G
Georgina
Gość
Ale na tydz 200g?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na tydz 200g?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
Hej laseczki ja dzis na chwilke bo moj tomek juz w samolocie z Brazylii do mnie leci jupiii upieklam wczoraj sernik oczywiscie wielki kawal z rana opedzlowalam bo sie nie moglam powstrzymac teraz musze po polewe leciec i na talerz pokroic bo jak to wygladaNO i dostalam wolowinke bede te rolady slynne robic oby wyszlo. Chata posprzatana tylko prysznic od srodka wymyc ale to robie zawsze jak sie kapie
NO i znow na zakupy juz mam dosc tych zakupow.
Ja uzywam zwykłego szarego mydła,jest nawet w płynie;-) mój gin mówi,że w ciązy i po porodzie do podmywania szare mydło jest najlepsze. W poprzedniej ciązy też go używałam i wszystko było ok.
Emiro Kobieto uważaj na siebie!!!!!
Ależ cos w tej ciązy jest takiego,że ja też jestem roztrzepana:-(
Ale na tydz 200g?
Szkoda ze mnie nikt nie pyta co chce w prezecie dostac:-(
ja zażyczyłam sobie pieluchy i to te z biedronki![]()
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?
I kto by pomyślał że tu gotów do wylotu a tu taki numer, zobaczymy w czwartek czy mój mi żadnego numeru nie wykręcił.Tak niestety nadal, w czwartek idę na kontrolę, całą noc nie spałam , mały też, niestety nie tylko mi jest niewygodnie