biodrach i udach wysoko...
i też do szczupaków nie należę - Kejt popatrz na NK
nie mów tak jesteś śliczna mamusia! I my to widzimy!!!:-)
Dziękuję Patrysiu!! KISSSS!!!!Ścigasz się na brzuchy? Albo na wagę??
Ja jak ciężarówka wyścigowa mam jakieś 5 kg do setki....

więc tak : "mieszkam" z tatą , niedawno z jego kobietą pogadałam na gg i mnie troszkę wkurzyła ( miałyśmy dobre relacje ) i napisałam jak to się mówi "o jedno słowo za dużo" , ale to nie znaczy, że ona ma się na mnie obrażać... ile ona ma lat ... z resztą to ona przychodzi do mojego i taty mieszkania, a nie ja do niej i to nie ja powinnam się "starać o względy" tylko ona... tak zazwyczaj jest
chyba,że ja coś nie teges... ale ludzie , którzy słyszą o tej sytuacji załamują ręce... .
) po prostu wiedziałam, że muszę na swoim postawić i postawiłam... . Weszłam do domu i on ze swoją kobietą siedzi ( a mój partner mój A. mnie odprowadził do domu ... bo tata przez tel . nie zgodził się na mojego A. żeby u Nas nocował... ) szczerze Wam powiem, że mam 18 lat i ma g*wno do gadania kto u mnie nocuje, jak on zaprasza swoją kobietę, ale myślę, że to przez nią i ona nim kieruje... i to mnie wk*rwia 

ja jestem mega kulka