karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej laseczki ja dzis na chwilke bo moj tomek juz w samolocie z Brazylii do mnie leci jupiii upieklam wczoraj sernik oczywiscie wielki kawal z rana opedzlowalam bo sie nie moglam powstrzymac teraz musze po polewe leciec i na talerz pokroic bo jak to wyglada
NO i dostalam wolowinke bede te rolady slynne robic oby wyszlo. Chata posprzatana tylko prysznic od srodka wymyc ale to robie zawsze jak sie kapie
NO i znow na zakupy juz mam dosc tych zakupow.
Kasiekkrk trzymam kciuki obys do nas wrocila!!!!
Jezeli chodzi o becikowe kupilam specjalnie gazetke z artykulem o tym i wszystko jest tak jak Mea pisze nie ma ograniczen zadnych dotyczacych zarobkow rodzicow. Jedynie jest tam napisane ze jak babka w momencie wejcia uistawy w zycie czyli 1 listopada jest w zaawanssowanej ciazy towymagane jest od niej tylko udokumentowanie ze chodzila do lekarza od 1 listopada ale pewnie z tym znajac naszych urzednikow bedzie balagan
NO ale my mamy wszystkie sytuacje jasna bo chodzimy do lekarzy hihi a kolezanka nowa jakas nerwowa wpadlas z bomby nie przywitalas sie i jakies teorie kosmiczne wyglaszasz a nasze forum sie nie chowa do innych hihi tylko troche kultury wymagamy
Moj T powiedzial ze jak tylko dzis przyjedzie to wszystko bedzie robil sprzatala chodzil po zakupy no zobaczymy trzymam go za slowo ale gotowanie pewnie mi zostawi ale ja lubie i poki sie czuje dobrze to moge to robic. No nic ide sie szybko pluskac i po kapuste tylko Mea ostatnie pytanko czy ta Twoja kapuste to sie podaje na cieplo czy zimno bo w necie sa sprzeczne dane hihi
Kasiekkrk trzymam kciuki obys do nas wrocila!!!!
Jezeli chodzi o becikowe kupilam specjalnie gazetke z artykulem o tym i wszystko jest tak jak Mea pisze nie ma ograniczen zadnych dotyczacych zarobkow rodzicow. Jedynie jest tam napisane ze jak babka w momencie wejcia uistawy w zycie czyli 1 listopada jest w zaawanssowanej ciazy towymagane jest od niej tylko udokumentowanie ze chodzila do lekarza od 1 listopada ale pewnie z tym znajac naszych urzednikow bedzie balagan
Moj T powiedzial ze jak tylko dzis przyjedzie to wszystko bedzie robil sprzatala chodzil po zakupy no zobaczymy trzymam go za slowo ale gotowanie pewnie mi zostawi ale ja lubie i poki sie czuje dobrze to moge to robic. No nic ide sie szybko pluskac i po kapuste tylko Mea ostatnie pytanko czy ta Twoja kapuste to sie podaje na cieplo czy zimno bo w necie sa sprzeczne dane hihi