G
Georgina
Gość
Ale na tydz 200g?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na tydz 200g?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
Hej laseczki ja dzis na chwilke bo moj tomek juz w samolocie z Brazylii do mnie leci jupiii upieklam wczoraj sernik oczywiscie wielki kawal z rana opedzlowalam bo sie nie moglam powstrzymac teraz musze po polewe leciec i na talerz pokroic bo jak to wygladaNO i dostalam wolowinke bede te rolady slynne robic oby wyszlo. Chata posprzatana tylko prysznic od srodka wymyc ale to robie zawsze jak sie kapie
NO i znow na zakupy juz mam dosc tych zakupow.

Ja uzywam zwykłego szarego mydła,jest nawet w płynie;-) mój gin mówi,że w ciązy i po porodzie do podmywania szare mydło jest najlepsze. W poprzedniej ciązy też go używałam i wszystko było ok.
Emiro Kobieto uważaj na siebie!!!!!
Ależ cos w tej ciązy jest takiego,że ja też jestem roztrzepana:-(

Ale na tydz 200g?
tak powinno być do ok 38 tygodnia, potem połowę tego na tydzień czyli 100g
Ale te granice są bardzo ruchome lekarz mi mówił własnie, że to już kwestia genówSzkoda ze mnie nikt nie pyta co chce w prezecie dostac:-(

ja zażyczyłam sobie pieluchy i to te z biedronki![]()
Teraz jak już zacznę dawać dady to nie zmienię na żadne inne:-) Pampki kosztują ok 50 zł a dady 30!NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?
I kto by pomyślał że tu gotów do wylotu a tu taki numer, zobaczymy w czwartek czy mój mi żadnego numeru nie wykręcił.Tak niestety nadal, w czwartek idę na kontrolę, całą noc nie spałam , mały też, niestety nie tylko mi jest niewygodnie