reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej laseczki ja dzis na chwilke bo moj tomek juz w samolocie z Brazylii do mnie leci jupiii upieklam wczoraj sernik oczywiscie wielki kawal z rana opedzlowalam bo sie nie moglam powstrzymac teraz musze po polewe leciec i na talerz pokroic bo jak to wyglada :) NO i dostalam wolowinke bede te rolady slynne robic oby wyszlo. Chata posprzatana tylko prysznic od srodka wymyc ale to robie zawsze jak sie kapie:) NO i znow na zakupy juz mam dosc tych zakupow.
Kasiekkrk trzymam kciuki obys do nas wrocila!!!!
Jezeli chodzi o becikowe kupilam specjalnie gazetke z artykulem o tym i wszystko jest tak jak Mea pisze nie ma ograniczen zadnych dotyczacych zarobkow rodzicow. Jedynie jest tam napisane ze jak babka w momencie wejcia uistawy w zycie czyli 1 listopada jest w zaawanssowanej ciazy towymagane jest od niej tylko udokumentowanie ze chodzila do lekarza od 1 listopada ale pewnie z tym znajac naszych urzednikow bedzie balagan:) NO ale my mamy wszystkie sytuacje jasna bo chodzimy do lekarzy hihi a kolezanka nowa jakas nerwowa wpadlas z bomby nie przywitalas sie i jakies teorie kosmiczne wyglaszasz a nasze forum sie nie chowa do innych hihi tylko troche kultury wymagamy;)
Moj T powiedzial ze jak tylko dzis przyjedzie to wszystko bedzie robil sprzatala chodzil po zakupy no zobaczymy trzymam go za slowo ale gotowanie pewnie mi zostawi ale ja lubie i poki sie czuje dobrze to moge to robic. No nic ide sie szybko pluskac i po kapuste tylko Mea ostatnie pytanko czy ta Twoja kapuste to sie podaje na cieplo czy zimno bo w necie sa sprzeczne dane hihi

reklama
i a kolezanka nowa jakas nerwowa wpadlas z bomby nie przywitalas sie i jakies teorie kosmiczne wyglaszasz a nasze forum sie nie chowa do innych hihi tylko troche kultury wymagamy;)
tylko Mea ostatnie pytanko czy ta Twoja kapuste to sie podaje na cieplo czy zimno bo w necie sa sprzeczne dane hihi
po pierwsze hahaha zabiłaśmnie tym stwierdzeniem 'wpadlas z bomby' hahaha :-D
co do kapusty ja podaje na zimno.. :)

reklama
Do góry