Uff nadrobilam!!!
Lubiczanko wszystkiego naj z okazji imieninek!!!wiem,wiem spoznilam sie ale.....mam nadzije ze zyczenia przyjmiesz;-)
Witam w fatalnym nastroju.
Własnie przeryczalam 2 godziny. Poszlam sobie dzis do pracy, patrze na grafik a tam co? 6dni pod rzad bez przerwy mam pracowac

Wrócilam do domu, T zaczal mi prawic moraly ze mam isc na zwolnieni i jeszcze sie z nim poklocilam i nie moglam przestac plakac przez dwie godziny tak mnie puscilo

Dziewczyny czy ktoras z was byla na zwolnieniu? Musze jakis formularz z socjala wziac dla lekarza do wypelnienia czy wystarczy normalne zwolnienie od GP i jak dlugo czeka sie na pieniadze z socjala za zwolnienie? Jestem zielona i dlatego tak mnie przeraza ze bez kasy zostane:-(
Bede wdzieczna za rade
Milego wieczoru
Formularz do chorobowego daje GP,wpisujesz swoje dane i do socjala zanosisz a pozniej co tydzien u GP odbierasz zolte ceryfikaty wypelniasz zolta strone i tez zanosisz do socjala!!!!
A o tym ze pracodawca musi zaplacic za pierwsze 3tyg zwolnienia to pierwsze slysze

no i wlasnie ja nie mialam zaplacone za 2tyg bo tyle bylam w 13tyg ciazu bobajze i nie wiedzialam czemu mi nie zaplacili
eh..właśnie w tym problem, że my niezmotoryzowani.. i chciałam wiedzieć jaki bus z dworca czy okolic dworca w Waterford jeździ nad morze.. (?) Czy szukając busa z napisem TRAMORE dojadę nad morze? Czy też może ominąć morze i pojechać do celu znaczy się do Tramore..

i czy w ogóle jest tam ciekawa plaża? I nie wiem czy jak będzie tak wietrznie to czy się pchać do Waterford z dzidziulkiem.. A może gdzieś bliżej jakieś ciekawe są okolice do zwiedzenia? Tylko właśnie problem w tym, że tylko autobusem możemy dojechać.
Jolu - relax...

co do socjala..to wypłacają wtedy gdy masz tu przepracowane 2 lata.. Duuużo zdrówka życzę i mniej stresów..
Z Waterfordu do Tramore jezdza autobusy miejskie i Kavanahy(chyba tak to sie pisze)miejski kosztuje 2,40e tyle przynaj,mniej kosztowal rok temu w lipcu;-).
Jechalam miejskim z Tramore do Waterfordu bo.......niby wtedy Kavanahy wysylali busa z waterfordu do Tramore po ludzi zeby duzym autobusem nie jezdzic - oszczednosc!!!!!!!!a jednak na busa sie nie doczekalam!!!!
A teraz Kavanahy normalnie kursuja - mam znajomego kierowce

Teraz to juz zapozno chyba co???
Kurde szkod ze wczoraj sie nie odezwalam
Co do boksu to ja obstawialam Adamka - chociaz boksu nie lubie!!!
Mina goloty na wstepie mnie powalila,bylo widac ze jest bardzo pewny siebie a jednak........przeliczyl sie

.
heh musze oddac kompa m bo juz sie pieki ,jutro do Was zajrze.
Kolorowych snow mamuski:-)