reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ja mam kilka młodych mam , ale jakoś z Wami mi się lepiej gada :). No i mam siostrę ale młody ma już 4 lata, jakoś tak latwiej m iisę z nią gada o dziecku niż o ciązy

Kasiorek, cieszę się, że wszystko wyplaliło :-)
I dobrze, że Mężusiowi nic się nie stało. Będzie miał nauczkę na zaś ;-)

Lady Mocca, gratuluję Zuzi.:-)
AgaB super, że u Maleństw wszystko OK. :-D

Miłego wieczoru Laseczki!

Przepraszam... nie nadrobię... Widzę tylko, że temat teściowych na tapecie...:dry:
Przedpołudnie miałam całkiem do bani... po południu mi się troszkę polepszyło, natomiast Filip strasznie dzisiaj niespokojny i się pcha niesamowicie. to pewnie wina leczo, które było na obiadek, chipsów serowo-cebulowych i kilku innych smakołyków, którym oprzeć się nie mogłam. Wiatry mam paskudne, aż w jelitach mnie kręci, no więc synuś się wierci.

Lady Mocca ! Moje GRATULACJE poznania płci !!! Może i ja w końcu sie dowiem w piątek ...:baffled: Już mnie ta niewiedza drażni strasznie ...
no znam ten ból... dziś lekarz mówił że niektóre mamy po 5 razy przychodzą bo dzidzia ma w nosie pokazywanie tego czy owego. Ja nażarłam się żelek kwaskowo-słodkich przed wizytą :tak::-)

Pandorka senk ju senk ju

reklama
Do góry